Merhaba, Amazon'dan satın aldığınızda hangi kargo ile teslim oldu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung G9 Odyssey Hasarlı Ürün Teslimatı (ÇÖZÜLDÜ) (10. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlkartnMerhaba, Amazon'dan satın aldığınızda hangi kargo ile teslim oldu?
Alıntıları GösterMNG Kargo
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun okudum ve çözüme kavuştuğu için sizleri kutluyorum. Samsung sitesinden yaşadığınız olayı görmüştüm bu yüzden amazon tr den almaya karar vermiştim lakin kargoda kayboldu bakalım ne olacak 8 gündür tarafıma teslim edilmedi. Baktım gelmeyecek gibiydi Mediamakrtdan bir G7 odyssey daha aldım ve 2 günde evime ulaştı. Mediamrkt öneririm hızlı kargoluyorlar üründe sorun çıkmadı.
-
Hocam sonuç ne oldu, hangi kargoydu ve size ulaştıysa ürünün bir problemi var mı? Ben de Mediamarkt üzerinden sipariş verdim ancak Mediamarkt ve anlaşmalı kargosunun şikayetlerini okuduktan sonra teslim almadan geri iade ettim, Hepsiburada'ya HB satıcılı gelmesini bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon.com.tr den almıştım ilk önce kargoda kaybolmus fakat demediler , sonra sabah MediaMarkttan bir G7 aldım öğlen 2 de yurtiçi kargoya verdiler ve geçen hafta teslim aldım. Üründe sorun yoktu fakat bekleyip 2 gün önce alsaydım daha uyguna alırdım nasip artık. Üründe sorun çıkmadı sağlam idi fakat MediaMarkt kutuyu kendi yubarlak baskı koyması kutuyu mahvetmis şekil bakımından. -
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Peki Amazon'daki siparişiniz ne oldu, iadenizi aldınız sanırsam ve oradaki kargo hangisiydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X