Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung USB Driver for Mobile Phones v1.5.49.0 bunu inidirip kurun ama önce yüklü ise onu kaldırın ayrıca aygıt yöneticisinden muhakkak tanıyıp tanımadığını kontrol edin.
  • Abi arkadaşların 5.1.1 rom kurulum anlatımından bu dediklerinizden hiç bahsedilmemiş ki...
    Bir de tablet açıkken USB kablosunu takınca dosya alıp verebiliyorum.
    Yani Notebooktaki Win7 tableti tanıyor demek oluyor. Öyle değil mi?
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Asagidaki link rom yukleme rehberi. Butun sorularinin cevaplarini orda bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/f_//tm.htm#83924265

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı orjinal haline çevirdim fakat hala dokunmatik ekran çalışmıyor. Sadece kalemle kullanabiliyorum. Başka birşey mi yapmam gerekiyor? Driver mi yüklemem lazım? Cihazda hiçbir sorun olmamasına rağmen birden dokunmatik gitti ve sorunum hala çözülmedi... Şimdi kies programını kullanarak yeni güncellemeleri araştıracağım.
    resimde gördüğüm kadarıyla download moda yani yazılım atma kısmını açmayı başarmışsın. Denilenleri uygulayacaksın sadece usb sürücüleri yüklemeni söylemeyi unutmuşlar yükle.
    eklediğin birinci resimdeki odin moduna yine al ve bilgisayara bağla. Sürücülerin yüklenmesini bekle. Sonra odin programını açtığında ID:COM başlığı altında cihazın tanındığını farkedeceksin. Diğer aşamaları aynen yap yükleme tamamlanır.
    Aynen ole söylemeyi unutmuşuz cihazı pc okumamış kira kur yada arkadaşın verdiği driveri kies kurarak otomatik en son usb driver kurulur ama arkadaşın verdiğide olur gibi (Denemedim)
    NOT:kurs kurulundan sonra kiesi ya başlatma yada kapat açık kalmasın görev yoneticisindende kontrol edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinmaster

Cihazı orjinal haline çevirdim fakat hala dokunmatik ekran çalışmıyor. Sadece kalemle kullanabiliyorum. Başka birşey mi yapmam gerekiyor? Driver mi yüklemem lazım? Cihazda hiçbir sorun olmamasına rağmen birden dokunmatik gitti ve sorunum hala çözülmedi... Şimdi kies programını kullanarak yeni güncellemeleri araştıracağım.

Sammobile sitesinden cihazın orjinal sürümünü indirdim ve 4.4.2 sürümünü cihaza kurdum. Fakat dokunmatik ekran yine de sadece kalemle çalışıyor. Bu sürümü yüklerken aynı zamanda driver'ları da yüklemem mi gerekiyordu? Doğrudan cihazıma ait son driver'ları nereden bulabilirim?
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Sorun donanımsal gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HızlıÜye

Sorun donanımsal gibi duruyor.

Ben de sorunun donanımsal olduğunu düşünmeye başladım ama yine de emin olamıyorum. Dokunmatik ekran kalemle çalışırken elle neden çalışmasın? Hiç çalışmasa donanımsal diyeceğim ama kalemle sorunsuz çalışıyor.

Biraz dokunmatik ekranı da araştırdım? Dokunmatik panel ilanlarda 60-100 TL arası fiyatlarda satılıyor. Eğer bu kadar uygun bir fiyatı varsa doğrudan değiştirmeyi de düşünebilirim ama kime, nasıl güveneceğim ve bu değişimi nerede yaptıracağım?
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Ben bişey diyemem ama en doğrusu servis olacaktır. Bu arada kalemle çalışmasının nedeni
    1-kalem dikkat edersen her cihazda çalışmaz çünkü donanımında bir ek vardır yani parça sayesinde dir bu sayede ekran dokunmatik ile ilgisi kalmaz mause gibi düşün.
    2-sorun'u cozmek icin 5.1.1 kur bide olmazsa garantiye ver.(garantiye çıkar başka ülke firmware si yüzünden zaten CM 12 kurmuşsun garantiye çıkmıştır knox 0x0 den 0x1 de dondu)

• Merhaba,

Lolipop sürümü için root çıktı mı acaba ?
  • hkilic H kullanıcısına yanıt
    Çıktı XDA dan GENERAL bölümünden bulabilirsin note 10.1 2014 xda yaz google a bulursun

• Arkadaslar 5.1.1 DOK ile biten ROM u indiriyorum kuracağım bakalım :)

• 3 sorum var:
    1.lollipop ilk çıkan 5.1.1 spain romu kurulu cihazımda, yeni bir stock rom önerir misiniz,kalsın mı?
    2.lollipop 5.1.1 de kalır mı cihaz yoksa guncellerler mi,bu konuda haber bilgi falan var mi?
    3.root yapmalı mıyım, gereksiz uygulamaları kaldırmak dışında bu tablete ne faydası olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    evet anlatırken kaçırmışım onu. win 10 otomatik yüklüyor driverları çünkü. ama önemli değil. o ekrandayken fişi çeksen bile çok çok cihaz açılmaz ayı ekranı tekrar açarsın, bir daha yüklersin. ben çeşitli varyasyonları yaptığım için biliyorum bir şey olmuyor
  • bu cihazlar için kullanışlı bir araç içi tutucu kullanan veya tavisye edebilecek olan var mı?
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    1 bendede Spain kurulu Türkiye ye çıkarsa kurarız
    2 Root garantiden çıkarır size kalmış tabiki hız farki olacaktır
    3 cihaz cikali bayaa oldu yani bence kalır 5.1.1

• Merhaba arkadaşla;, 2-3 defadır başıma geliyor, alarm kurulu olduğu halde çamlıyor. Böyle bi sorunla karşılaşan yada bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep25 -- 1 Şubat 2016; 18:01:46 >
  • akrep25 A kullanıcısına yanıt
    Bir sıfırla bence düzelir sifirlaninca ayarlar/Sesler Ve Bildirimler/ e gir oradan ses ayarlarını yükselt belki alarm sesi kapalıdır.

• merhabalar, uzun suredir tablet almak istiyorum öğrenciyim, mimarlık okuyorum. n8005i test etme sansım oldu, kalemini çok işlevsiz buldum, tepkime suresi çok yavaş geldi. piyasada uygun fiyatlı bu 2014 editionslari buldum. kalemi nasıldır çizim yapmak not almak için kullanışlı mıdır ne dersiniz, alınır mı günümüzde?

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.