Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Sammobile sitesinden herhangi bir ülke için olan rom yükleyebilirsiniz.

Cihazın kullanılan işlemciye göre iki türü var: Snapdragon işlemcili ve Exynos işlemcili... Yurtdışında satılan LTE versiyonluları Snapdragon işlemciye sahip... Türkiyedeki 3G modeller ise Samsung'un kendi işlemcisi olan Exynos işlemciye sahip... ROM yüklerken bunu göz önüne almak lazım diye düşünüyorum...

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_10_1_(2014_edition)-5677.php

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Sammobile sitesinden herhangi bir ülke için olan rom yükleyebilirsiniz.

Cihazın kullanılan işlemciye göre iki türü var: Snapdragon işlemcili ve Exynos işlemcili... Yurtdışında satılan LTE versiyonluları Snapdragon işlemciye sahip... Türkiyedeki 3G modeller ise Samsung'un kendi işlemcisi olan Exynos işlemciye sahip... ROM yüklerken bunu göz önüne almak lazım diye düşünüyorum...

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_10_1_(2014_edition)-5677.php

Zaten sammobile sitesinden p600 p602 yada p605 diye aratmak lazım. İşlemci olarak farkı yok heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: meselin

Bu tabletten almak isteyen arkadaşlarımız vardı. Samsung Tab A P580 bunun yerine alınabilir. Note 7 S pen özellikleri de mevcut.

Vatan ve Teknosa'nın sitesinde satışta görünüyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-p580-octa-core-1-6ghz-3gb-ram-16gb-disk-10-1-cam-and-6-0-siyah.html

2560 x 1600 çözünürlükten 1900 x 1200 e geçince pikseller gözükmez mi.
    Note 10.1 nin şarjda pil bitmesi çok kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 602 güncelleme işi yok demi. 4.4 de kaldımı.

birde bataryayı daha yüksek bir kapasteli bataryayla değiştirme şansımız varmı.

son olarak garantisi biten ürünler için serviste batarya kaç tl değişim oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

602 güncelleme işi yok demi. 4.4 de kaldımı.

birde bataryayı daha yüksek bir kapasteli bataryayla değiştirme şansımız varmı.

son olarak garantisi biten ürünler için serviste batarya kaç tl değişim oluyor.

Batarya değişimi için servise boşuna para verme derim. eBay'den uygun fiyata (veya n11'den 70 TL civarına) alıp biraz el maharetin varsa, sakar değilseniz evde kendin değiştirebilirsiniz. Arka kapağı gitar penası veya 10 TL'ye satılan özel telefon açma aparatı kullanarak açabilirsiniz. Youtube'de batarya değiştirme videoları var, onları izleyerek sizde çok rahat değiştirebilirsiniz:
    NewLife2OldStuffyoutube
    How to Replace Your Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Battery
    https://www.youtube.com/watch?v=y7PP4tCJGAQ

Kapak açılması ile çerçevedeki metalik boyalar çatlıyor (özellikle SIM, microSD card slotunun oralar), sonra kullanım esnasındada bu çatlak boyalar dökülüyor. Servis bu sorunu üzerine almıyor, Samsung Müşteri hizmetleride aynı telden çalıyor. Yalnız garantili olursa kapağı değiştirebilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 13 Aralık 2016; 18:41:57 >

• Arkadaşlar tabletim yere düşüp ekranı çatladı. Dokunmatik sağlam, cihaz çalışıyor. Ön ekranı nerede, kaça değiştirebilirim, bu işlemi yaptıran var mı burada?. İstanbul'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Arkadaşlar tabletim yere düşüp ekranı çatladı. Dokunmatik sağlam, cihaz çalışıyor. Ön ekranı nerede, kaça değiştirebilirim, bu işlemi yaptıran var mı burada?. İstanbul'dayım.

Kartaldayım. Samsung yetkili servis var.Fiyatını bir sorayım unutmazsam.Birde ozel bir servise sorayım ne kadar fark olacak. Benimki daha kırılmadı çok şükür.
  • quote:

Arkadaşlar tabletim yere düşüp ekranı çatladı. Dokunmatik sağlam, cihaz çalışıyor. Ön ekranı nerede, kaça değiştirebilirim, bu işlemi yaptıran var mı burada?. İstanbul'dayım.

Ekran çatlak gösteriyor ve dokunmatik iş görüyorsa 130, 150 lira gibi bir ucret dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Ekran çatlak gösteriyor ve dokunmatik iş görüyorsa 130, 150 lira gibi bir ucret dedi.

Teşekkürler bilgi için.
  • İyi günler arkadaşlar kalem ihtiyacım nedeniyle bu tabletten almak istiyorum da bir tane tablet buldum ilk başlarda 7 saat flan ekran süresi almasına rağmen şimdilerde 4 5 saate düşmüş yani pili değiştirmem gerekecek daha önce hiç pili kendisi değiştiren veya samsung a gönderen oldu mu acaba teşekkür ederim şimdiden

• Yukarıdaki ekran görüntüsü "Samsung Galaxy Note 10.1 Edition 2014" cihazının P601 yani 3G'li sürümünün aldığı güncellemeleri gösteren bir liste. Kenya'dan Irak'a, İran'dan Fas'a, Moritanya'dan Trinidad ve Tobago'ya evet "Trinidad ve Tobago" 'ya bile güncelleme veren Samsung firması Türkiye gibi 80 milyonluk bir ülkede sattığı cihaza güncelleme vermiyor. Bu da burada dursun istedim.

Düzenleme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VefaMetin -- 24 Ocak 2017; 10:40:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B4dB0y

İyi günler arkadaşlar kalem ihtiyacım nedeniyle bu tabletten almak istiyorum da bir tane tablet buldum ilk başlarda 7 saat flan ekran süresi almasına rağmen şimdilerde 4 5 saate düşmüş yani pili değiştirmem gerekecek daha önce hiç pili kendisi değiştiren veya samsung a gönderen oldu mu acaba teşekkür ederim şimdiden

Youtube da videoları var. Arkasını açmak biraz zor. Ama eliniz yatkınsa çok kolay değiştirirsiniz. Biz p900 ü açtık. Otg görmüyodu hafif temizledik oldu alkolle.

• quote:

Orijinalden alıntı: VefaMetin

Yukarıdaki ekran görüntüsü "Samsung Galaxy Note 10.1 Edition 2014" cihazının P601 yani 3G'li sürümünün aldığı güncellemeleri gösteren bir liste. Kenya'dan Irak'a, İran'dan Fas'a, Moritanya'dan Trinidad ve Tobago'ya evet "Trinidad ve Tobago" 'ya bile güncelleme veren Samsung firması Türkiye gibi 80 milyonluk bir ülkede sattığı cihaza güncelleme vermiyor. Bu da burada dursun istedim.

Düzenleme: İmlâ

Türkiyenin tutumu yüzünden adamlar extra vergi vermemek için TR ye özel tablet üretiyolar. Tüm ülkelere aynı tableti verdikleri için güncelkeme veriyorlar. Sadece bize özele uğraşmıyolar pek. Tr ye geç gelmesi daha sorunsuz rom demek ama işte....

• @burakgibiyim

Ben o kadar uğraştıklarını düşünmüyorum. Bizim P602 cihazlarımızda sadece telefon ve radyo özellikleri kapatılıyor bildiğim kadarıyla. Diğer herşey P601 ile aynı. Hem dikkat ederseniz diğer ülkelerdeki cihazların tamamı P601 ama o ülkelere de farklı zamanlarda veriyor. Demek ki ülkeye özel özelleştirmeler yapılıyor işletim sisteminde.

2 yıl oldu, koskoca dediğimiz Samsung firması 2 yılda bir güncellemeyi veremez mi? İsterse çok da güzel verir. Bu ancak umursamazlık ve sattığı cihazların Samsung'un umrunda olmaması ile açıklanabilir. Üstüne yeni note cihaz da çıkmadı ki, çıksa "yeni cihazı satmak için güncelleme vermiyorlar" diyeceğim ama o da değil. Anlamak zor ama bu şekilde Samsung kendinden iyice uzaklaştırıyor. Bir kaç aya kadar yeni bir telefon alacağım, Samsung S8 mi yoksa LG G6 mı alırım? LG G6'yı dört gözle bekliyorum. Adamlar en azından güncelleme veriyorlar. Bundan sonra ne aileme, ne de hatrımın olduğu eşime dostuma arkadaşlarıma Samsung cihaz kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum. Telefon, televizyon, beyaz eşya... vs. ne olursa olsun, isterse de en kalitelisini yapsın, sattığı ürünün arkasında durmayı öğrenmedikçe Samsung evime giremez.

• P601 ya da p602 almak istiyorum temiz varsa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nftasan

P601 ya da p602 almak istiyorum temiz varsa alabilirim

Buradan bakabilirsiniz.

www.sahibinden.com
    HTTP Status 429 – Too Many Requests
    https://www.sahibinden.com/ikinci-el-ve-sifir-alisveris?query_text=p602

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VefaMetin

@burakgibiyim

Ben o kadar uğraştıklarını düşünmüyorum. Bizim P602 cihazlarımızda sadece telefon ve radyo özellikleri kapatılıyor bildiğim kadarıyla. Diğer herşey P601 ile aynı. Hem dikkat ederseniz diğer ülkelerdeki cihazların tamamı P601 ama o ülkelere de farklı zamanlarda veriyor. Demek ki ülkeye özel özelleştirmeler yapılıyor işletim sisteminde.

2 yıl oldu, koskoca dediğimiz Samsung firması 2 yılda bir güncellemeyi veremez mi? İsterse çok da güzel verir. Bu ancak umursamazlık ve sattığı cihazların Samsung'un umrunda olmaması ile açıklanabilir. Üstüne yeni note cihaz da çıkmadı ki, çıksa "yeni cihazı satmak için güncelleme vermiyorlar" diyeceğim ama o da değil. Anlamak zor ama bu şekilde Samsung kendinden iyice uzaklaştırıyor. Bir kaç aya kadar yeni bir telefon alacağım, Samsung S8 mi yoksa LG G6 mı alırım? LG G6'yı dört gözle bekliyorum. Adamlar en azından güncelleme veriyorlar. Bundan sonra ne aileme, ne de hatrımın olduğu eşime dostuma arkadaşlarıma Samsung cihaz kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum. Telefon, televizyon, beyaz eşya... vs. ne olursa olsun, isterse de en kalitelisini yapsın, sattığı ürünün arkasında durmayı öğrenmedikçe Samsung evime giremez.

Telefonda lg alırsan hayatnın hatasını yaparsın. Zamzung değilse bile İphone derim. Diğerleri özellikle lg tırt.

Tablette dediğim şekilde oluyor. Yoksa tabletin telefon özelliğini açamazsın. Extra vergi ödemek zorunda kalıyosunmuş :D

• @burakgibiyim

"Samsung yeni bir güncelleme ile cihazın telefon ve radyo özelliğini açsın." demiyorum, "3. dünya ülkelerine bile verdiği güncelemeyi ülkemize de versin artık" diyorum. Çok bir şey istemiyorum yahu.

LG'nin genel olarak telefonlarını beğeniyorum. G3 ve G4 tasarımlarını sevmesem de G5'in modüler yapıda olmasını sevmiştim. V20 ise gerçekten güzel bir cihaz. Bakalım G6 nasıl olacak, bu arada ios ekosistemini oldum olası sevmem. Çok kullanışsız. Geçenlerde bir arkadaşım Almanya'ya gitti, ucuz olur diye IPhone 7 almış kendine. Bir kaç aydır kullanıyor ve eski telefonu LG G3'ü arıyor şu an. Android varken ios kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VefaMetin -- 1 Şubat 2017; 17:7:17 >
  • 4.4.2 de çift pencere özelliği (multi window) olmayan bir uygulamaya, çift pencere özelliği kazandırabiliyor muyuz. Bir uygulama var mı bunu yapan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 22 Şubat 2017; 11:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nftasan

P601 ya da p602 almak istiyorum temiz varsa alabilirim

merhabalar p 602 vAr elimde sim kartlı düşünürmüsünüz
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.