Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar açılıyor dediğiniz kısımda galiba kullanılabilir duruma geliyor, fabrika ayarlarına sıfırlamanızı tavsiye ederim, yazılımsal gibi geldi sorun bana.
  • Arkadaslar saat ekran süresi alıyorsunuz? Pil sorunu yüzünden pil ve şarj soketi değişti garanti kapsamında. Yine aynı sorun oldu üstelik şimdi de garantisi bitti. 1.30-2 saat ekran süresi alabiliyorum. Oyun oynarken birden yüzde 10 lara iniyor. Kapatıp açınca tekrar yüzde 50 lere çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.cyanogenmods.org/forums/topic/download-install-galaxy-note-10-1-p600-cm13-marshmallow-rom/

marshmallow sürümü geldi mi bu cihaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var arkadaşım.. canım çok sıkılıyor.. sorunları yazmama rağmen cevap veren birkaç kişi dışında kimse yok malesef..
    benim tablette %70 ten %10 a düşüyor.. garantisi bitti. beyazıtta koza iletişim var onunla görüştüm ya pilin değişmesi gerek dedi yada kısadevre olabilir kontrol edelim dedi
    pil değişimi 100 tl..
    resetledim olmadı.. pil kalibrasyonu yaptım olmadı... marketten pil bakım uygulamaları yaptım (hepsi sahtekar) olmadı.. bakalım tamirci yaparsa yapar olmazsa bir dahamı
    samsung Allah korusun alırsam adiyim..
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    yok arkadaşım bu cihaza hiçbirşey gelmedi.. 4.4.2 dışında bir sürüm yok şuan.. samsung unuttu bunu :)
  • Batarya sorunu her markada olur. Ben yıllatdır samsung kullanıyorum daha bir kere başıma gelmedi. Batarya için aliexprese bakabilirsiniz. Ben en son fransa için olan lolipopu sammobiledan indirip odin ile kurdum. Sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: formula01

http://www.cyanogenmods.org/forums/topic/download-install-galaxy-note-10-1-p600-cm13-marshmallow-rom/

marshmallow sürümü geldi mi bu cihaza

Geliştiriciler kendileri port ediyor. Resmi değil. Custom rom dedikleri yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: amoresalvatore

merhaba Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) sahibiyim.. Pil problemim var şarz %55 lerdeyken birden bire %5 e düşüyor.. ne yapmalıyım. pilleri değişiyormu? bilen varmı acaba..
    birde 4.4.2 kitkat var hala yeni sürüm ne zaman gelir

tşk

Pili aliexpresten bakın arka kapak açılıyordur muhtemelen. Pildeki soketi çıkarıp takabilirsin. Muhtemelen kapağın tırnaklarından birini kırarsın. Bu tableyin yerine alınabilecek daha iyi tablet yok emin olun. Sıfır tabletler anasının gözü fiyatta. Kaleme alıştıysanız zaten başkasını yapamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: formula01

slm arkadaşlar

bu cihazın sıfırını neden hiç bir yer satmıyor artık

ürünün özellikleri gayet iyi

Bencede çok iyi tablet. Zamzungun salaklığı işte. Üretilmiyor. İkinci el temiz bulursanız kaçırmayon. Bende 12.2 inç olanda var. Oda mükemmel. Ama ekran büyük olduğu için 2k olmuyor sanırım. TabS var bide onda kalem yok sevmedim.

• Hocam işin kötüsü benim cihaz çok aşırı yavaş şarj oluyor diye garanti kapsamında pil ve şarj soketi değişti. Ondan sonra bu saçma sorun başladı ve garantisi de bitti. Şimdi sağ olsun hızlı şarj oluyor ama hem 2 saat ekran süresi alabiliyorum sadece hem de saçma şekilde pilinin % kaç kaldığını anlayamıyorum. Yani pil değişiminin çözüm olacağını sanmıyorum çünkü pilim yeni pil zaten. Üstelik samsung un orjinal taktığı pil.
  • Ben ekranı kısıyorum yarıya kadar. 12 saat falan gidiyor.

Sizin 10.1 mi? 10.1 de var bende, oda çok iyi gidiyor. Servisin sağlam pil taktığı doğru mu acaba?

• slm arkadaşlar cihazı 2. el temiz buldum
    gayet güzel bir cihaz cok memnunum şimdilik
    5.1 de kurdum
    yalnız 5.1 de daha önce olmayan şu sorunla karşılaştım
    kalemle görev notu yazıp aramaya çalışınca TANINIYOR diyor ve öyle kalıyor
    daha önce hemen bulurdu
    bu sorunla karşılaşan_çözümünü bilen var mı dostlar

• Cassation kullanıcısına yanıt
    bu pilin aniden bitmesi tabletin aşırı ısınmasından kaynaklanıyor.. normal kullanımda yani internete gir ufak tefek uygulamalı kullan pil normal tükeniyor
    fakat oyun oynayacam fifa 16 tarzında oynarken ekranın sol üst tarafı ısınmaya başladığı anda %75 ise 1 dk içinde %15 e düşüyor. aç kapa %50 ye çıkıyor..
    koza iletişim durumun pilden değilde ekrandan kaynaklanabileceğini söyledi.. bakalım müsait olduğumda götüreceğim.. sizi buradan bilgilendiririm.
  • amoresalvatore kullanıcısına yanıt
    Haklısınız gerçekten de sadece oyun oynarken ya da uzun süreli internetten dizi izlerken tablet birden pil tüketiyor ve tabletin en çok da ekranı ısınıyor. Normal internetten forumda gezinirken bir sorun yaratmıyor. Peki çözümü ne olacak acaba?

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    10.1 2014 benim ki. 12 saat harikaymış gerçekten.

• Tablet cok guzel valla ozellikle video konusmalarinda falan kamerasida iyi sarji 6 7 saat yogun kulanimda ama ne kadar ediyor suan 2.eli ben satmak istiyorum ps4 ihtiyacim var 😁?

• ben vodafon hattıma ek p602 modelini aldım. tablet çok iyi ama şarj su gibi bitiyor. lolilpop bile yok ve verilmeyecek sanırım. hayal kırıklığı yaşadım gerçekten. bu üçüncü kez samsung deneyimim ve üçüncü hayal kırıklığı. bir kerede şaşırt beni be samsung. ama bu son oldu. dördüncü samsung asla olmayacak

• Merhaba, S note dışında el temasının devre dışı bırakılabildiği, yalnızca kalemin algılandığı pdf vs üzerine not alma uygulaması var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 9 Eylül 2016; 11:41:17 >
  • Merhaba arkadaşlar şu anda monster abra a5 v2 bilgisayarımdan yazıyorum. Tamam bir MSI değil biliyorum ama bütçemin alabileceği kadar iyi bir gaming pc bu da.
    NEYSE KONU BU DEĞİL
    Bu lanet tablet bataryasını değiştirtiğim halde hakı mokunu geçirecek kadar çok sorun yaşatmaya başladı ondan kurtulun arkadaşlar işinize yaramayacak. Onun yerine gerçekten iki seçenekle hayatınızı kurtarabilirsiniz

Günlü işleriniz için 1500-600 TL ye kadar bir pc toplarsınız yanına da bir chromebook alırsınız ve hayatınızı yaşarsınız
    BEnim gibi fotoğrafçıysanız ve on the move editing'e ihtiyacınız varsa bir gaming laptop da işinizi görecektir
    illa tablet illa tablet diyorsanız apple ipad işinizi fazlasıyla görecektir yanına da 50GB beadava alan veren MEGA storage'i çaktınız mı iş tamamdır.
  • Arkadaşlar selamun aleyküm cümleten bu tablette pokemon go oynamak istiyorum wifi üzerinden ama pokemon açınca gps hatası veriyor gps açıkken. Sizce neden olabilir çözümünü bilen varmı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.