Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • squid kullanabilirsin. ama ücretsiz sürümünde pdf üzerine not alamıyorsun sanırım.

üniversitede 3 dönem kullandım bu programı, tüm ders notlarımı bu uygulama üzerinden aldım. daha doğrusu sırf bu uygulama için bu tableti aldım :) aşırı derecede kullanışlı bi uygulama.

istersem a4 çizgili veya kareli defter açıp ordan not alıyorum, istersem pdf veya slayt üzerine.

ayrıca şöyle bi güzelliği var, kalemle yazıyorsun, parmakla siliyorsun. silgi tuşuna tıklayıp vakit kaybettirmiyor.

hatta bi notumu upload ettim şöyle -
    www.docdroid.net
    Yapay Zeka.pdf
    https://www.docdroid.net/l1CwXSB

bi dönemlik dersimin notu, millet aynı notu 30-40 sayfa yazdı deftere, ben 10 sayfa , 5 yaprakta bitirdim. makineden çıktı alınca çok daha güzel gözüküyor hemde.
    ben bi sayfayı 2 ye bölüp kullanmıştım ufak yazdığım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 17 Eylül 2016; 21:28:15 >

• DonhanımNaber kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, deneniyorum hemen. Benzer uygulamalara denk gelirseniz paylaşımlarınızı beklerim. Bu arada kullanıcı adınız süper :))
  • ne demek sağolun

bu arada dizi, film falan izlemeyi düşünürsen, yandex store u indir, play store un yandex olan versiyonu. yandex store danda " dizibox " ı indir, tamamdır.
    neden böyle uğraşıyoruz dersen, dizi film uygulamaları google playde yayınlanması yasak olduğu için, yandex store da yayınlıyorlar, google playda olmayan bi takım böyle uygulamalar orada mevcut.

resim çizmeyi falan seviyorsanız, sketcup indirebilirsin, iyidir o da.

bunlardan başka program kullanmıyorum bende, okul dönemi not için kullanıyordum, şimdi sadece dizi film vs izlemeye kullanıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar bende tablet almayı düşünüyorum Ama aralarından en çok aklıma yatan Samsung galaxy note 10 oldu ancak Teknosada da mediamarkta da ürünün artık üretilmediği ve bulacağım ürününde teşhir ürünü olacağını söylendi bu bilgi ne kadar doğru?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whiisspeer kullanıcısına yanıt
    doğrudur üretilmiyor. bende 2 sene önce aldığımda, 2. el olarak almıştım. alacaksan temiz 2. el bulman gerekte fakat onda da temizini bulman zor bu saatten sonra.
    teşekkürler tekrar :) 2014 edition da mı üretilmiyor artık
    Teşekkür ediyorum cevabın için. Peki hepsiburada gibi bir çok satış sitesinde note serisi bulunuyor onlar teşhir ürünümüdür?

hepsiburadadan baktım, bu ürün temin edilememektedir diyor, onlarında ellerinde yok demekki, bimekste görebildim bitek 1090 a satıyor oda, yani piyasanın 3 sene gerisinde bi cihaza o fiyat verilmez kanımca, kalem için bu tableti düşünüyosanız bişey diyemem, ama kalem çok önemli değilse daha iyi tabletler mevcut
  • ben aldığım zamanlar üretimi durmuştu sanırım.

gerçi bi 2017 edition yapıştırsalar çok güzel olacak, samsungun en başarılı tabletlerinden birisi, hemde kalem olayı mükemmel. diğer tabletlerden bi farkı oluyor, ama bunun üzerine düşmediler senelerdir.
    Kalem olayını okul için not alma ve çizim konusunda istiyordum ama pek bulabilecekmişiz gibi değil dediğiniz gibi her yerden kalkmış. Peki bana tavsiye edebileceğiniz Bi tablet var mı film internette gezinmede sorun çıkarmayan,donma olmayan ve not alabileceğim bir de fotoğrafların üstüne yazı yazıp not alma özelliği olan?

valla bana sorarsan kalemli tablet alman en iyisi olacaktır bu konuda.

bu tabletin birde pro versiyonu vardı ekranı büyük, rami 1 gb daha yüksek, ve ekran çözünürlüğü daha iyi olan. onu kullanmadım hiç ama bu modelden daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.

onuda baktım sadece evkur satıyor sıfır, 1170 tl taksitsiz fiyatı

not alacam, resim çizicem diyosanız kaleme mutlaka ihtiyacınız olacak. sıfır olarak bunu alırsınız ama fiyat biraz tuzlu gelebilir. karar sizin.

fiyat fazla geldiyse, sahibinden den 2. ellere bakın, satıcılarla görüşün, pilinde sıkıntı var mı, ekranında çizik var mı vs. illa temiz bişey bulabilirsiniz.

ben tableti aldığımdan beri kılıfla kullanıyorum, çiziği vuruğu falan yok, pilide gayet sağlam. yani 2. el piyasasında da temiz bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

istekleriniz doğrusunda kalemsiz tableti tavsiye etmem, spen candır çünkü

İnceliyorum hemen peki galaxy tab A p550 hakkında ne düşünüyorsunuz onda da s pen mevcut

• bu tableti ilk defa gördüm

fiyat olarak iyi, donanım olarak biraz düşük gibi geldi, bence galaxy note 10.1 ler daha iyidir o konuda.

not alayım, dizi film izleyim, internete gireyim sadece diye düşünürsen seni üzmez diye düşünüyorum. almadan önce git bi teknoloji marketinde cihazı dene, squid programını indir bişeyler yaz çiz karala sil. performansına bak, takılmla, donma yapıyor mu diye. neden squid dersen not konusunda en iyi program o, not alacaksan onu kullanırsın sende. eğer tipini, tutuşunu falan beğenirsen al derim.
    Tamamdır söylediklerinizi dikkate alıcam tekrar çok teşekkürler ediyorum verdiğiniz bilgiler için

• Okul için en iyisi note pro 12.2 inç olan. Edition ile özellikleri hemen hemen aynı. Bunun ekranı büyük olduğu için 2k olmuyor. Zamzung note serisi çıkaemıyor bi bildiği var sanurım. Windows olanı çıktı. Seneye bekliyorum ben uçuk bi tablet.

• Cassation kullanıcısına yanıt
    BİRAZ DAHA ARAŞTIRMA YAPTIM.. SORUN %99 PİLDEN DEDİLER VE PİL DEĞİŞİRKEN BİR PARÇASI DAHA DEĞİŞİYORMUŞ. O DEĞİŞEN PARÇA İŞLEMCİNİN ISINMASINA YOL AÇIYORMUŞ..
    ÇOK ANLAMAM FAKAT DURUM BU..
  • Uzun bi aradan sonra P600 modeline 1 eylul 2016 guvenlik guncellemesi geldi. Tabi Turkiye icin degil. Cellular south (XAR) Amerika romuna geldi. Flaşlamak isteyen arkadaslara duyurulur. Ben yukledim. Açıkçası hicbir degisiklik yok. Sadece guvenlik guncellemesi. Belki birkac ufak performans ve stabilite iyilestirilmesi gelmistir. Ota ile guncellemedigim icin bilmiyorum.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/96009/P600UEUDPH3_P600XARDPH3_XAR/

• bu coklu ekran a istedigimiz uygulamayi ekleyemiyoruz
    olsa super olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula01

bu coklu ekran a istedigimiz uygulamayi ekleyemiyoruz
    olsa super olur

rootlamanız lazım

• Şu klavyeden var elimde isteyen olursa 50 liraya vericem. Sıfır gibi doğru düzgün kullanmadım. Bluetooth mouse gelecek çinden ikisini 75 e veririm. Ankaradayım.

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.