Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    download moda alıp tak devam et yönergelere olmaz ise garanti şart
  • Merhaba arkadaslar note pro 12.2 kullanicisiyim sizde de anlik ekran gidip gelme problemi varmi cok rezil bir tablet cikti bu pro kronik sorunlarindan kullanicilari yildi birde hala kit kat kullaniyoruz bor daha tovbe samsung almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha her kese selamlar arkadashlar. Benim sorumum hala cozulmedi. Sorum - pil yuzdesi cabuk dusuyor, cihaz kapaniyor. Bir kac dakika bekleyip actigimda cihaz yeniden 30-40% gosteriyor. Pili, sarj aletini, kablonu degisdirdim orijinalle. Ama sorun cozulmedi. Qarantisi yok. Bana yardim edin, lutfen.
    Bu cihazda (P601) root etsem battery reset var mi? Teshekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tryndamere88 kullanıcısına yanıt
    Tabletin zaten sarj olmaması gerekiyor takınca. Pil simgesinin üzerinde kırmızı çarpı olmalı. Eğer o da olmuyorsa başka bir usb kablo ile deneyin. Benim tabletin usb kablosu 6 ayda bozuldu. Şarj ediyor normalin 3 katı gibi bi sürede ama usb ile pcye bağlayınca görmüyordu. Başka usb kablosu ile denedim ve şu an gayet de görüyor pc.
  • 3g li versiyon için güncelleme yok mu hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 15 Ocak 2016; 18:09:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 4.4.2 ye geçtim. Biraz tutuk gibi. Yapmamız gereken ayar var mı bu sürümle ilgili?
    Ayrıca aşağıdaki uygulamalar eklenmiş.

• turoktr kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşmayın bununla lolipop yükleyin gitsin. En iyi sürüm şuan lolipop. Ne lag var ne kasma. En üstte Game Tuner nasıl aktif edilir onu da yazdım. Tabletin tüm gücünü kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 19 Ocak 2016; 11:42:45 >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Abi Lollipo nasıl yüklenir fazla bilgim yok.
    Windowsla az uğraşmadım ama nedense bu işi yapmaktan çekiniyorum açıkçası.
    Birkaç yerde kısa bilgilerle yazmışlar ama yapamazsam diye tırsıyorum.

Madde madde resimli bir anlatım bulsam yaparım ama detaylı bir anlatım bulamadım.
    Burda anlatıldı aslında ama akşam daha açık anlatırım. Lolipip varken başka sürümle uğraşmaya deymez.

1.
    http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P600/
    Adresinden beğendiğin bir lolipop sürümünü indir. Önce üye oluyorsun tabii ki. Ülke farketmiyor zaten hepsinde Türkçe var. Açılışta seçiyorsun.

2.

Adresinden Odin 3.09'u indir

3. Problem yaşamamak adına cihazı formatlamanı öneririm. Ama format atmasan da muhtemelen sorun çıkmaz.

4. Cihazı kapat, ses kapama + güç düğmesine basılı tut, cihaz yükleme modunda açılacak. Cihazı ayrıca wipe cashe yapmanı öneririm ama zorunlu değil.

5. Cihazı bilgisayarına USB ile bağla.

6. İndirdiğin lolipopu zipten çıkar.

7. Odin'i aç. Odin'in sağ üst köşesinde cihazın bağlı olduğunu göreceksin port numarası sayesinde. Sakın alttaki tikleri değiştirme. Olduğu gibi kalsınlar. Default olarak doğru olanlar seçili zaten.

8. Odin'in sağ tarafındaki AP butonu ile, zipten çıkardığın lolipop dosyasını seç. Başka dosya seçme, sana sadece rom lazım.

9. Start tuşuna bas. Asla bu moddayken USB'yi çıkarma. Cihaz 15 - 25 dk civarında lolipopa geçecek. İlk açılışlar yavaş olabilir, cihaz reboot yapabilir. Bırak yapsın işlemini tamamlasın. Taş çatlasın 30-40 dk içinde komple lolipop hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 20 Ocak 2016; 18:13:11 >

Teşekkürler abi. Odini indirdim.
    Hollanda 5.1.1 Lollipopu şimdi indiriyorum.
    Samobil sayfasında:

PDA P600XXUDPA1 CSC P600PHNDOK2

şeklinde ülkelere göre değişen kodlar var. Bunlar önemli mi?

Birde format atarsam Windowta olduğu gibi tüm bilgiler, ayarlar, oyun levellerı vs. gider sanırım.
    Backup almak için Samsung Kies_2.1.0.11112_41_7 indirdim fakat cihazı komple backup alamadım.
    Adres, rehber gibi 3 yerde tik işareti vardı sadece. Cihazı komple backup almak için ne yapmak lazım?
    Backup olayını tam bilmiyorum hiç kullanmadım önceden. Verdiğim sayfadakiler komple uyumlu. Sadece 5 ten 4 e sürüm düşmüyor aynı yöntemle onu biliyorum.

Format nasıl atılır?
    Formatta dediğim gibi herşey "0" lanır değil mi hocam?
    Aynen sifirlanacak.

Format kalsın o zaman.

Bu arada önce Hollanda dan indirdim ama açarken arşiv hatası verdi.
    Kolombiya dan indirdim onda da aynı hatayı verdi.
    Şimdi Romanya dan indiriyorum.

Yanlız Arşiv hatası vermesine rağmen zipli dosyalardaki 2şer tane dosya açılan klasöre sorunsuzca çıkıyor.

Bu dosyalar:
    P600XXUDPA1_P600PHNDOK2_HOME.tar
    SS_DL.dll

şeklinde. Acaba bir sıkıntı yaratır mı?
    Hata vermemesi lazım normalde, sıkıntı olabilir.

5 tane indirdim hepsi de klasöre çıkarırken arşiv hatası veriyor.
    Ama 2 adet dosya zipten çıkıyor.

Başka bir kaynak mı denesek acaba?

sanirim indirme tam bitmemis. sammobiledan dosyalar yavas iniyor. asagidaki linkte samfirm diye bi uygulama var. o uygulama telefonlarin yazilimlarini hizli indiriyor. bi de ordan indirmeyi dene.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battalgazi1905 -- 22 Ocak 2016; 6:16:49 >
  • Battalgazi1905 B kullanıcısına yanıt
    Evet ya 1.3 GB lik 5.1.1 tablet firmwari 2-3 saatte zor iniyor 12-13 lük ortalama indirme hızında.
    Bir de 7zip kullanın. Winrar'dan daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 22 Ocak 2016; 13:11:18 >
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.