s3 ve htc one serisi arasindaki catismayi fiyat farki belirliycek cunku ikisi arasinda yuzde 10 gibi bir fark ya var ya yok gibi duruyor
bir aydır 1080 olmaz diyorduk kimse inanmıyordu.
İnşallah ekran büyüklüğünü kasayı büyüterek değil kenar paylarını azaltarak çözerler. Kasada seramik kasa olursa tadından yenmez. Artık plastik kasa kullanmak istemiyorum duy bizi Samsung
quote:
Orijinalden alıntı: mansurmarsak
cortex a9 ile gelirse htc One x karşısında tutunamaz.
kesinlikle..samsung fark yaratmak istiyorsa kesinlikle coretx-a15 kullanmali.bende sirf bu islemci icin bekliyorum..yoksa hemen almistim htc one x'i..
quote:
Orijinalden alıntı: Statistik
quote:
Orijinalden alıntı: B-veritasHenry Ford : İnsanlara ne istediklerini sorsaydım daha hızlı at arabaları isterlerdi.Steve Jobs : İnsanlara neye ihtiyaçlarının olduğunu biz onlara sunana kadar bilemezler.Bu da buna benziyor hep daha hızlı daha büyük kimse devrim niteliğinde birşeyler istemiyor taa ki birisi bize sormadan bunu sunana kadar. Bu telefonun S2 den ne farkı var anlayamadım
ya henry fordi steve jobsi bilmiyorum da, insanlar 50 sene sonra da olsa, 960x640 cozunurluklu 3.5 ekrana duymayacaklarindan eminim.
evo one uluslararasi nitelikle bir cihaz olmayacak bildigim kadariyla.
Ya one s'in a15 temelli olduğunu nereden çıkardınız biri bana söyleyebilir mi? Daha a15 temelli hiçbir işlemci ortaya çıkmadı diye biliyorum ben. qualcomm s4'ten bahsediyorsanız o a15 değil. Qualcomm işlemci tasarımlarını kendisi geliştiriyor, arm'dan sadece komut setini lisanslıyor. S4 ile A15 mimarisi farklı mimariler, bir yerlerde okuduğuma göre s4'ün a15'den de iyi olma ihitmali varmış. Ama lütfen biraz araştırıp öğrenelim, daha a15 mimarisi kullanan işlemci çıkmamışken atıp tutmak abesle iştigal gibi geliyor bana.
Boş iş samsung, eninde sonunda ezilecek apple ın altinda.
Ulan kimsede yok o olsun yok b kuu olsun bi fiyati uygun olsun f/p olsun diyen yok 3.500 tl ye 1080 p a15 kullansa neye yarar kafanizda bi sidik yarisi almis gitmis
s2 den çok üstün bi cihaz değilse telefonu boşuna değiştirmem.
linke gore resmi aciklama Mayis ayinda yapilacakmis, 21 Mart nerden cikti ki?
Boyle cikacaksa eger, bosuna bu zamana kadar beklemisler.
Amiral gemisinde en azindan A15 kullanmalisin. Belki kullancaklari 4 cekirdekli A9 tabanli islemci Tegra 3’den daha performansli olacaktir, ama yine de A15’in verimliligine ulasamayacaktir.
One X ve XL’in tek dezavantajlari buyuk olmalari, HTC bunlarin kasasini optimum yapmayi becerememis.(Zaten HD2’den beri beceremiyorlar maalesef) Eger SIII de bu kadar buyuk olursa her kosulda HTC daha tercih edilebilir bir urun olacaktir.
almamak en iyi tebkidir.
"Çok süper olmuş", "çıksada alsak" denecek yanı yok. Ben bir firmadan elde tutmayı kolaylaştıracak (önü düz, arka kısmı parmakların tutmasına uygun girintili vb.) tasarım bekliyorum.
her kez için süpriz olacak gibi bakalım samsung ne süpriz yapacakk bende merak ediyorum ama bu cihazı bu kadar geç tanıtması onun zararına olacak benden söylemesi htc bu süre zarfında parayı piyasadan kaldıracak kim ne derse desinn hem htc one x i elime alıp inceleme yaptım resimdeki gibi durmuyor daha karizmatik desem yalan olmaz hafif insan elinde hissetmiyoorrrrrrr