Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar P600 tablete root yapmak istiyorum .Almanya 5.1.1 son sürüm yüklü. DQA1 dosyalarını bulabileceğim link verebilirmisiniz.

NOT:Root yaptım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 25 Mart 2017; 11:14:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar P600 tablete root yapmak istiyorum .Almanya 5.1.1 son sürüm yüklü. DQA1 dosyalarını bulabileceğim link verebilirmisiniz.

NOT:Root yaptım,

Kardeş ben de aynı güncellemeyi yaptım. Yalnız My Magazine geldi, ekranı alttan yukarı doğru sürtünce geliyor. Kaldıramadım bir türlü çünkü ana ekrana basılı tutunca normalde gelmesi gereken home screen settings menüsü yok. Tıklayınca sadece widget ve duvarkağıdı butonları geliyor. Sende de öyle mi?
  • Ekrana basılı tutunca ana ekran ayarlarından düzelmesi lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal kılıfını 25 TL'ye satıyorum. Sıfır gibi çok çok temiz baktım. Ulaşın bana.
  • güncel room var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_click

güncel room var mı?

En güncel rom almanya için olanı.Sammobileden bakabilirsiniz

• Evet arkadaşlar varmıdır forumda hala hayatta olan. Maşallah ben tableti sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Güncelleme falan hiç bakmadım. Çocuklarada yetiyor zaten o yüzden fazla kurcalamayım dedim. Ama maşallah bu tablet samsung telefonlar gibi çıkmadı. S3 4 5 ler falan metalik yerler soyuluyordu ama bunda soyulma falan olmadı daha.
  • Ben de 1.5 senedir kullanıyorum, garantisi de var, memnunum genel olarak ama aldığımda teşhir almamdan kaynaklı sonradan farkettiğim ekranda sol altta çıkıklık var, tam oturmamış ve pilden çok memnun değilim, pil sebepli garantiye versem mi, aktif kullanımda 4 saatte falan kalıyor cihaz ve bir tablet için düşük gibi.
  • Ekranı biraz kısınca 8 10 saat gidiyor

• srdrvrl S kullanıcısına yanıt
    Aktif kullanımda bu süre normal.
    Parlaklığı azaltın daha fazla gitsin.
    Ben 3 senedir problemsiz kullanıyorum.
  • Bende ikinci el aldım ve kullanıyorum çok memnunum,ama nedendir bilmiyorum kenar kısımları biraz kör gibi parmağımı algılamakta gecikiyor ama s pen ile gayet iyi algılıyor.
    Bunun dışında note 4 telefonla aynı belkide daha iyi diyebilirim.
  • p602 leri güncelleyebilen 6.0 veya 7.0 rom atabilen ve kullanan varmıdır acaba? var ise nasıl yükleme yaptıklarını ve kullanıcı yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. 4.4.2 artık ihtiyaçları karşılayamıyor.
  • arkadaşlar şirket ıpad hediye ettiği için tabletimi satıyorum. ikinci el fiyatı ne kadar bilen varmı. bir yıldan fazla garantisi var ve çok fazla kullanılmadı. sim kartlı modeli.

• Sayfa biraz hareketlenmis demek :) Tablette pek sorun olmayınca kimsede girmiyor. Benim geçen girmenin sebebi aslında önemli değil ama batarya süresi biraz azaldı. Sanırım ömrünü tamamlıyor. Yarın bişey olursa piyasada bulurmuki acaba. Garantide doldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanben

arkadaşlar şirket ıpad hediye ettiği için tabletimi satıyorum. ikinci el fiyatı ne kadar bilen varmı. bir yıldan fazla garantisi var ve çok fazla kullanılmadı. sim kartlı modeli.

Ben 500 liraya aldım üzerinde enaz 100 lira değerinde kılıfıda var ve sıfır gibi ama garantisi dolmuş.
  • P602 modeline 5.1.1 bile gelmedi hala daha tablet işini çözecez
  • Bu tablet Samsung'un Türkiye'ye özel ürettiği hiç bir şeyin alınmayacağının en büyük örneği galiba. Her yer 2 sene önce 5.1.1 e geçmişken biz 4.4.2 de kaldık. Custom rom kurarak biraz olsun güncel kalmaya çalıştım ama onda da s note kuramiyoruz.

• artungonul kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben 4.4.2 özellikle kalıyorum sırf snote taki sürükle bırak özelliğinden (çoklu pencere ile kullanılırken. Bir de beğenmeyip 4.4.2 ye geri dönülmek istendiğinde sorunlar yaşandığından 5.1.1 e geçmiyorum.

4.4.2 deki eksiklikler neler ya da 5.1.1 deki avantajlar neler size göre? bir de squid adlı bir uygulama var snote için çok iyi bir alternatif hatta snote tan daha iyi bazı açılardan. kalemle yazıp parmağınızla siliyorsunuz, yazma hassasiyeti snote tan daha iyi, tavsiye ederim denemediyseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 28 Mayıs 2017; 11:40:11 >
  • 5.1.1 sürümündeki garantisi devam eden cihazımı tab s3'e geçeceğim için satıyorum. İlgilenen mesaj atabilir.

Bu arada 5.1.1'e geçmeyen arkadaslar varsa gecsin derim. Game Tuner gibi samsung uygulamalarını yükleyebiliyorsunuz. Arayüzü daha güzel ayrıca.

• Tab s3 e o prayı verirsen yazık edersin bence.

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.