Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • micro sd kart takınca işlemci sıcaklığı 60-70, micro sd kartı devre dışı bırakınca 30-40 dereceler arasında seyrediyor. kısaca kart takınca ısınıyor cihaz.bu sorunun çözümü nedir? denediğim kartlar sandisk 128 gb class 10 ve samsung 64 gb pro class 10, android sürümü 4.4.2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 23 Haziran 2017; 23:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

micro sd kart takınca işlemci sıcaklığı 60-70, micro sd kartı devre dışı bırakınca 30-40 dereceler arasında seyrediyor. kısaca kart takınca ısınıyor cihaz.bu sorunun çözümü nedir? denediğim kartlar sandisk 128 gb class 10 ve samsung 64 gb pro class 10, android sürümü 4.4.2.

Bende Samsung 64 gb pro class 10 kullanıyorum sıcaklık bende hiç değişmiyor. Ben hafıza kartına PSx ve Emulatorler ile doldurdum DS3 koluda bağladım. Oyunu başladım mı en az 2 saat sürüyor. Sıcaklık en yüksek 63C dereceyi geçmedi daha.
  • ignatius kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam cevabınız. için xda da aynı sorunu yazan olmuş kartta bozuk dosya vs olduğundan yapar demişler. defrag programları ile disk birleştirme yaptım kartlara sorun devam ediyor.
  • Bu cihaza uyumlu düzgün şarj aleti satılıyor mu hızlı şarj eden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkür ederim hocam cevabınız. için xda da aynı sorunu yazan olmuş kartta bozuk dosya vs olduğundan yapar demişler. defrag programları ile disk birleştirme yaptım kartlara sorun devam ediyor.

Benimde badina tahlihsiz bir olay geldi az once. Gerci yeni farkettim dokunmatigi catlatmisim. Bu sirada ilk defa simkarti taktim arama haric herseyi yapiyor. Dokunmatigi nerde nasil degistiririm bilmyorum. Daha once degistiren varsa bilgilendirirse sevinirim.

çinden alışveriş yapıyorsanız aliexpresste 12-13 dolardan başlıyor ekran dokunmatiği, eğer lcd ekranda sıkıntı yoksa tabii, dış ekran çatlaksa. aliden alıp becerikli bir telefon tamircisine değiştirtebilirsiniz. Yetkili servis de olabilir ama fazla tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 24 Haziran 2017; 15:19:14 >

Tr de 90 TL civarında

• quote:

Tr de 90 TL civarında

55tl buldum dokunmatigi. Alacam ama arka siyah on beyaz olsa nasil acaba kararsiz kaldim. Siyah 89tl. Cihazin calismasinda bir sikinti yok ps3 kolu ile az once mobile legends ve dokunmatik ilede oynadim tum testleri yaptim. Bu arada tel aramasi yapamiyor ama mesaj whatsapp hersey calisiyor. Basliktaki herseyi dogru yaptim menu gelince hic simkart denemedim. Sizdede oylemi.

• Eğer hala bu tableti kullanan arkadaşlar varsa bu işleri de seviyor ise tab s in 6.0.1 yazılımı portlandı. 2 hafta felan oldu heralde daha çok yeni şuan kullanıyorum hoşuma gitti açıkçası isteyen olursa xda üzerinden yet another marshmallow rom a yada 20170622 konu başlığından deneyebilir yardımcı olmamı isterseniz burdayım.

bendeki model p600 sim kartsız model, bu yüzden bilemeyeceğim. yeni rom mu atmıştınız?
  • P602 modeli için olan ise kullanmak isterdim. Muhtemelen bahsettiğiniz p600 modeli içindir

• quote:

micro sd kart takınca işlemci sıcaklığı 60-70, micro sd kartı devre dışı bırakınca 30-40 dereceler arasında seyrediyor. kısaca kart takınca ısınıyor cihaz.bu sorunun çözümü nedir? denediğim kartlar sandisk 128 gb class 10 ve samsung 64 gb pro class 10, android sürümü 4.4.2.

Bu konu hakkında bilginiz var mı?
  • Evet Olabilecek bir durum ancak şunu söylemek istiyorum 4.4.2 ye kadar cihazda donma ısınma gibi sorunlar mevcut ancak 5.1.1 e geçtikten sonra bu sorunlardan kurtuldum ben hafıza kartı kullanmıyorum ancak işlemci normal kullanımda 55 70 normal değerler cihazınız p602 değilse güncellemenizi öneriyorum ...
  • HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için, cihaz p600, 5.1.1 de snote kullanımında bir değişiklik var mı?

• Arkadaşlar ihtiyaç fazlası olması nedeniyle cihazımı satıyorum, alan çok memnun kalır:

https://forum.donanimhaber.com/satilik-samsung-galaxy-note-2014-10-1-retina-ekran-android-5-1-1-garantili-full-kutu--127251233
  • Kullanım olarak gelişme var tabii ki de net olarak bir şey söyleyemem ancak daha iyi .

Edit üstteki mesajlarımdaki hatamı düzeltmek istiyorum 6.0.1 port yazılımı tab s ve tab a den portlanmış p600 ve p601 (p602 nin yurt dışı sürümü) Yorumlara baktığımda ise bu yazılımı p601 cihazlara kurup gsm özelliğinden ödün verip kullananlar olmuş isteyen arkadaşlar deneyebilir (note 5 air command bulunduruyor. s pen ve s note gerçekten iyi hata olarak sa yazılım çok yeni hafif ısınma ve laglar normal bir durum ben ısınma dışında problem görmedim .)
    Link :
    Son olarak p602 cihazım olmadığı için deneme fırsatım olmadı ancak gsm özelliğinden ödün verilerek çalışması muhtemel hatalardan sorumlu değilim çünkü yazılım sahibi değil sadece kullanıcısıyım.

• HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tekrar,
  • rica ederim
  • 602 min bataryası ni değiştirdim 60tl ye aldım. Süper oldu. Isınmada yok. Takılmadan. 4.4 sürümü. Bence 7.1 surumunden çokta bir farkı yok. I

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    Nereden aldiniz bataryayi

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.