Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran ve dokunmatik kırık pil bitti yatışta tablet yardımcı olabilecek var mı nasıl yaparız ayağa kaldırırız tableti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhanm C kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten ten ekran ve batarya sipariş edip YouTube dan video izleyerek kendiniz değiştirmeyi deneyebilir ya da burada tanıdığınız bir telefoncuya gidip temin ettiğiniz parçaları değiştirmesini isteyebilirsiniz.

• Bende 4,2,2 yuklu guncel surum bu mu

• Samsung note serisi tablet üretimini neden durdurmuş olabilir, acaba yeni bir model mi çıkacak önümüzdeki aylarda? Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassation

Haklısınız gerçekten de sadece oyun oynarken ya da uzun süreli internetten dizi izlerken tablet birden pil tüketiyor ve tabletin en çok da ekranı ısınıyor. Normal internetten forumda gezinirken bir sorun yaratmıyor. Peki çözümü ne olacak acaba?

Sizdeki ayni sorun bende de var hocam , bulabildiniz mi bir cozum ?

Bir de bu sorun bende yaklasik 1 yil once yazilim guncelledikten sonra olmaya baslamisti. Servise verdim pil degisimi yapildi , sorun bir sure duzeldi. Tableti cok aktif olarak kullanmadigim icin tamamen duzeldi sandim. Simdi yine ayni sorun var ve tabletin garantisi de bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametal17 -- 1 Kasım 2016; 12:50:20 >
  • sametal17 S kullanıcısına yanıt
    Yaşadığımız süreç bile aynı gerçekten. Maalesef bir çözüm bulamadım. Bi de çok yavaş şarj oluyor geceden bırakınca anca sabaha dolmuş oluyor. Tablet gittikçe işlevsiz hale geldi. Prize takılı dizi izleme için kullanabilir oldum sadece. Eskiden derste not tutmak için bile kullanırdım çok seviyordum tableti. Bilsemki sorun pil de parası neyse verir değiştiririm ama zaten garanti kapsamında değişmesine rağmen bu sorunu yaşattı ve aynı sizdeki gibi bir süre sorun çıkarmadı, sonra sorun çıkarmaya başladı ama garantisi de bitmişti...

• Xda'daki şu konuyu okumanizi tavsiye ederim. Bazi arkadaslar şarj sorununu çözmüşler. Bataryayı anakarta bağlayan konnektörün uzerinde bulunan 6 pinin tekrar lehimlenmesi gerekiyormuş. Konunun linki şu:

• Bu cihazla Samsung Gear S2 saatini eşleştiren, kullanan veya bu konuda bilgisi olan var mı? Youtube'da Gear ile eşleştirme videoları mevcut ama Gear S2 ile ilgili xda'da dahil hiç bir yerde bilgi bulamadım. Elimde yurt dışından gelmiş, IMEI kayıtlı, telefon görüşmesi yapılabilen Snapdragon işlemcili LTE modeli (P605) var. ROOT'suz ve üzerinde resmi 5.1.1 mevcut. Gear S2'nin resmi olarak desteklediği cihazlar listesinde Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition yok. Galaxy Apps'tan bir şekilde indirilen güncel sürüm Gear Manager uygulamasıda Gear S2'yi görmüyor. Ama bir yolu olmalı diye düşünüyorum. Örneğin Note 3 desteklenen cihazlar listesinde var. Neticesinde bu model Note 3 ile aynı işlemci ve donanıma sahip bir cihaz... Gerekirse cihazı bunun için ROOT'layabilirim. Bu arada ROOT'tan sonra resmi güncellemeleri almasında bir sorun olur mu?

Samsung'un resmi sitesinden Gear S2'nin desteklediği Samsung cihazlar listesi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 4 Kasım 2016; 11:21:13 >

• Aynı sorun gear s için de vardı ve çözümü ise cihazı rootlamaktan geçiyor. Daha sonra cihaz kimliğine müdahale ederek tabletinizi uyumlu bir model gibi göstermek gerekiyor. Mesela bende p602 var gear s im ile eşleşmiyordu. P602 tablet bilgilerine müdahale ederek note 4 gibi gösterdiğimde sorun çözüldü ve gear s imle birlikte kullanabildim. XDA da açıklalamalı anlatımı varfı

• quote:

Orijinalden alıntı: recooz

Aynı sorun gear s için de vardı ve çözümü ise cihazı rootlamaktan geçiyor. Daha sonra cihaz kimliğine müdahale ederek tabletinizi uyumlu bir model gibi göstermek gerekiyor. Mesela bende p602 var gear s im ile eşleşmiyordu. P602 tablet bilgilerine müdahale ederek note 4 gibi gösterdiğimde sorun çözüldü ve gear s imle birlikte kullanabildim. XDA da açıklalamalı anlatımı varfı

Cevabınız için teşekkürler... Şu an elimde Note 8.0 var, ROOT'lu, telefon özelliği açık, onda deniyorum olmuyor. Aslında saati aldığımdan beri Note 8.0 ile testler yapıyordum zaten... Gear Manager'ı indiriyor ama cihaz saate bağlanmıyor. xda'daki Gear S çözümlerinden bilgim var, Note 8.0 için yazılanlarda var; çoğunu denedim ama yemedi. Gear S2 bağlantısı için ise çok paylaşım yok... Belki Note 10.1 için deneyen ve eşleştiren olmuştur diye sordum...

• usb girişi bozulmuştu, internetten parçayı sipariş ederek değiştirdim. konu hakkında soru sormak isteyene yardımcı olurum, kolay bi işlem de tırnakları iyi acıtıyor, acısı geçmedi hala
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    ben gear s2 mi p602 tabletime bağlayıp denemedim ama sorun olacağını sanmıyorum bağlamak istesem bağlanır diye düşünüyorum. fakat tekrar ayarlamalar yapmak istemediğim ve ihtiyaç duymadığım için p602 tabletime bağlamadım. xda da yazılanları uygularsanız bir sıkıntı olmadan bağlayabileceğinizi düşüyorum zira zaten gear s2 bağlantı yapmaya çalışırken sizin tableti mesela bir note 5 olarak algılayacağı için bağlantı gerçekleşecektir. xda da yazılanları ilk denediğimde bende başaramamıştım bir kaç defa denedikten sonra bağlantı yapabilmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

usb girişi bozulmuştu, internetten parçayı sipariş ederek değiştirdim. konu hakkında soru sormak isteyene yardımcı olurum, kolay bi işlem de tırnakları iyi acıtıyor, acısı geçmedi hala

Tırnaklarınızı o kadar niye zorladınız. Youtube'da olan batarya değiştirme videolarını incelediğinizde çok zorlanmadan plastik bir parça ile çıkarıyor çerçeveyi... Cep telefonu tamir seti diyerek arattığınızda kargo dahil 10 Liraya satanlar var.

Youtube'da kapağı açıp batarya değiştirme videosu:
    NewLife2OldStuffyoutube
    How to Replace Your Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Battery
    https://www.youtube.com/watch?v=y7PP4tCJGAQ

Telefon Tamir Seti:
    GittiGidiyor
    Cep Telefonu Tamir Seti 8 Parça Universal Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/cep-telefonu-tamir-seti-8-parca-universal-245628026

Bu arada Note 8.0 sayfasında bir paylaşım vardı, bunu deneyip burdada sonucunu paylaşabilecek arkadaş olursa güzel olur: bazı arkadaşlar batarya performansı düştükten sonra bataryanın soketini söküp bir süre bekletip yeniden taktıklarında çok ciddi bir değişiklik olduğunu; batarya performansının çok belirgin bir şekilde arttığını söylüyorlar. Bataryası dahili, sürekli şarj-deşarj modunda olduğu için bana çok mantıklı geliyor; böylelikle resetlenmiş oluyor.

valla hocam haklısınızda gereksiz geldi, zaten ufak tornavidalardan vardı internette bi elemanda kartla açıyodu dedim bende öyle yaparım bi daha ne zaman işime yarıcak tamir seti boşver dedim. fakat lazımmış harbiden onuda anladım :D kart kalın kaçtı araya göre, bende pek zorlamak istemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

valla hocam haklısınızda gereksiz geldi, zaten ufak tornavidalardan vardı internette bi elemanda kartla açıyodu dedim bende öyle yaparım bi daha ne zaman işime yarıcak tamir seti boşver dedim. fakat lazımmış harbiden onuda anladım :D kart kalın kaçtı araya göre, bende pek zorlamak istemedim

Birkaç gündür Samsung servisinde idi cihaz, SIM kartı görmüyordu. Bugün mesaj attılar gittim cihazı aldım. Cihazın özellikle soketlerinin olduğu çerçevedeki yerleri çizik çizikdi. Elemana sorduğumda yok, işte şu parça ile açılıyor, bu parçanın öyle bir tahribi olmaz falan dedi. Neyse eve geldiğimde çizik yerler parça parça dökülmeye başladı. YARIN GİDİP SERVİSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ŞİKAYET EDECEĞİM, ÇERÇEVEYİ ÜCRETSİZ YENİLEMEZLERSE KAVGA EDECEĞİM.

en güzeli cihazın resmini çekmek servise vermeden önce, yoksa yalanlarlar böyle durumlarda.

işin ucunu bırakmazsan çerçeveyi yeniletirsin diye düşünüyorum, geçmiş olsun, bol şans

• quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

Bende 4,2,2 yuklu guncel surum bu mu

Bende de aynı. 5.01 yükleyenler var. Odin kullanarak. Ama hangi rom bilmiyorum.

• Sammobile sitesinden herhangi bir ülke için olan rom yükleyebilirsiniz.

• Bu tabletten almak isteyen arkadaşlarımız vardı. Samsung Tab A P580 bunun yerine alınabilir. Note 7 S pen özellikleri de mevcut.

Vatan ve Teknosa'nın sitesinde satışta görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sm-p602 için lolipop güncellemesi yok peki CM dışında uyacak bir custom rom ya da orijinal bir rom var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.