Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu serinin yeni modeli çıktı mı? kalemli tablet ne önerirsiniz. bu baya ağırlaşmaya başladı artık
  • Tab pro s diye çıkardılar klavyeli, windows. Kalem olarak TAb A p550 var. 9.7 inç sanırım. Ama bu kadar güçlü değil sanırım işlemci.

• VefaMetin kullanıcısına yanıt
    Neden Trinidad ve Tobago "bile" ?

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linke girin ve inceleyin isterseniz, belki nedenini anlarsınız.

tr.wikipedia.org
    Trinidad ve Tobago - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Trinidad_ve_Tobago

• VefaMetin kullanıcısına yanıt
    Ben sizi anladım da siz beni anlamadınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

4.4.2 de çift pencere özelliği (multi window) olmayan bir uygulamaya, çift pencere özelliği kazandırabiliyor muyuz. Bir uygulama var mı bunu yapan.

Öncelikle cihazı rootlayın;
    - Mümkünse custom ROM kurun, kurduğunuz ROM'da MW (multi windows) ve PW (pen windows) kısıtlamasının kaldırılmış olmasına dikkat edin.
    - Mevcut ROM'dan memnun iseniz ROOT atarak MW ve PW kısıtlamasını aşmak istiyorsanız şunları deneyiniz:
    * MW Apps Manager_1.0 (Xperiacle Apps) Google Play'den kaldırılmış.
    * Pen Window Manager_2.1 (Xperiacle Apps):
    Alternatif:
    * Multi Window Manager_1.3.13 (BJB, Inc.):
    * MW Commander [ROOT] v1.3.1 build6 (Xperiacle Apps):

Android 4.4.4'lü Note 8.0'da uyguladığım bu çözümler ile sorunu aşmıştım. Uygulamaların bazılarını tam sürüm olarak h t t p : / / f o r u m . m o b i l i s m . o r g da bulabilirsiniz.

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Daha açık anlatırsanız anlayabileceğimi düşünüyorum.
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için.
  • Arkadaşlar şarj kablosunu notebooka taktığımda hem yavaş şarj olur hem de tabletteki dosyaları yönetirdim. Bugün kablo takıldıktan sonra şarj etmedi. Bilgisayarımdan dosya yönetimi de yapamadım. Kabloyu takınca usb takma sesi değil dıdıdık diye bir ses geliyor. Şarj işareti bildiğimiz şimşek görünümü değil.Kırmızı bir şekil geliyor.

Kablo sağlam.Prize takınca şarj oluyor. Sıkıntı sadece notebooka takınca olmaya başladı.Evvelce sorun yoktu. Neden olabilir?
  • Enteresan...

• ekran kırık batarya bitik cihaz açılmıyor... başına gelen problemi çözen çözebileceek var sa yardımcı olurmusunuz....

• ceyhanm C kullanıcısına yanıt
    Ankarada isen Kızılayda bu işlere bakan tamirciler var.
    Ben 10,5" ipadin kırılan ekranını 200 tl.ye değiştirmiştim.
  • xda da [P601] [ROM] [7.1.1] Unofficial LineageOS/RR rom var. bunu atabilen deneyen tavsiye eden vb varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Arkadaşlar şarj kablosunu notebooka taktığımda hem yavaş şarj olur hem de tabletteki dosyaları yönetirdim. Bugün kablo takıldıktan sonra şarj etmedi. Bilgisayarımdan dosya yönetimi de yapamadım. Kabloyu takınca usb takma sesi değil dıdıdık diye bir ses geliyor. Şarj işareti bildiğimiz şimşek görünümü değil.Kırmızı bir şekil geliyor.

Kablo sağlam.Prize takınca şarj oluyor. Sıkıntı sadece notebooka takınca olmaya başladı.Evvelce sorun yoktu. Neden olabilir?

Sizin tabiriniz ile "dıdıdık" sesi, USB'nin tanınmadığı manasına gelir. Akla gelebilecek sorun ve çözümler:
    1- Kullanılan USB girişi arızalanmış olabilir, başka USB girişlerinide deneyin.
    2- Bilgisayar aldığı bir güncelleme sonucu bu sorun oluşmuş olabilir, başka bir bilgisayarda da deneyin.
    3- Sürücüsü silinmiş olabilir, kaldırıp yeniden yükleyiniz.
    4- Bilgisayarın fişte, bataryada olmasına göre veya bataryanın doluluk oranına göre bir sorun olmuş olabilir.
    5- Kablo sağlam gözüksede aynı kablo farklı USB girişlerinde farklı tepkiler verebiliyorlar; kabloyu değiştirerek test ediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Arkadaşlar şarj kablosunu notebooka taktığımda hem yavaş şarj olur hem de tabletteki dosyaları yönetirdim. Bugün kablo takıldıktan sonra şarj etmedi. Bilgisayarımdan dosya yönetimi de yapamadım. Kabloyu takınca usb takma sesi değil dıdıdık diye bir ses geliyor. Şarj işareti bildiğimiz şimşek görünümü değil.Kırmızı bir şekil geliyor.

Sizin tabiriniz ile "dıdıdık" sesi, USB'nin tanınmadığı manasına gelir. Akla gelebilecek sorun ve çözümler:
    1- Kullanılan USB girişi arızalanmış olabilir, başka USB girişlerinide deneyin.
    2- Bilgisayar aldığı bir güncelleme sonucu bu sorun oluşmuş olabilir, başka bir bilgisayarda da deneyin.
    3- Sürücüsü silinmiş olabilir, kaldırıp yeniden yükleyiniz.
    4- Bilgisayarın fişte, bataryada olmasına göre veya bataryanın doluluk oranına göre bir sorun olmuş olabilir.
    5- Kablo sağlam gözüksede aynı kablo farklı USB girişlerinde farklı tepkiler verebiliyorlar; kabloyu değiştirerek test ediniz.

Sayın tayaydin;
    Aygıt yöneticisinden bakınca en altta Taşınabilir aygıtlar segmesinde Galaxy J7 de sarı ünlem çıkıyor.
    Sanırım bir sorun var. O simgeye sol tıklayıp "sürücü güncelleştir" dediğimde sürücü güncel diyor.

Bu durumda PC ve tel.arasında veri transferi yapamıyorum.
    Bunu nasıl çözebiliriz? Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 4 Mart 2017; 3:1:5 >

• turoktr kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihazınız Galaxy j7 ise o konu altında yardım alırsanız daha isabretli olur.
    Bir sürücü güncelleme sonucu oluşmuş ise Aygıt Yöneticisi'nden Önceki Sürücüye Geri Dön seçeneğinini deneyiniz.
    Olmaz ise bilgisayarınızdan Galaxy j7 sürücüsünü tamamen kaldırın, kaldırırken aygıt yazılımını sil seçeneğini işaretleyin; sonra tekrar yükleyin.
    Telefonunuzda/tabletinizde USB bağlantısı yapıldığında USB bağlantı seçeneklerini kontrol edin, Medya Depolama Aygıtı seçili olduğundan emin olun...
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sn tayaydin. Cihaz notebooka bağlıyken Aygıt yöneticisinden kaldırdım.
    Sonra kabloyu çıkarıp tekrar taktım otomatik yüklendi ve erişim sağlandı.

Bu arada dosya alışverişi için airdroid iyi bir uygulama.
  • Merhabalar kendime bir tablet almayı düşünüyoum Solidworks'ü direk olarak kullanbileceğim kalem çizim özellikleri iyi güçlü pcde var ancak tam olarak kullanamıyorum kalemle kesinlikle çok daha kolay ne önerirsiniz ve nasıl solidworksu tablete adepte edebilirim (edrawings işime yaramıyor sadece çizimlere bakma programı o) ben ipad pro microsoft surface pro4 gibi cihazlara takıldım özellikle surface pro ya daha ucuz ve işimi görecek bir cihaz varmıdır teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AİRdesisa

Merhabalar kendime bir tablet almayı düşünüyoum Solidworks'ü direk olarak kullanbileceğim kalem çizim özellikleri iyi güçlü pcde var ancak tam olarak kullanamıyorum kalemle kesinlikle çok daha kolay ne önerirsiniz ve nasıl solidworksu tablete adepte edebilirim (edrawings işime yaramıyor sadece çizimlere bakma programı o) ben ipad pro microsoft surface pro4 gibi cihazlara takıldım özellikle surface pro ya daha ucuz ve işimi görecek bir cihaz varmıdır teşekkür ederim

Çizim denince akla ilk gelen marka Wacom'dur. Samsung Note seriside Wacom teknolojisini kullanmaktadır. S Pen basınca duyarlı olarak 1024 kademeden başalayarak Note serisinin ileri modellerinde 2048 vs. gibi daha hasas basıncı çizimlere aktarır. Yani normal kalem gibi az bastırınca silik, çok bastırınca koyu çiziktirir :) Wacom'un bilgisayara USB ile bağlanan harici grafik çizim tabletleri olduğu gibi dahili ekranlı olanları ve çizim için özelleştirilmiş windows işletim sistemli olanlarıda var. Windows işletim sistemi Windows 10 ile ve en son güncellemeler ile digital kalemlere desteğini artırmış. Surface iyi bir seçenek ama dediğiniz gibi oldukça pahalı. Solidworks'un minimum sistem gereksinimleri nedir bilmiyorum ama Intel® Core™ i5 Processor 3317U (1.7GHz, 3MB L3 Cache) işlemci (paylaşımlı dahili Intel HD Graphics 4000 Grafik Kartı) 4GB RAM işini görecekse kendi kullandığım bilgisayarı önereceğim. Wacom teknolojili, 1024 kademe hassasiyetli note serisi kalemleri ilede çalışır: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR (H02TR modeli 3G ve NFC'lidir, zor bulunan modeliydi; bu özelliklerin olmadığı A01TR modeli yaygındır) Samsung bu modelden sonra Windows tablet modelleri üretmekten vazgeçti. Windows 8 ile çıkmış asıl performansını Windows 10 ile gösterebilmiştir diyebiliriz. Klavye docku ile dizüstü bilgisayar gibi kullanabilirsiniz.Tablet kısmı ağır olduğu için klavye docku ile temassızlık ve gidip gelme olabiliyor ama TABLET olarak kullanacaksanız zaten klavye ihyicanız olmayacak. Temiz ikinci elleri uygun fiyata satılıyor, sahibinden de bakabilirsiniz.

Kullanıcılarının sayfası:
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-ativ-smart-pc-pro-700t-kullanicilar-kulubu--65618258

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.