Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.338
Cevap
56
Favori
50.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet aynı.

• ali faruk yılmaz A kullanıcısına yanıt

OLED'in piksel yapısı farklı. LCD lerde RGB şeklinde düz şekildeyken OLED lerde modele göre farklılık gösteriyor. Bu özellikle metin tabanlı işlerde kendini belli ediyor.

Bir önceki QD OLED ler soldaki gibiyken yeni nesilde sağdaki gibi. Yeni nesilde eskisine göre daha iyi olmakla birlikte hala LCD seviyesinde değil. Yüksek çözünürlük bu durumu biraz telafi ediyor. Rtings incelemesine göre 4K oled bir ekranın metin netliği 2K LCD'den daha iyi. Bu 4K ya yönelmemde bir etken oldu.

Telefonlarda durum daha kötü. Onlarda alt pikseller de eksik. Böyle olmasına rağmen küçük ekranda yüksek çözünürlük sayesinde durumu telafi ediyorlar. Yine de yakındaan dikkatli bakarsanız 1080p ekranda pikseldeki farklılığı fark edebilirsiniz. 2K da fark etmek iyice zorlaşıyor.

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

• Arkadaşlarım selam.

3. Nesil QD-OLED olan MPG321URX dün 44-49 bin TL fiyatlardan satışa girdi. PG32UCDM ile ilgili bilgi var mı ? Kaçtan gelir ne zaman gelir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır G8 kullanan birileri olarak, o bahsediler yazilarin net olmamasiymis, pembeye çalmaymiş falan hicbirine rastlamadım, dikkatimi çekmedi.Sadece bende bu durum yok sanirim, bu konuda eleştiride görmedim kullanicilarindan. Teknige, detaya çok takılmayin, standart bir kullanicı icin bir şey ifade etmez çoğu zaman. Kaldıki hangi oledi alirsaniz alin ofis amaçlı kullanima uygun değiller zaten, yanma olayı olmasın diye itinayla kullanacaksıniz :) Garantiyede çok fazla güvenmeyın, özellikle ülkemizde. :) kullanıcı hatası diye bir sey var, buradan yürümeleri elde bile değil.

Yeni modellere gelecek olursak msi benimde favorim, sadece trde stok, servis ve satış fiyatı olarak olumsuz yansıyor. Alanlara şimdiden hayirli olsun.
    Oled, anlatılmaz yaşanır

• 321urx te 3.gen qd oled ibaresi var

341CQP fakat bu monitörde next gen qd oled ibaresi var.

2. gen eski g8 le aynı ekranmı var bunda?

• Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

Buyur gen haritası.Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

• arkadaşlar bu genler ne böyle? gen1 ile gen3 arasında ne fark var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dağılın kullanıcısına yanıt

en basiti pixel dizilimi, renkleri, parlaklığı, netliği farklı.

aşağıda göreceğin gibi soldaki gen1 sağdaki gen2-3 oluyor.

OLED G8'ler soldaki gibi Gen 1.

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

341CQP o zaman gen 1 oluyor?

• Next-Gen QD-OLED Panel – With stunning image quality and fast response time.
    • Fastest 0.03ms GtG response time and 175Hz refresh rate.
    • QD Premium Color – Ensures the color meets the market standard – Delta E≤2.
    • Incredible HDR visual – VESA DisplayHDR True Black 400.
    • Gaming Intelligence App – Create the perfect viewing settings for your games.
    • MSI OLED Care 2.0 – Reduced the risk of OLED image sticking / burn-in. 
    • KVM – Control multiple devices via one set of keyboard, mouse, and monitor.
    • Console Mode – Provide HDMI™ 2.1 with a full 48 Gbps bandwidth.
    • 3-Year Burn-In Warranty – Including coverage for OLED burn in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmondoneo -- 10 Mart 2024; 16:42:26 >
  • Ya bu g8 oledi nasılsın temizliyorsunuz arkadaşlar? Mikrofiber bez ile temizlediğimde bez izi çıkıyor benim bez mi kirli acaba.

• belmondoneo kullanıcısına yanıt

Hocam nesilden kast ettikleri şey seri gibi bak olaya, msıda bu oled serisinde daha önce farklı varyasyonları yoktu sanırım. O durumda 2.nesil oluyor galiba, samsungun sınıflandırmasını baz alırsak. Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü her nesilde biraz daha üzerine koyuyorlar, lakin böyle 2ye katlıyor gibi durum yok hani.

• Sasua S kullanıcısına yanıt

Bende eski monitörde kullanığım bez,solüsyonlu temizleme kiti vardı. Onu kullanyorum. Ufak tefek tüğ gibi biraz bırakabiliyor ama zaten dibine girmiyoruz monitörün, çalışırken çok göze batmıyor. :) En iyi temizleyen gözlük bezleri, lakin onlada temizlemek uzun sürer:)

• belmondoneo kullanıcısına yanıt

2. Nesil qd oledler 240 hz. Aralarında çok da absürt farklar yok kalite aynı metin netliği daha iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 11 Mart 2024; 7:58:7 >
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

Hocam solüsyon miktofibere sıkıp silip arkasına hemen kuru mikrofiber ile silince iz kalmıyor dün fark ettim :)

batu hocam bundan al. burdan bir arkadaş tavsiye etmişti müthiş bişey.organik ürün.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Ben önerdim bunu :) ya benim bez kirli galiba ondan ilk önce solüsyon ile sonra normal miktofiber ile silince iz birakmiyor.

icinden cıkan bezi kullanma. toz tanecigi bırakıyor. akıllı cam bezleri var. ayna cam ve televizyon temizliginde kullanılıyor. hic arkasında toz taneciği bırakmıyor. normal mikrofiberler monitörde toz taneciği bırakıyor.

• Yok hocam. Sana yarin resim aticam.is yerimde var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tamamdır

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.