Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.342
Cevap
56
Favori
51.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bu monitörden bakıyorum büyük gelir mi diye kararsız kaldım.934 kodlu olan modelde smart özellikler ve kumanda yok .fiyat farkı o yüzden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Tekrar selamlar oled g8 almıştım. iade hakkım devam ediyor.oled g9 a geçsem büyük gelir mi acaba oyunları sadece gamepad ile oynarım.1 metre mesafeden abartılı mı olur?yakında çıkacak olan nvidia 40 serisi super serisi ekran kartlarından alma niyetimde var şuanda 4070 ti kullanıyorum

• CaptainSuites kullanıcısına yanıt

O ekran kartı ike o monitörü uzun vade kullanman çok zor. En kötü 4080 ki o bile ömrü çok uzun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4080 super geçebilirim ay sonunda piyasaya çıkıyor.1 metre mesafe yeterli gelir mi g8 den memnunum hiç maceraya girmeye gerek de olamayabilir.belki de hikayeli oyunlarda Spiderman gibi daha fazla keyifli gelecek denemek te istiyorum

• CaptainSuites kullanıcısına yanıt

Vallahi senin bileceğin iş. 1 metre yetmeyebilir. Ayrıca film izlerken filan kesinlikle kenarlara siyah boşluk olacak, rekabetçi oyun oynamazsın ama 1.5-2 metrede çok keyifli witcher 3 tarzı oyunlar oynarsın.

• 34 inç bence oled monitörlerde en üst sınır olmalı, üstü avantajdan çok dezavantaj olacaktır. Geniş ekran alırım, birden fazla monitörle yapacğaım şeyi onla yaparım diye düşünürseniz hata edersiniz. Oledler şuan için çoklu pencereli çalışmalar için verimli değil, riskli.

• asus pg27aqdm mi bu mu hala karar veremiyorum. G9u boyutu sebebiyle kesin olarak eledim. G8'in olumlu özellikleri hoparlörü olması ve büyük ekran olması. Ama olumsuz özelliği 21:9 görüntü formatında olması çünkü PS5 ile de kullanmak istiyorum ama PS5 sadece 16:9 destekliyor. Asus'da hoparlör yok ve 26.5 inç bu kadar ödeyeceğim bir monitör için bence küçük. Şu lanet PS5 21:9 destekleseydi keşke düşünmeden alacaktım G8i.

• @Sasua hocam G8'de karar kıldım. 60 cm derinliğe sahip bir masam var. Bu monitör için derinlik yeterli mi? Sizin masa ölçüleriniz nelerdir?

• ekrem816 kullanıcısına yanıt

Asus alarak büyük hata yaparsın. G8 oled her anlamda üstün. Benim masamın derinliği 70 cm civari sanırsam. Rahat kullanıyorum.

• Arkadaşlar bu kablo PS5 ıcın ıs gorurmu. yorumlarında G8 ile PS5 baglayan var sorunsuz çalısmıs.

Dıkkat etmem gereken bırsey var mı alırken.

amazon
    Cablecc Mikro HDMI HDMI 2.1 Ultra-HD UHD 8K 60hz 4K 120hz Kablo 48Gbs HDMI Kablosu Kamera Tablet 1.5M
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08M9KL83T/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1

CES 2024'de tanıtılan g8i beklemeye karar verdim. Bu fuarda tanıtılan ürünler kaç günde veya kaç ayda geliyor bilmiyorum ama umarım aylarca beklemem gerekmez.

G8 oled ces tarihinden 12 ay sonra gelmişti sanırım.

• Ben de kendimi bir anda G9 Oled almış olarak buldum hiç hesapta yokken. G8 ile aynı fiyatlardaydı daha büyük daha iyidir diye hiç görmeden G9'dan yana yaptım tercihimi. 29 inç ultrawide'dan geçen biri olarak (Genişletilmiş 24 inç'e tekabül ediyor) İlk birkaç gün boyutlara ve en boy oranına alışamadım. Eğer halihazırda çift monitör kullanmıyorsanız veya çok spesifik bir ihtiyacınız yoksa G9 yerine G8 tercih ederek hiçbir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum. Hatta yatay çözünürlük daha azaldığı için oyunlarda daha yüksek fpsler göreceksiniz G8 ile. 4080 Super bekleyen biri olarak bu çözünürlüte çok uzun vade yeteceğini düşünmüyorum. Ha ama ne yaparsınız 3440x1440 custom çözünürlüğe alıp G8miş gibi yine kullanabilirsiniz monitörü. O şekilde bile gayet geniş ve yanlar tamamen siyah olabildiği için rahatsızlık vermiyor. Alıp deneyimlemeden önce benim aynı fiyatta G9'a daha sıcak bakma sebeplerim 2. nesil QD Oled paneli kullanmasıydı ama görüntü olarak atla deve bir fark yok dayanıklılık açısından ne gibi artıları oalcak zaman gösterecek.

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun. g9 kullanıcıları en az 1 metre mesafeden bakılmalı gibi şeyler söyleyince yeterli alanım olmadığı için vazgeçmiştim ki ve 3080 ekran kartım için çok iyi bir seçim olmayacağı da belliydi.

Valla hocam g8 2023 modelde benim için tek eksi yanı 21:9 olmasıydı. şimdi yeni modeli benim için uygun olacak. 16:9 ekran formatıyla gelecek ve ps5 ile de kullanabileceğim. umarım trye gelene kadar dolar 50 tl olmaz.

Sağolun. 1 metre biraz uçuk bir mesafe geldi bana. Şahsen 70-75 arası konforlu kullanıyorum(arkama yaslanıkken). Şu an bu yazıyı da 50 cm gibi bir mesafeden yazıyorum (dik duruyorken).

• Bu G8 2023 QD-Oled miydi hocam? @Sasua

• Arkadaslar Normalde 34" Xiaomi VA Panel 144hz lik bir monitorum vardı. Yanına birde 34" oled g8 175hz samsung monitor gelince ikisini aynı anda kullanırım diye düşündüm. Fakat bilgisayar kapalı iken, ilk açıldığında ana ekran gelip, pc kendini kapatıyor, güçten düşürüyor.Sanki bilgisayarı ben kapatmışım gibi. Daha sonra tekrar çalışıp sistemi tekrar açıyor ve kullanmaya devam edebiliyorum. Sizce problem nedir? Ekran kartına HDMI ve DP olarak bu iki monitor bağlı durumda. OLED pc çıkarıp sadece VA ile denedim, böyle bir problem oluşmuyor. OLED reset attırıyor. Sadece çift monitor aynı anda çalışınca problemi yaşıyorum.

Ek olarak güncelleme 1444te duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 18 Ocak 2024; 13:2:27 >

Evet qd oled

• arkadaşlar hala sürüm olarak 1504 sürümü mü var?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.