Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmaz ise bi ara hızlı link falan vardı 7zip ile xda dan da indirebilirsin.
  • Arkadaşlar sayfaları biraz kurcaladım ve bir çoğunu okudum ama henüz istediğim bilgiye ulaşabilmiş değilim. Cihazımın dokunmatiği çalışmamaya başladı. Kalemle çalışıyor ama dokunmatik çalışmıyor. Cihazı yeni edindim ve şu an cihazda cyanogenmod android 5.1.1 sürümü var. Cihaza reset attım ama yine de düzelmedi. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
  • HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    XDA Developers
    [TOOL] SamFirm - Samsung firmware downloader & checker
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647

Bu sayfada indime linki yok görünüyor.
    Kolay ulaşabilirseniz link atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

XDA Developers
    [TOOL] SamFirm - Samsung firmware downloader & checker
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647

Bu sayfada indime linki yok görünüyor.
    Kolay ulaşabilirseniz link atabilir misiniz?

Samfirm Link

• Battalgazi1905 B kullanıcısına yanıt
    Hata veriyor! Boşluklara farklı şekillerde yazıyorum ama hepsinde de "error" veriyr.

• quote:

Hata veriyor! Boşluklara farklı şekillerde yazıyorum ama hepsinde de "error" veriyr.

Model: SM-P600
    Region: XAR

Bunlari girince check update diceksin. XAR amerika romu tabi. Ispanya romunu istiyorsan region kismina PHE yazacaksin. Decrypt automatically kismina da tik koyup download tusuna basacaksin. bu kadar. sonra o inecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinmaster

Arkadaşlar sayfaları biraz kurcaladım ve bir çoğunu okudum ama henüz istediğim bilgiye ulaşabilmiş değilim. Cihazımın dokunmatiği çalışmamaya başladı. Kalemle çalışıyor ama dokunmatik çalışmıyor. Cihazı yeni edindim ve şu an cihazda cyanogenmod android 5.1.1 sürümü var. Cihaza reset attım ama yine de düzelmedi. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Konuyla ilgili bilgisi olan veya çözümü bilen arkadaşımız var mı?
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Kalemle çalışıp, elle çalışmaması tabletin kalemin ekrana sürekli yakın olduğuna inandığını düşündürttü bana, yani kalem ekrana yakınken(nokta çıkıyor) dokunmatik kilitleniyor rahat kullanım için, sizin durumunuzda bu kilit sürekli çalşıyor olabilir, emin değilim ama ayarlarda kalem dokunmatik ile ilgili ayar vardı sanırım eğer varsa bulup deaktif edip tekrar deneyebilirsiniz. Bu durumda neyi test etmiş oluruz bilmiyorum, sorun yine de bana donanımsal geldi.
    İnmeye başladı. Doğru iniyordur herhalde.
    Daha sonra chengineer ustanın dediği gibi yükleyeceğiz değil mi?

Edit: SM-P600_1_20151104184127_cqotc6vp6z.zip bu şekilde bir dosya indi.
    Bunu winrar ya da 7ziple açamıyorum. Nasıl açacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 23 Ocak 2016; 10:55:55 >
  • quote:

İnmeye başladı. Doğru iniyordur herhalde.
    Daha sonra chengineer ustanın dediği gibi yükleyeceğiz değil mi?

aynen oyle. adimlari sirayla uygularsin :)
    Abi SM-P600_1_20151104184127_cqotc6vp6z.zip bu şekilde bir dosya indi.
  • quote:

Abi SM-P600_1_20151104184127_cqotc6vp6z.zip bu şekilde bir dosya indi.

....zip.enc4 dosyasini decrypt yapip ....zip'e cevirdi dimi. cevirdiyse 7ziple veya winrarla acilmasi lazim.
    İnen dosya bu. Etiketin başında SM- var resimde çıkmamış.

Edit: İspanyanınkini indirdim zipli dosya açıldı fakat
    SamMobile sayfalarından inirdiklerim gibi arşiv bozuk hatası verdi
    Bu ne ya! Niye bozuk çıkıyor bu lanet şeyler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 23 Ocak 2016; 13:18:59 >

• Gittigidiyor'dan data kablosu alıcam ancak USB 2.0 mı değil mi yazmıyor. Bu kablolar artık standart USB 2.0 mı oluyor? Yoksa tarih öncesi USB 1.1 de olabilir mi?
    Azim yaptım hepsini tek tek indireceğim SamFirm ile.
    WinRarın yerine 7zip yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 23 Ocak 2016; 14:33:10 >
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    XDA Developers
    [Official Lollipop 5.1.1] P600 DOJ3 (Mega & Android File Host) Fast Link + Easy Root
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/general/official-lollipop-5-1-1-note-10-1-sm-t3240651
    denesene bir
    bu arada sorun pc den dolayı gibi duruyor 7zip winzip alternatifleri dene olmazsa başka pc ile çıkart.

• quote:

Arkadaşlar sayfaları biraz kurcaladım ve bir çoğunu okudum ama henüz istediğim bilgiye ulaşabilmiş değilim. Cihazımın dokunmatiği çalışmamaya başladı. Kalemle çalışıyor ama dokunmatik çalışmıyor. Cihazı yeni edindim ve şu an cihazda cyanogenmod android 5.1.1 sürümü var. Cihaza reset attım ama yine de düzelmedi. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Konuyu biraz araştırdım. Sanırım cihazı orjinal sürümüne döndürmem gerekiyor. Öncelikle bu cyanogenmod modu cihazdan kaldırmam gerekiyor ve bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Forumda araştırdım ama genelde telefonlar için bu işlem tarif edilmiş. Nasıl yapabilirim veya konuyla ilgili bir link var mı? Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

quote:

Konuyu biraz araştırdım. Sanırım cihazı orjinal sürümüne döndürmem gerekiyor. Öncelikle bu cyanogenmod modu cihazdan kaldırmam gerekiyor ve bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Forumda araştırdım ama genelde telefonlar için bu işlem tarif edilmiş. Nasıl yapabilirim veya konuyla ilgili bir link var mı? Yardımcı olursanız memnun olurum.

1. Sammobile sitesinden rom'u indir.
    2. Yine sammobile sitesinden odin yazılımını indir
    3. Cihazı Ses Kısma+Home Tuşu'na basılı tutarak aç (Download mode yazacak ekranda)
    4. Cihazı USB ile bilgisayara bağla
    5. Odin yazılımını aç ve PDA kısmına (yeni sürümde AP yazar) tıkla ve sammobilecen indirip ZİP'ten çıkardığın romu göster
    6. Start'a bas ve 5-10 dk sonra cihazın ter temiz olacak ve orjinal haline dönecek.

Bu işlem ile cihazdaki herşey silinecek ve ilk aldığın günkü gibi tertemiz olacak. Telefon ve tabletlerde işlem aynıdır. Samsung bir telefona rom yüklemekle tablete rom yüklemek aynıdır. Yukarda anlattığımın resimli halini google amcaka odin ile rom nasıl yüklenir dersen hem video hemde resimli anlatım bulabilirsin.

Merhaba,

Öncelikle vakit ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz siteden aşağıda bulunan linkte olan rom'u indiriyorum. Cihazım P601 olmasına rağmen sadece P602 olan sürümünde Türkçe var görünüyor. Ayrıca cihazımın anabant sürümü de tam da linkte olduğu gibi. Umarım doğru sürümü indiriyorum. Ayrıca boyutu da yaklaşık olarak 1.4 gb olarak görünüyor.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/38938/P602JVUCND4_P602TURCND4_TUR/

Sammobile sitesinde araştırdım ama odin yazılımının yükleme linkini bulamadım. Rica etsem bu linki iletebilir misiniz?

• Valla işleme başladım ama 30 dakkadır böylecene bekliyorum ilerleme yapmıyor galiba.

• turoktr kullanıcısına yanıt
    güncel usb sürücülerini kurdunuz mu ? tanımamış cihazı görmemiş çünkü
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.