Şimdi Ara

Samsung Galax S III, 4.65-inç 720p Super AMOLED Plus ekran ile gelecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
12.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • galaxy s2 ne kazandıysa inceliğinden ve hafifliğinden kazandı suanda yok daha zarif bi telefon oyüzden s3te zarif olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Galaksi Note ful HD mi ? Hemde yalnış duymayalım :) alemsiniz ya

Evet Amoled HD ekrana sahip bişi mi vardı bildiğiniz ? paylaşırsanız seviniriz bi dakika üzerinden söktüğüm ekran koruyucuda buralarda olacaktı Buyur bi resme bak bakalım ne göreceksin ??

Bildiğin şeyi tam bilmiyorsan yorum yapma bari çünki bu durumda biliyor değil yanlış biliyor olacak ve yanlış bilgilendiriyor olacaksın gülmekten öldüm ya

Samsung Galax S III, 4.65-inç 720p Super AMOLED Plus ekran ile gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_schizophrenia -- 7 Nisan 2012; 16:51:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopatgs

Çıktı,çıkıyor,resmi yayınlandı filan derken 2 aydır bozuk N97 kullanıyorum. S2 yi çok şey kaybedermiyim diye almıyorum. Artık çıksada bizde şu eziyetten kurtulsak.

Tamamiyle aynı durumdayız :D

Telefon alıcam , karar veremiyorum . Kamerası çalışmayan , şarjında bozukluk olan N97 yi kullanıyorum 3 aydır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_schizophrenia

quote:

Evet Amoled HD ekrana sahip bişi mi vardı bildiğiniz ? paylaşırsanız seviniriz bi dakika üzerinden söktüğüm ekran koruyucuda buralarda olacaktı Buyur bi resme bak bakalım ne göreceksin ??

Bildiğin şeyi tam bilmiyorsan yorum yapma bari çünki bu durumda biliyor değil yanlış biliyor olacak ve yanlış bilgilendiriyor olacaksın gülmekten öldüm ya

Kaba olmayan aşağılamayan bir dil ile yanlışınızı düzeltiyorum :

720P çözünürlüklü cihazlara HD ready kısaca HD denir.
    Galaxy Note : 720P ekrana sahip ama bu 720P ekran amoled ekran yani samsungun kendi ürettiği ekran(ama 720p) .
    1080P dediğimiz olay ise Full HD ler için kullanılan bir terimdir .

Eğer dediğiniz gibi olsaydı samsung bu ekranı
    ''Super Amoled Full HD'' ekran olarak tanıtırdı .

Kendi düşüncelerimi eklemeden yazıyı bitiriyorum .

Sevgiler ...

• quote:

quote:

HD ile FULL HD farkını dahi bilmiyorsanız elinizdeki o telefonu kullanmayı hak etmiyorsunuz...

Önce elinizde ne olduğunu bilin öyle yorum yapın.

Galaksi Note samsung sayfası; Display bölümüne bakın buyrun link www.samsung.com/galaksi-note

Buda FULL HD dediğiniz çözünürlüğünün wikipedia linki ;wikipedia.org/1080p

HD cözünülülür ile ilgili wikipedia bilgisi malesef silinmiş oradan link veremiyorum ama 1280-768 yada 1280-720 şeklinde olan cözünürlüğe denir ve buda Galaksi Note ekran cözünürlülüğüdür.

Full HD ile HD cözünürlülüğü karıştırmışsınız. Yani ekranın çözünürlülüğü ile telefonunuzun oynatabildiği videoları. Bunlar farklı şeylerdir. Note full hd çözünürlülüklü videoları oynatır ama ekranı el verdiği ölcüde ancak 5.3” WXGA (1280 x 800) screen olacak şekilde. Oynatma farklıdır, ekran çözünülürlüğü farklıdır. Şimdi benim tam bildiğim bu bu durumda kim ne biliyor ortaya koy ki bende yalnışım var ise düzelteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 7 Nisan 2012; 18:55:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

quote:

Galaxy Note : 720P ekrana sahip ama bu 720P ekran amoled ekran yani samsungun kendi ürettiği ekran(ama 720p) .

Sevgiler ...

@ CooL_ROMEO

Benden önce davranmışsın, bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Arkadaş ilk mesajıma cevap olarak bu uslupla yazmış sanırım. Şimdi bakınca ilk mesajda benim tutumumda biraz yalnış olmuş. İddaalı sözüne karşılık verdiğim bir cevaptı alaycı olduysa kendi adıma özür diliyorum...

• quote:

Pil sorununu halletmeden zahmet edip gelmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Pil sorununu halletmeden zahmet edip gelmesin.

Aynen katılıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgiler ...

@ CooL_ROMEO

Benden önce davranmışsın, bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Arkadaş ilk mesajıma cevap olarak bu uslupla yazmış sanırım. Şimdi bakınca ilk mesajda benim tutumumda biraz yalnış olmuş. İddaalı sözüne karşılık verdiğim bir cevaptı alaycı olduysa kendi adıma özür diliyorum...

Alıntıları Göster
    Aslında doğru biliyosun ama bilmediğin bir şey var başkalarının yanlışlarını bildiklerin ile düzeltmen gerektiği doğru ancak uslub yanlış bunu düzeltmekte bana düşmez bu birincisi ikincisi ise hd ile full hd arasındaki farkı gözlemleyemeyecek birisi zaten 5 yıldır cep telefonu ve bilgisayar teknik servis yani tamir işini yapmaz. Doğrumu doğru bizler yani kendi adıma söylüyorum cihazların teknik özelliklerine bakmaksızın tamir yaparız yani hd ile full hd arasındaki fark kullanıcıyı kıl kullanıcıdan bahsetmiyorum gerçekten kullanacak olan'dan bahsediyorum pek umursamaz benim size iddaa ederek evet hd dememin sebebi ise sizin bu cihazı süper amoled yada amoled ekran olarak bildiğiniz düşüncesidir farkındaysanız cevap olarak yazmış olduğum mesajda hd olduğunu yazdım full hd terimini kullanmadım ve doğru tespit yapmışsınız video'ya yazdığım hd yi klavyeden yazmaya üşenip kopyala yapıştır yapmıştım fullunu silmemişim gözümden kaçmış olabilir ancak ikinci ısrarım dediğim olaydır sizin amoled yada süper amoled zannettiğinizi düşündüğüm içindir neyse ne, ne benim söylemem cihazı 1080p yapar nede sizin söylemeniz 720p yapar ama şu iyi bir ayrıntıdırki neyi nası bildiğin öğrendiğin öğrettiğin değildir önemli olan kazanılan ve kazandırılan bir bilgi oldukça ancak yinede unutulmamalıdır bakılan değil baktığın yerdeki görülendir önemli olan ..

iyi forumlar ..

• Cihaz şık ve ince olarak gözüküyor ama bu pilin düşük olacağını gösterir,koy adam gibi 3000 3500 mah batarya varsın kalınlığı 10mm olsun

• quote:

... ne benim söylemem cihazı 1080p yapar nede sizin söylemeniz 720p yapar ama şu iyi bir ayrıntıdırki neyi nası bildiğin öğrendiğin öğrettiğin değildir önemli olan kazanılan ve kazandırılan bir bilgi oldukça ancak yinede unutulmamalıdır bakılan değil baktığın yerdeki görülendir önemli olan ..

iyi forumlar ..

Şimdi birincisi Galaxy S II de, Note da Full HD değildir, full hd video kaydetmeleri bu cihazları full hd yapmaz. Full HD değil daha yüksek çözünürlükte kaydetse dahi bu cihazlar ekran kapasiteleri ne kadarsa o çözünürlükte videoyu oynatabilirler. Yukarıda paragrafta yazdığınızın aksine ekran özellikleri konusu yoruma açık bir konu değil. Yani "sizin söyleminiz cihazı 720p yapmaz" lafı yanlış zira cihaz 720p ve kim isterse söylesin bu böyle.

Birde eklemeden geçmeyeyim, şu alıntı yaptığım cümlelerden hiçbirşey anlamadım.

İyi Forumlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Isınma sorununu nasıl çözcekler acep çok merak ediyorum...

Arkadaşım o telefonun inceliginden kaynaklanıyor diger telefonlarda ısınıyor ama kalın oldugu icin pek hissedilmiyor ama telefon seramik olacagi icin ısınma eskisi kadar hissedilmez
  • quote:

Aslında doğru biliyosun ama bilmediğin bir şey var başkalarının yanlışlarını bildiklerin ile düzeltmen gerektiği doğru ancak uslub yanlış bunu düzeltmekte bana düşmez bu birincisi ikincisi ise hd ile full hd arasındaki farkı gözlemleyemeyecek birisi zaten 5 yıldır cep telefonu ve bilgisayar teknik servis yani tamir işini yapmaz. Doğrumu doğru bizler yani kendi adıma söylüyorum cihazların teknik özelliklerine bakmaksızın tamir yaparız yani hd ile full hd arasındaki fark kullanıcıyı kıl kullanıcıdan bahsetmiyorum gerçekten kullanacak olan'dan bahsediyorum pek umursamaz benim size iddaa ederek evet hd dememin sebebi ise sizin bu cihazı süper amoled yada amoled ekran olarak bildiğiniz düşüncesidir farkındaysanız cevap olarak yazmış olduğum mesajda hd olduğunu yazdım full hd terimini kullanmadım ve doğru tespit yapmışsınız video'ya yazdığım hd yi klavyeden yazmaya üşenip kopyala yapıştır yapmıştım fullunu silmemişim gözümden kaçmış olabilir ancak ikinci ısrarım dediğim olaydır sizin amoled yada süper amoled zannettiğinizi düşündüğüm içindir neyse ne, ne benim söylemem cihazı 1080p yapar nede sizin söylemeniz 720p yapar ama şu iyi bir ayrıntıdırki neyi nası bildiğin öğrendiğin öğrettiğin değildir önemli olan kazanılan ve kazandırılan bir bilgi oldukça ancak yinede unutulmamalıdır bakılan değil baktığın yerdeki görülendir önemli olan ..

iyi forumlar ..

iki mesaj yazarak düzeltmem gerekeni düzelttigimi düşünüyorum. Tel tamir işi olmasa da sizin kadar bende bu işi yapıyorum on yıldır. Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Yalnız son tesbitinize katılmakla birlikde, küçük erkanda hd-ful hd farkı anlaşılmaz ise de bu tv gibi büyük ekranlarda ortaya çıkıyor. Insanların farkını anlayamadığı ful hd ile hd farkı yüzünden firmalar ciddi para kazanıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgiler ...

@ CooL_ROMEO

Anlayışınız için teşekkür ederim , işte bu yüzden donanımhaber gün geçtikçe gelişiyor.

• quote:

quote:

Bende teşekkür ederim fakat Bu mesajıniza istinaden sizde aynısını yaparsanız yerinde olacak sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 9 Nisan 2012; 2:55:05 >

• Herkese merhabalar, DH de ilk mesajım bu foruma kısmetmiş..:)

Bence samsung s3 ile şunları yaparsa fena olmaz,

İşlemci yarışının gerisinde kalmamak için 4 çekirdekli hızlı bir işlemci kullanmalı,
    görüntü işlemcisini iyileştirmeli (ki zaten yapmıştır), malum ekran büyüyecek,
    stereo hoparlör koyabilir,Ses iyileştirmeleri de bununla beraber eklenebilir
    megapikseli max 5 olan (o bile çok ya) diğer üreticilerden bir miktar daha büyük ebatlı bir sensör ile fotoğraf makinelerinde kullandığı Schneider Kreuznach marka kaliteli bir lensi eklese,(bir fotoğrafçı olarak tavsiyem bu yönde)
    min. 2000 mAH bir batarya koysa
    NFC, bluetooth 4,0 gibi eklemeleri yapsa (bunu da düşünmüşlerdir)
    tabiii bir de iyi çalışan bir Kies....(önceki çift hatlı samsungumdan bliyorum rezaletti, halen aynı herhalde...((
    ...
    bence daha efektif şeyler yapmış olur

bir İphone 3g kullanıcısı (sadece kullanıcı fanatik değil), İOS da sıkışıp kalmış ve Note a geçmeyi planlayan bir acemi olarak bunları söyliyebilirim...

umarım sıkmamışımdır,
    herkese iyi forumlar

edit : kies..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zer.yasir -- 9 Nisan 2012; 2:17:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B-veritas

Henry Ford : İnsanlara ne istediklerini sorsaydım daha hızlı at arabaları isterlerdi.Steve Jobs : İnsanlara neye ihtiyaçlarının olduğunu biz onlara sunana kadar bilemezler.Bu da buna benziyor hep daha hızlı daha büyük kimse devrim niteliğinde birşeyler istemiyor taa ki birisi bize sormadan bunu sunana kadar. Bu telefonun S2 den ne farkı var anlayamadım

iphone 4 ile iphone 4S arasında ne fark varsa, ondan daha fazlası var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.