Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bu cihazı kullanıyorum ama cihazla ilgili bir endişem var. Şarj kablosuyla ilgili sorunlar yaşıyorum. Umarım sadece kablo sıkıntılıdır, soket sağlamdır.
    Ama esas endişem sorunumla ilgili destek alabileceğim servis bulmak. Samsung'un yetkili servisi KVK ve hakkındaki yorumlar korkunç. Para tuzağından ibaretmiş.
    İstanbul'da yaşayan biri olarak sağlam teknik servisi nereden bulabilirim? Ararken neye dikkat etmeliyim?
  • 5.1.1 için bir yöntem çıkmaz tabii çünkü çalışan hacker yok türkiyede bu iş üstünde.
    Arkadaşlar kabul edelim bu donanım ölü.
  • ozbrk O kullanıcısına yanıt
    beyler bir kac tontemim var kodlama bilgim var pc den anlarim ancak sunu soylemem gerek cihazim p600 :) yani yapamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung T280 tabletin fiyatı internette düşmüş Vatanda ürün nasıl kullanan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kükreyenkedi -- 29 Haziran 2016; 17:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HızlıÜye

beyler bir kac tontemim var kodlama bilgim var pc den anlarim ancak sunu soylemem gerek cihazim p600 :) yani yapamiyorum

ben de bunu diyorum zaten. XDA Developers gibi sitelerde gönüllü olarak çalışan hackerlar vardı mesela iphone jailbreaklarını hatırlayın çok ünlü bir hacker vardı geohot (George Hotz.). O dönemlerde ben ipod 2g kullanıyordum ve geohot'un yazdığı scriptler dışında ortada jb script'i yoktu ( gerçekten o gördüğünüz programlar sadece bir iki scriptin makyajından ibaret esas çalıştırdıkları tabii ki kaynak kodlarını barındıran scriptler cf autoroot gibi programlardan prensip olarak farklı değiller). Şimdi bu örnek ile bir bakalım. Bu ürün SM-P602 sadece Türkiye'ye dağıtılarak yabancı ülkelerde yer alan binlerce yetenekli hacker'ın radarından çıkmış oldu. Diyeceksiniz ki bu hackerlar özellikle ürün mü hackliyorlar hayır biri gidiyor kendine bir tane alıyor ve zevk için hackleyip paylaşıyor nasıl hacklediğini bukadar basit. Neyse konumuza dönelim. Yabancı hackerlardan ümit kesilince Türk hackerlara bakıyoruz (bu arada hacklemek bir makineye müdahale ederek yapması gereken iş dışında başka bir işi yaptırmak demek oluyor yani eski bir cd rom parçalarını alıp ekranınızı duvara monte etmek için kullanırsanız bu da bir hack çeşidi olabiliyor burada bahsettiğim hackerlar sistemlere, sunuculara giren hackerlar değiller bahsi geçen hackerlar android ve java sistemleri üzerine çalışmış olan programcılar) Türk hackerlardan bu konu üzerine düşen varsa bootloader kilidi şimdie kadar zibilyon defa kılırmış olurdu (zira şöyle bir kural vardır hiçbir sistem yeterince güvende değildir eğer yeterli zaman verilirse pentagon bile hacklenir). Neyse baya açıklamalı bir yazı oldu ama neyse ki bu tabletle maceram sona erdi artık onu alıp güzeel bir medya sunucusuna dönüştürme planlarım var sonsuza kadar şarjda kalacak büyük ihtimalle ama ben bir monster notebook alarak kurtuldum ondan. DARISI BAŞINIZA HOŞÇAKALIN SAĞLICAKLA KALIN VE ASLA BİR SAMSUNG CİHAZA ORTALAMA BİR PC PARASI VERMEYİN BİRDAHA

aynende oyle aslinda p600 den cok memnunum ama sizde sorun var bazi arkadaslar istiyorsa yontem veririm ancak denenmedi sorumlu degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: HızlıÜye

aynende oyle aslinda p600 den cok memnunum ama sizde sorun var bazi arkadaslar istiyorsa yontem veririm ancak denenmedi sorumlu degilim

Eğer elinizde sm p602 cihazları için bir yöntem varsa bence verin yöntemi denemek isteyenler çıkacaktır mutlaka. Bootloader kabul etmiyor p600 android güncel romunu (sürüm aadını bile unuttum android ne bela bişeymiş yahu)
    atarim ama kimse cikacagini zannetmiyorum ;)

• Ben 5.1.1 e geçtim cihazdan çok memnunum. P/600
  • slm arkadaşlar

bu cihazın sıfırını neden hiç bir yer satmıyor artık

ürünün özellikleri gayet iyi
  • merhaba Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) sahibiyim.. Pil problemim var şarz %55 lerdeyken birden bire %5 e düşüyor.. ne yapmalıyım. pilleri değişiyormu? bilen varmı acaba..
    birde 4.4.2 kitkat var hala yeni sürüm ne zaman gelir

tşk
  • Android 5.1. 1 henüz gelmedi mi

• Güncelleme varmı

• şuan hangi sürümde cihaz ?
  • fizikmehmet F kullanıcısına yanıt
    YOK HENÜZ GELMEMİŞ
  • amoresalvatore kullanıcısına yanıt
    CİHAZ 4.4.2 SÜRÜMÜNDE..

ACABA PİL DEĞİŞTİRMEK GEREKİYORMU YOKSAN CİHAZDANMI KAYNAKLIYOR?
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    GÜNCELLEME KONTROL EDİYORUM EN SON SÜRÜMÜ KULLANIYORSUNUZ DİYOR.. 4.4.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: amoresalvatore

GÜNCELLEME KONTROL EDİYORUM EN SON SÜRÜMÜ KULLANIYORSUNUZ DİYOR.. 4.4.2

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ]
    PİLİN DURMU RESİMDEKİ GİBİ.. BİR ARKADAŞ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
  • amoresalvatore kullanıcısına yanıt
    Ekranınız açıkken çok hızlı bir şekilde tükeniyor fakat ekran açık değilken normal seyrinde, ekranda bir sorun olabilir, garantiniz devam ediyorsa servise götürün bence, öncesinde tabi fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz bir kez.
  • Tabletin ekranı kararıyor ama dokunmatik tuşların ışıkları yanıyor. Tablet açık ama ekran karanlık. Power tuşuna uzunca basıyorum tablet kapanıp tekrar açılıyor, ekran geliyor. Sonra, işlem yapmadığım zaman ekran kararıyor ve tekrar açılmıyor. Lütfen yardım edin

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.