Şimdi Ara

Samsung Galax S III, 4.65-inç 720p Super AMOLED Plus ekran ile gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
12.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henry Ford : İnsanlara ne istediklerini sorsaydım daha hızlı at arabaları isterlerdi.

Steve Jobs : İnsanlara neye ihtiyaçlarının olduğunu biz onlara sunana kadar bilemezler.

Bu da buna benziyor hep daha hızlı daha büyük kimse devrim niteliğinde birşeyler istemiyor taa ki birisi bize sormadan bunu sunana kadar. Bu telefonun S2 den ne farkı var anlayamadım
  • Galaxy Nexus HD Amoled ile geldi bu da Amoled Plus ile gelecek iste, Galaxy S Galaxy SII olayina benzer, ama Galaxy Nexus'in ekrani muthis ve kesinlikle su ana kadar gelmis gecmis en iyi telefon ekrani iken, Plusini siz dusunun artik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 4 Nisan 2012; 19:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Isınma sorununu nasıl çözcekler acep çok merak ediyorum...

seramik kasa ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_guney

quote:

Orijinalden alıntı: mansurmarsakcortex a9 ile gelirse htc One x karşısında tutunamaz.
    One Xe HTC ne zaman A15 işlemci koydu da bizim haberimiz yok???

Zaten kimse one x de A15 kullanılıyor demedi. S3 en önemli pozitif yanı işlemcisi olucaktı. Eğer o da a9 ile gelirse niye s3 ü beklesin ki insanlar.
  • bu kadar özelliği olan bir telefona büyük ekran yakışır...

720p hd ekran için ideal bayutlarda..
  • Haziran ayımı? en son bildiğime göre Nisan'dı, yada yanlışda hatırlıyor olabilirim tarih atlatıyorlar galiba habire..:)
  • Tam kıvamında çözünürlük oyunlarda Full Hd olsaydı daha yüksek gpu gerekicekti şarj sorunuda olabilirdi 720 p çok yeterli .
  • Ekran çok büyük umarım S2 ye göre çok fazla büyük olmaz boyutları.
  • Resimde instagram özellikle vurgulanmış gibi
  • 4.65 için büyük diyenler, htc one x 4.7 ile one s 4.3 boyut farklarına baksınlar. Görecekler ki çok büyük fark yok. One x ve s in en büyük sıkıntıları sabit ve yetersiz gibi duran bataryaları...samsungun bu ekranı yeterli ama ins örnekleri de varken a15 işlemcili de bir model çıkartmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 4 Nisan 2012; 20:25:58 >
  • TW 5 merakla bekliyorum..
  • Değil 4 14 çekirdeli de olsa o bir Samsung... Aynı kalitesizlik selefleri gibi devam ederse iPhone altında kalmaya devam eder...
  • A9 mu? Samsung bütün kozlarını tek seferde oynamak istemiyor anlaşılan.
  • yaw allah askına bir akıl verin kafayı yemek uzereyim. nexus almayı dusunuyorum. vatanda 2100 tl dısarda 2000'İN üzerinde fiyat veriyor heryer. albakalim.com da 1400 tl. sanalreyonum da 1300 tl nasıl oluyor bu. Çakmasınımı gonderiyorlar nedir. boyle internetten alan varmı sorun yasarmıyım??
  • Fakirligin gözü kör olsun biz hala I9000 le devam ediyoz be
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

Henry Ford : İnsanlara ne istediklerini sorsaydım daha hızlı at arabaları isterlerdi.Steve Jobs : İnsanlara neye ihtiyaçlarının olduğunu biz onlara sunana kadar bilemezler.Bu da buna benziyor hep daha hızlı daha büyük kimse devrim niteliğinde birşeyler istemiyor taa ki birisi bize sormadan bunu sunana kadar. Bu telefonun S2 den ne farkı var anlayamadım

bence asıl sorulması gereken bir insanın s2'den fazlasına ihtiyacı var mı olmalı.
    benim içinse ekstraya gerek yok samsung sadece s2'nin bataryasının 4 gün gidenini üretip üzerine galaxy s3 yazsa ben o cihazı alırım.
  • Red_Devil33 bizde o bile yok...

playmaker10: samsung butun kozlarını isterse oynamasın htc one s-one xl ve evo one ile a15 mimari işlemcilerini cıkardı bile. Ozellikle evo one ile a15 cift cekirdek + 720p ekran ve en önemlisi 2650 mah lık batarya. One x den daha yuksek bataryanın yanı sıra microSD kart yuvavasıda mevcut olarak cok yakında tanıtılacak...

Durum boyle iken samsung hala a9 iel gelirse yazık olur. Samsungdan beklentim. 4.5 ve 4.7 arası Amoled HD cercevesiz ekran, a15 mimari bir işlemci ve 2000 mah uzeri batarya... Bunlar olmaz ise HTC evo one tam istediğim özelliklere cok yakın ve duruma göre düşünebilirim. Not: Normalde S III bekleyenlerdenim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

Henry Ford : İnsanlara ne istediklerini sorsaydım daha hızlı at arabaları isterlerdi.Steve Jobs : İnsanlara neye ihtiyaçlarının olduğunu biz onlara sunana kadar bilemezler.Bu da buna benziyor hep daha hızlı daha büyük kimse devrim niteliğinde birşeyler istemiyor taa ki birisi bize sormadan bunu sunana kadar. Bu telefonun S2 den ne farkı var anlayamadım

ya henry fordi steve jobsi bilmiyorum da, insanlar 50 sene sonra da olsa, 960x640 cozunurluklu 3.5" ekrana duymayacaklarindan eminim.
  • S2 sahibiyim, Bu özelliklerde gelecekse beni S3 almaya iten hiçbir neden olmayacak yazılımsal yönden en çok TW5 nasıl bir deneyim sunacak onu merak ediyorum ve çok geçmeden S2 de de kullanıyor olabileceğiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansurmarsak

cortex a9 ile gelirse htc One x karşısında tutunamaz.

Audi a6 ile geldi, bak kral.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.