Şimdi Ara

Samsung Galagxy s4 n11.com 1499 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • n11.com ve dubaibilisim.com'dan alışveriş yaparsanız garantilik duruma düşmemek için inancınıza göre dua edin, adak adayın vb.

Uğraşır durursunuz hakem heyetleriyle mahkemelerle. Aldığınız ürünü aylarca kullanamazsınız. Bunda n11.com'un hiçbir (!!!) sorumluluğu yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: famos

Dostum ben 2 haftadir dubaibilisimfen aldığım s4 u kullanıyorum sikinti yok fiyattan 111 tl maximum puan iadesi ve 5 tl avantajix isbankasinin 22 tl indirimi ile 1360 a geliyor

Umarım cihazın arızalanıp garantilik duruma düşmez, eğer öyle birşey olursa düzgün garantili telefonlarla arasındaki fiyat farkı hemen kapanıyor. Üzerine yaşadığın sıkıntılar da hediyesi oluyor...
  • sarina S kullanıcısına yanıt
    İnşallah olmaz böyle bir durum ama olursa da yapacak bir şey yok yalnız her hangi bir sıkıntıda zaten samsung garanti de bir dünya para istediği durumlar oluyor forumu incelersen yada google arat samsung garantiden ağzının kaç kişi yandığını görürsün mesela adam 2000 tl ye aldığı s4 ün iç ekran camı kırılmış samsung garantiye götürmüş samsung 600 tl istemiş şimdi bu ne olacak hadi ben 1350 ye aldım kırıldı tamiriyle 2000 tl oldu ama adamınki 2600 oldu yinede ben avantajlı oluyorum neyse isteyen resmi garantili alır isteyen paralel bu kişiyi ilgilendirir
  • Telefonun 5 rengi olduğu ve bu renklerin arasında mavi olduğunu biiliyorsunuz değil mi?
  • göstersene perakende olarak satılan bu renkleri madem...
  • rengi seçmen yeterli
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-cep-telefonu-90370138

ayrıca bir ürünün o renginin olmaığını iddia ediyorsun,satılmadığını değil.mesajını tekrar oku!
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

rengi seçmen yeterli
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-cep-telefonu-90370138

ayrıca bir ürünün o renginin olmaığını iddia ediyorsun,satılmadığını değil.mesajını tekrar oku!

saol...
  • quote:

Telefonun 5 rengi olduğu ve bu renklerin arasında mavi olduğunu biiliyorsunuz değil mi?

dostum normalde renkleri vardır tabi ama tr de satılan 2 rengi var die biliyorum. siz ithal ediyosanız vardır renkleri herhalde!... ama gidip bir bayiye sorduğun zaman 2 renkten bahsediyorlar; beyaz- antrasit gri gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

quote:

Telefonun 5 rengi olduğu ve bu renklerin arasında mavi olduğunu biiliyorsunuz değil mi?

dostum normalde renkleri vardır tabi ama tr de satılan 2 rengi var die biliyorum. siz ithal ediyosanız vardır renkleri herhalde!... ama gidip bir bayiye sorduğun zaman 2 renkten bahsediyorlar; beyaz- antrasit gri gibi)

Sadece farklı renklerininde olduğunu belirtmek için yazdım,diğer arkadaşın mesajından bu iki rengin dışında ürün gamında farklı seçenek yokmuş gibi algıladığım için.
    Yani yermekten çok bilgi vermek istedim.
  • tamam ben de öle algıladım zaten, sağolasın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.