Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.342
Cevap
56
Favori
51.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kedinin harçlığından kesersiniz artık Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

Ürünü servise gönderin, orada size fiyatı söylerler.

• Arkadaşlar affınıza sığınarak 2 soru daha soracağım:

Monitördeki Game Montion Plus ayarlarını hiç bir şekilde aktif edemedim. PC Xbox vs..

Xbox ya da PS5 konsolları 21.9 oturtamadım. Ne yaptıysam görüntü yanlara doğru sünüyor. 16.9 da oynamanında bir anlamı olmuyor.

• arkadaşlar yeni bir sorunla karşı karşıyayım. pc yi acarken önce monitoru sonra pc kasasını acıyorum. burda bir sorun yok. ama önce pc kasasını sonra monitoru açınca görüntü gelmiyor. pc kasası acılıyor herşey normal ama ekranda samsung un geri sayma animasyonu cıkıyor ve görüntü vermiyor. böyle bir sorunum yoktu. update den sonra olmaya başladı.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Önce monitörü açtığınız için muhtemelen sinyal arıyor ve bulamayıp diğer kaynakları tarıyor olabilir. Ayarlarda otomatik kaynak seçimi gibi bir şey veya kaynak yönetimiyle ilgili başka bir ayar varsa onları değiştirmeyi deneyin. Ya da ekranı kapatmayın. Yeni nesil cihazların bekleme durumunda enerji tüketimi yok denecek kadar az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt

evet yok ama oled monitorde boş ekran beklemesi pek tavsiye edilmiyor hocam. oled yanığı oluşmaması icin.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Bilgisayar kapalıyken siyah ekranda sorun olmaz. Windows güç ayarlarından da ekranı kapatma süresini kısa tutun yeterli.

haa siz monitoru hiç kapatmayın diyorsunuz? bilemedim ya. bizler ilk alanlardanız .daha once o yöntemi de denemiştik galiba. oyle oluncada başka sorunlarla karşılasmıstık.

• Bu arada 2024 oled ekranların ne zaman tr ye geleceğini bilen var mı?

Mevcutta Oled g8 var ama 32 4k 240 hz yeni g8 i ve Alienware aw32 yi bekliyorum büyük ihtimal değiştiririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSuites kullanıcısına yanıt

Hocam ikisini de pek tavsiye etmiyorlar.

32 alienware kutudan çizik çıkıyor Dell yine koruyucu jelatin koymadığı için. Ayrıca Dolby Vision bug ı var hala düzeltmedi Dell. HDR sıkıntılı yani.

Yeni G8 de mat panel, oled olmasının bir pek esprisi kalmıyor.

MSI ve Asus modellerine bakın 4k 32 düşünüyorsanız, HP bir model de var o da mantıklı.

• @CaptainSuites

Msi ın 271qrx ve 321urx modelleri hoşuma gitti benim de. Saçma sapan bir fiyata gelmezse düşünebilirim.

Msi ın 32 4k qd Oled i bence de hatasız çıkar yazılım yada farklı bir hata olacağını sanmam kesinlikle alınabilir. Fiyat 60 bin bandı çıkarsa 32 inch için pahalı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSuites -- 15 Şubat 2024; 0:19:4 >
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    Rtings incelemeleri güvenilirdir 32 alienware HDR için 9.2 için puan gayet iyi olduğunu gösteriyor bug ları olabilir sizin kadar araştıramadım.Ama iyi fiyattan gelirse ülkemize bence alınabilir

Hocam OLED panel zaten HDR puanı düşük olmaz. VRR flicker ve Dolby Vision'da takılı kalma gibi sorunları var. Dolby yazılımla çözülebilir ama kutudan çizik çıktığı için iade/değişim yapan onlarca insan var Redditte.Çizik çıkmayan yok gibi birşey, değişim yapıp aynı sorunla karşılaşıp sonunda iade eden insan da çok. Ülkemizde kutusu açılan ürünlerin iadesinde çıkarılan zorluklara da bakarsak ben şahsen o riske girmem. Hele alternatifleri varken. Ama olur ya Amazon'da kampanya vs denk gelirse denenebilir. En azından iadesi kolay Amazon'da.

Ben gördüklerimi söylüyorum, karar alıcının tabii ki.

https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/197p0lu/sad_to_report_my_aw3225qf_arrived_damaged

https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1aq1n4v/replacement_aw3225qf_arrived

https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/199cw1c/aw3225qf_scratches_across_the_top_of_screen

https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1akn1h2/aw3225qf_coating_super_scuffed

Çıkış fiyatı 950$ monitörlerde ekstra bir vergi falan yok. Amazon fiyatı ile burayı kıyaslarsak ürün fiyatı x 1.3 x dolar kuru şeklinde oluyor genelde.

Malum ekonomik söylentiler gerçekleşmeden umarım gerçekleşmez hem kur üzerinde ve kredi kartı kullanımı yönünde ürünler gelsede temin edebilsek.Dell Türkiye distbrtörüne sorsak bilgi verirlermi ne zaman ülkemize gelecek diye ?yada msi.samsung henüz çıkış tarihi de açıklamadı

• Selamlar 4070 ti ekran kartını satıp 4080 super aldım mevcutta Oled g8 monitör kullanıyorum 32 42 240hz Oled ler Tr ye gelince güncellemek ne kadar gerekli dersiniz?ne zaman ve ne kadar fiyat ile geleceği de önemli

Oled g8 den de memnunum sadece ekran kartının hakkını verebilmek adına değişmeye değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSuites -- 24 Şubat 2024; 18:38:23 >
  • Merhaba g8’i kullanmaya başlayalı birkaç gün oluyor,display porttan bağladım ekran kartı ve monitor sürücüleri güncel.Şuan 10 bit 175 hz kullanıyorum.Tekken 8 sadece hdr mod açıkken sağ pencerede dikey bir renkli çizgi oluşuyor.Bu bir arıza mı yoksa geçici birşey mi?
    Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü
    Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.