Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazi Türkiye ilk geldiğinde alanlardan biriyim. Hala kullanmaktayim, gerçekten çok memnunum. Samsung telefonlardan hep uzak durdum ama tabletine laf diyemem. Almayi düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum tablet halen sapasağlam ve ben de garantiye verdim tableti batarya değişimi için. Aslında cihazı komple değiştirecektim çünkü ekrandır bataryadır derken masrafı çok fazla tuttu. Ama ekonomik sıkıntılar neticesinde şu an değiştiremiyorum umarım artık garantide çözebilirler bu batarya sorununu.

Maltaya gideceğim bu yaz ve evimle görüntülü konuşabilmek isityorum ama ne oluyor bilin bakalım 14 dakika sonra şarj bitmiş oluyor
  • 2 yıldır kullanıyorum sorun yok hatta cok da memlunum ancak sabah kendiliğinden kapandı acılmıyor şarjı vardı tekrar taktım olmadı pc ye bağladım yine olmadı

sizce durduğu yerde n olmuş olabilir ?
  • o_sisman O kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bende bu şekilde çıkıyor, yani bu çift ekran uygulamasında bir tarafta browser diğer tarafta hesap makinesi acamıyor muyuz yahu. ve bu hızlı menüye program ekleme çıkmıyor bende sizde play stor çıkıyor. cihazım 4.4 P600
    Bu mesaja eklenen görseller:

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ]
  • allah bu samsungun bin belasını versin. durduk yere tablet marketten program indirmemeye başladı. internete giriyor problem yok. sıfırlama işlemi yaptım. bu seferde google hesaba bağlanmiyor. tarayıcıdan açılıyor problem yok. ama uygulamalar ne youtube ne markete giriyor girsede indirme yapmayıp hata veriyor. odinden tekrar yükledim yine aynı. reset attım değişen yok. azkaldı ikiye bolucektim tableti. s6 var onda problem yok. p602 baska roomu varmı 4,4,2 takılı kaldık.
    sarj desen yarı alem.
  • google hesapları dışında herşey çalışıyor. google bağlı olduğu hiç birşey çalışmıyor. 10 sifirladim cihazı. acılısta google hesaba bağlanılmadı uyarısı veriyor. bu saçma hata. düzelmiyor. tarayıcı calışıyor samsung market acılıyor. deliricem
  • evdeki adsl wifi üzerinden den bağlaninca sadece tarayıcı (tarayıcı üzerinden youtube ve market bağlantısi kuruluyor)ve samsung market çalışıyor. samsung s6 telefonda 3g türktelekom hattim üzerinden sebekeyi actiğimda google nin tüm uygulamaları açılıyor market youtube vs. tekrar wifi gecince hata veriyor. wifi üzerinden s6 da market yada pc google uygulamaları çalışıyor. nasil bir saçmalık dönüyor anlayamadım.
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    modemi kapatıp açtınız mı ? bi öyle deneyin. mümkünse farklı bir dsl hattından gerekli kontrolü yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatibebek

modemi kapatıp açtınız mı ? bi öyle deneyin. mümkünse farklı bir dsl hattından gerekli kontrolü yapın.

denedim fayda etmedi. ama dns değiştirmek aklıma gelmedi. belki fayda eder. kafamin almadiği aynı hatta samsung telefonda bağlı hiç bir sorun yok. tarayıcı uzerinden girmeside ayrı bir saçmalık.
    birde samsun garenti süresini nerden oğrene bilrim kutu yada fatura kağıdı yok elimde tek bildiğim samsun türkiye olması gerekiyor cihazin. imei sorgulanabilirmi.
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    samsung türkiye fatura ve garanti belgesi olmadan kesinlike işleme almıyor cihazları. Ben daha önceden göndermeye çalışmıştım kabul etmediler. Alındığı yerden gönderilirse o şekilde olabilir belki. Garanti süresini sorgulamak için samsung müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Garanti süresini sorgulayabileceğiniz bir site bulunmuyor.
  • Arkadaşlar odin ile stock 5.1.1 kuran car mı hiç ?
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    önceki sayfaları inceleyin anlatım vardı.
  • Arka kapak siparisini nerden verebiliriz acaba,satilir mi?
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    5.1.1 çıkmadıki nasıl kurulsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer p600 kullanıyorsanızhttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P600/ linkinden gerekli dosyayı indirip odin ile flashlayabilir 5.1.1 kullanabilirsiniz. Ancak p602 kullanıyorsanız 4.4.2 ile şuan için idare etmeniz gerekir.
  • 602lere hic bir zaman 5.1 gelmicek sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    gelecektir elbet ancak, 6 ay kadar sürebilir. Çünkü p600 lere 5.1.1 geldikten 6 ay kadar sonra p602 lere 4.4.2 gelmişti.
  • p600 ler 5.1.1 aldı mı ki?
    evet odin ile flashlayarak yüklenebiliyor. Ancak bunu p602 ye yüklemeye çalışmayın cihazınız güme gider :)
    Evet 5.1.1 odinle ben de yükledim. Gayet iyi.
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.