Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de 602 bulunmakta 2-3 dk takılıyorum tablette çok fazla ısınıp şarjı %50'den %17 ye falan düşüp biraz daha kullandığımda da kapanıyor sanırım benim de yeni bir bataryaya ihtiyacım var. Bataryayı nereden aldığınız söylerseniz iyi olur bir de şu ana kadar bir sıkıntı yaptımı?
  • P602 Model cihazıma Telefon özeliğini aktif emek için yüklediğim Hydronerium rom artık hantallaştığı ve 4.4.2 de kaldığı için lineage 6.0 yükledim. Cihazı resmen akıyor. galaxy note özelliklerinden biraz taviz veriyorsunuz ama yeri doluyor. Yüklemek isteyen varsa tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım p600 un cocuk on camını kırdı kac tl dır degısım bılgısı olan varmı..
  • recooz R kullanıcısına yanıt

Bu yazılımı denemeni öneririm 6.0.1 aynı zamanda note 5 air command bulunduruyor telefon özelliği ni cihazım p600 olduğu icin deneyemedim ancak yuksek ihtimal p602 cihazında calışır

• HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    Merhaba. S note var mı romda, varsa snote ta el temasını iptal edip yalnız kalemi aktif bırakabiliyor muyuz ekranda? Özetle snote resmi romlardaki gibi mi çalışyor?

• Biraz baktım okudum. Genelde p600 için olduğu wi-fi nin çalışmadığı siyah ekranda kaldığı gibi pek çok hata bildirmişler. Ayrıca çok yeterli yükleme bilgileri de görmedim. Bootloader bilgisi yoktu. Eğer 5.1 bootloader ı üzerinden yapıyorsa p602e yükleme şansınız zaten hiç olmaz. Yinede önerin için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: recooz

P602 Model cihazıma Telefon özeliğini aktif emek için yüklediğim Hydronerium rom artık hantallaştığı ve 4.4.2 de kaldığı için lineage 6.0 yükledim. Cihazı resmen akıyor. galaxy note özelliklerinden biraz taviz veriyorsunuz ama yeri doluyor. Yüklemek isteyen varsa tavsiye ederim.

Telefon özelliği var mı, varsa bi link alabilir miyiz? Teşekkürler...

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    XDA Developers
    [SM-P601] [6.X] Lineage/Mokee/CM/RR for Galaxy Note 10.1 3g (2014)
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/orig-development/sm-p601-cm13-unofficial-builds-note-10-t3272812

• Telefon özelliği var Ama sim kart takıp denemedim.

• Telefon özelliği?

• Aynı anda yazdık sanırım

• Rootlayıp ordaki romlardan birini mi attın? Kısaca anlatır mısın bize?

• Benim cihazda zaten Hydronerium rom vardı. Yani daha önce rootlamıştım. Eğer cihazın rootlu değil ise konunun başında anlatılanları yaparak rootlayabilirsin. Korkacak hiçbir şey yok gayet basit. Twrp yi odin ile korurken verdiğim linkteki twrp yi kurmanı öneririm. Twrp 3 sanırım. Daha sonra yapman gereken twrp ile wipe yakmak ve lineage zip dosyası nı twrp nin yükle kısmından seçerek yüklemek.

• Rom boyutu düşük gibi sanki

• Rom boyutu düşük çünkü hemen hemen romdan başka bişey yok içinde geriye Kalan herşeyi ne istiyorsan kendin yüklüyorsun. Rom gayet güzel ve hızlı.

• Elimde ihtiyaç fazlası 1 adet beyaz renk var. İlgilenenler bana özelden ulaşabilir.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-garantili-samsung-galaxy-note-10-1-2014-edition--127827554

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 21 Temmuz 2017; 14:51:29 >
  • Evet s note u galaxy apps uzerinden indirip kullanabilirsiniz.

Ayni şekilde çalışıyor

Ilk build de bu sorun vardı kernel kaynakliydi fixlendi şuan öyle bir sorun bulunmuyor. Şuan ki sürüm sorunsuz.
    Kurulum:
    Twrp kurun
    Full wipe atin(internet uzerinden bakabilirsiniz.)
    Romu kurup restart atın .
    Edit: wifi 5ghz bandında bug var fixi bende mevcut isteyen arkadaşlara(turkiye de 5ghz wifi pek kullanilmiyor) yardımci olurum.yani wifi da çalisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HızlıÜye -- 24 Temmuz 2017; 17:31:3 >
  • HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz rom Lineage mi? Eğer Lineage ten bahsediyor sanız Lineage 6 ve 7yide kurdum denedim, Lineage 6 da karar kıldım. Lineage 6 kalem kullanıma daha müsait. Lineage 7 de SELinux izinleri ile alakalı da sıkıntılar var tam root erişiminde sorun yaşadım ve gmd spen control gibi fonksiyonel programı çalıştıramadım.

Hayır xda de yet another marsmallow rom yazılımı android 6.0.1 tabanlı note 5 air command var touchwiz arayüzü tab s3 özellikleri ve arayüzü bulunuyor gayet stabil

buglar:

wifi çalısıyor ancak 5 ghz bandında sorun var (türkiye de az bulunuyor cozum bende var isteyene yardımcı olurum)

hafif bir ısınma var gibi geldi ama kimsede yokmuş yani benden kaynaklı olabilir.

Bu kadar ...

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.