Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.342
Cevap
56
Favori
51.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece bu oyundamı oluyor? böyle bişey olmaması gerek.

• Evet sadece bu oyunda oluyor.Renkli sahnelerde görüyorsunuz.Resident evil 4’ün demosunu indirdim hdrde böyle bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazonda 33.999 a kadar düştü.

Yenileri beklemeden bu fihyattan alsammı acaba hala karasızım Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

yeniler 40 üstü giriş yapar garanti

• Beyler bütün konuyu okuma gibi pek şansım yok şuan ama. Monitör hakkında genel fikriniz nedir almaya değermi. 4k 16.9 mu mantıklı yoksa bumu 21.9 tecrübem var çok aeviyordum ama 1080 p oladupu için sattım. Düz 2k ekranım var şuan bunu almak mantıklı olurmu ki bu kadar abartı bir fiyata. V2 beklemeli diyor insanlar ama 240hz söylentiside dolaşıyor sanırım. O zaman fiyata oldukça farklı olur bence. Fikriniz nedir?

• belmondoneo kullanıcısına yanıt

Hocam bende sizin gibi arada kaldım birde vade farksız taksit koymuşlar 12 öyle alsak taksit bitene kadar 60k olur zaten ürün Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 8 Mart 2024; 23:1:15 >

• arda505 kullanıcısına yanıt

Başta incehesaptan 341cqp almıştım. Sonra bir baktım hepsiburadaya 321urx de gelmiş. İpral edip onu aldım.Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 2 ay ertelemeli 6 taksit. Fena değil bence.

• Hobar kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, itopyada 341cqp 40k fiyat demişler fazla fiyat çektiler. İncehesapta 37k dı sonra tekrar baktım gaming gecesi özel 35k da Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 8 Mart 2024; 23:19:2 >

O da 35 bine iyi fiyat bence. Geçen yılın ürünü firmware şikayetleri olan samsung ile aynı fiyat.

Benim fps oyunlarında kavisli ekranda midem bulanıyor Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü Bir de 4k çözünürlük OLED in altpiksel yapısını daha az belli eder. 240hz de cabası. Bu yüzden iptal edip bunu aldım.

Masa derinliği nedir kaç cm, 21:9 34" 16:9 32" ikilemindeyim bende karar veremiyorum Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

Masa 60cm di. Karar vermek zor. Daha önce 34 inç kavisli ekran kullandım. Masaüstü çalışma ortamı gayet iyi. 1.5x monitör gibi oluyor. Filmler için harika.

Hepsiburada'nın ödeme seçeneği de cazipti. Bu enflasyonda peşin fiyatına 2 ay ertelemeli 6 taksit gayet iyi.

Fiziksel kıyaslaması bu şekilde.

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 8 Mart 2024; 23:42:12 >

Evet displaywars dan baktım önceden, 34 ü mağazada gidip gördüm daha etkileyici geldi. 16:9 desteği hala daha yaygın 4k netliği faktörü de varSamsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 8 Mart 2024; 23:55:24 >

Hayırlı olsun. aldığınız ürünün sayfa linkini ve fiyatını atabilir misiniz acaba takibe alayım gelirse diye. Ben de 341CQP alacaktım ama panel gen kandırmacası yüzünden soğudum. stoklara gelirse alabilirim sizinkinden.

Link bu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 9 Mart 2024; 3:56:24 >

• claswan kullanıcısına yanıt

Evet buydu ama şu an stok yok görünüyor. Gaming.gen.tr de var ama hepsiburada ödeme seçeneği cazipti. Peşin fiyatına 6 taksit 2 ay da erteleme vardı.

fiyat gaminggen ile aynı mı ? taksit lazım defol bana :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oled de bu alt pixel olayı nedir arkadaşlar 2k düz erkandan dahamı bulanık oluyor bu 21.9 da hala karar veremedim 21.9 mu 4k 16.9 mu. Oled alayım gerektiği yerde 16.9 kullanırım diyorum ama 4k farkı var işte.

Ekran kartım şuan 4k karşılamasa bile

• ali faruk yılmaz A kullanıcısına yanıt

alt pixel denilen subpixel layout herhalde.

Gen 1 de özellikle 2k qhd monitör olsa bile pixel dizilimi yüzünden çok net bir görüntü olmuyor özellikle yazılar zor okunuyor.

Gen 2 ve üzerinde pixel dizilimi değişiyor daha net oluyor. Ama yine de bir IPS/VA panel etmiyor. Parlaklık olarakta etmiyor.

Çok düşük gecikme, siyahların tam siyah olması avantaj ve de arka aydınlatmaların saçma sapan hareketler yaptığı panellerden bıktıysanız OLED alabilirsiniz. Yoksa çokta abartılacak bir şey yok açıkçası dünyanın sonu değil.

Ama renkler çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 9 Mart 2024; 11:3:13 >
  • claswan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Zaten 2k ips bi ekranım var 21.9 olede geçince netlikten ödün vericeksem gerek yok sanırım şuanlık. 4k ya yöneleyim yavaş yavaş. Yada teknolojinin biraz daha gelişmesini beklerim

• ali faruk yılmaz A kullanıcısına yanıt

Açıkçası bende de 2K çok kaliteli TN panele sahip bir monitör var. IPS olmasa da VA kadar canlı renkler veriyor belki daha fazla ama yine de çok eski teknolojide kaldı artık. Ben de o yüzden monitör arıyorum.

21:9 olede geçtiğinde dediğim gibi Gen1 ise IPS netliği alamazsın. Pixel dizilimi ortada. Bunu ben değil RTINGS söylüyor... 4K alacaksanız sorun yok ama yine yeni çıkan modellere bakın derim. Mesela MSI 321URX QD OLED. Şuanda yeni çıkan 34" OLED'lerin hemen hemen hepsi Gen1 panel.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.