Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar sonunda 5.1.1 yüklemesini yaptım. BTU koduyla İngiltere için yayınlananı indirdim ve anlattığınız gibi kurdum.
    Hepinize çok teşekkür ederim.

Ayarlarla ilgili yapmam gereken başka bir şey var mı? Mevcut verilerimi ve oyun seviyelerini kaybetmek istemiyorum.

Bu arada Masaüstü düzenim değişti. Orta tuşa basınca gelen bazı kısa yollar hava durumu bilgileri falan yok olmuş.
    Bunları nasıl kurabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 2 Şubat 2016; 2:19:37 >
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Hiç eski versiyonu kullanmadığım için bilmiyorum. Son önerim, eğer oyun oyniyorsaniz, üst mesajlarin birinde Game Tuner nasıl yüklenir anlatmıştım. Oyun çözünürlük ve fps ayarı yapıyor samsungun uygulaması. Bu cihaza yok normalde ama çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Beni unutmuşsun ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: HızlıÜye

Beni unutmuşsun ben

ahahaha yok be güzel kardeşim seni unutur muyum?
    Birden fazla kişi eklemeyi bir türlü yapamadım2-3 kez denedim hatta.
    Mesajdaki yeniden düzenleme bu nedenle zaten...

Anladım şakası zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinmaster

Arkadaşlar sayfaları biraz kurcaladım ve bir çoğunu okudum ama henüz istediğim bilgiye ulaşabilmiş değilim. Cihazımın dokunmatiği çalışmamaya başladı. Kalemle çalışıyor ama dokunmatik çalışmıyor. Cihazı yeni edindim ve şu an cihazda cyanogenmod android 5.1.1 sürümü var. Cihaza reset attım ama yine de düzelmedi. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Bu sorunumla ilgili çözüme ulaştım. Cihazı sammobile'den orjinal sürümü indirerek fabrika haline çevirdim. Daha sonra cihazı servise götürdüm ve ne mutlu ki cihazın mart ayına kadar garantisi olduğunu öğrendim. 2 gün içinde cihazı teslim ettiler. Dış kasa hariç içini tamamen değiştirmişler. Sanırım bir nevi cihazım sıfırlanmış oldu.

Cihazım sm-p602 versiyonu. Cihazıma android 5 sürümünü yükleyebilir miyim? Sammobile sitesinden sürümü indirip, odin yolu ile kurma imkanım var mı? Hangi sürümü kullanmalıyım?

Ayrıca sm-p602 versiyonu için 5.1.1 orjinal sürüm gelecek mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 5 Şubat 2016; 15:47:21 >

• spinmaster kullanıcısına yanıt
    Hayır maalesef 5.1.1 yükleyemezsin Bootloader kabul etmiyor yani p602 beklemen gerek.Bence gelir ancak biraz beklemen gerek.
  • 5.1.1 i yükledikten sonra hava durumu widgeti garipleşti.
    Resimdeki gibi 2.2.2016 yani 5.1.1 e geçtiğim tarihin hava durumunu gösteriyor sürekli.
    Ama soldaki tarih güncel!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 7 Şubat 2016; 11:11:07 >
  • Şu tablete birde marshmallow gelse tadından yenmez ki gelmrsi gerekir bana kalırsa.3 gb ram var sistem gereksinimlerinde minimum 2 gb lı cihazlar kaldırabiliyordu marshmallowu.5.1.1 i yükledik sıra 6.0 da Aman türkiyeye çıkmasada olur yeter ki çıksın

• hero61 H kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum hocam. Aslında vermeleri evet gerekir. Cihaz halen güncel cihazlar kadar iyi özelliklere sahip. Ayrıca, Note tablet serisinin en güçlü modeli. Ama vermezler, ticaret böyle bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 23 Şubat 2016; 1:43:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanmam gelmez. Ama note 3 ün n9000q modelini takip edin eğer note 3 marshmallow güncellemesi alırsa bizim ki de büyük olasılıkla alır yada portlanır çünkü aynı donanıma sahipler.
  • Arakadaslar daha once olu piksel sorunudan tableti garantiye verecegimi soylemistim
    Yazmaya simdi firsat buldum ama garantiye vereli bir ay kadar oluyor
    Garantiye verdigimde 2 aylik garantisi kalmisti cihazin
    Ekranda olu piksel ve ekran altlarindaki ışık sizmasi sikayetim vardi
    Bir de yandaki metal gorunumlu plastik çerçevede (sebebi daha once servise verdiğimde kasayi acarlarken yaptiklari dikkatsizlik mi desem yanlis alet kullanma mi desem) cizikler vardi ve bu ciziklerin etrafindaki boya atmaya başlamıştı bunu belirttim bilgisayar basinda kayit alan kisiye
    Bana eger darbe sonucu olusmadiysa arka kapak ve cerceve kisminin (bu kisimlar tek parca, ikisi beraber degisiyo) da degisebilecegini soyledi
    Yaklasik 1 hafta parca bekledi ve toplamda 2 hafta sonunda ekrani ve arka kapak yan cervceve kismi sifirlanmis sekilde cihazimi teslim aldim
    Kozmetik olarak yepyeni oldu cihaz
    Eger sizde de olu piksel varsa samsung yetkili servisinden bunun degisimini saglayabilirsiniz hem de garanti bitmeye yakin olsa bile

• Valla hocam note 3 e gelir mi bilmem ama bize gelme ihtimali var gibi araştırdım bir kaç yabancı site gelebilir diyor.Link burada:

• arkadaşlar uzun sure once p602 de sarj sorunundan bahsetmiştim , en sonunda samsung anakart,sarj soketi ve bataryayı değiştirdi , cihazın otomatikman imei falanda değişti

şoyle soyliyim huzura erdim , artık 2 günde 1 şarj ediyorum , cihaz aşırı ısınsada batarya zayıf vs uyarısı verip kapanmıyor
  • Arkadaşlar cümleten Selamun aleyküm herkese. Benim küçük bir sorunum vardı. Note 10.1 2014 Edition tablete sahibim bende , İnternetteki videolardanda gördüğüm kadarıyla xbox 360 gamepad'i rahatlıkla tüm android cihazlarda çalıştırabiliyorlar. Aynılarını harfiyen bende yapmama rağmen tabletimde ne yazıkki çalıştıramadım. Bu konuda bilgili olan yardım edebilecek birisi varmı acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim oyunlarımı gamepad ile oynamak istiyorumda.
    Tabletim : Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
    Gamepadim : Xbox 360 Wriless Gamepad , Kablosuz adaptörüde var ( Pc de sorunsuz çalışıyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehovic -- 29 Şubat 2016; 17:35:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

Arkadaşlar cümleten Selamun aleyküm herkese. Benim küçük bir sorunum vardı. Note 10.1 2014 Edition tablete sahibim bende , İnternetteki videolardanda gördüğüm kadarıyla xbox 360 gamepad'i rahatlıkla tüm android cihazlarda çalıştırabiliyorlar. Aynılarını harfiyen bende yapmama rağmen tabletimde ne yazıkki çalıştıramadım. Bu konuda bilgili olan yardım edebilecek birisi varmı acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim oyunlarımı gamepad ile oynamak istiyorumda.
    Tabletim : Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
    Gamepadim : Xbox 360 Wriless Gamepad , Kablosuz adaptörüde var ( Pc de sorunsuz çalışıyor )

Yokmu yardım edecek arkadaşlar ?

• arkadaşlar kullandığım tabletim SM-P602 model Samung 10.1 2014 edition. forumda gördüğüm kadarı ile cihazıma 5.1.1 yükleyebilirim. Ancak bu forumda direk p600 yada p601 için sammobile den rom indir kur denmiş. Ancak Galaxy Note 10.1 2014 P602 GSM Aktifleştirme,Rom,Root forumunda ise stock p601 kurabilmek için root etmek gerektiğinden bahsedilmiş. şimdi ben cihazıma 5.1.1. lollipop stock rom yüklemek istiyorum. ancak sim kartımın da aktif olmasını istiyorum. bu durumda sammobileden SM-P601 için yayınlanan herhangi bir ülke romunu indirip odinden direkt olarak kurmam mümkün müdür? yoksa ne yapmam gerekir.
  • başka cihazlar için yayınlanan lolipopun p602de sorunlu olacağını, makineye uymayacağını söylüyorlardı. Sanırım p602uyumlu rom beklicez

• Arkadaslar sarjim aniden düşüyor %5 e yarım saat kullandığım da oyun oynadığım zaman ne yapmalıyım

• Arkadaşlar böyle bi batarya sorunum var ne yapabilirim tablet sm-p602 4.4.2 sürümünede rootlu
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.