Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ipad : %9
    Note : %31

Isin acikcasi soyle bir durum ortaya cikiyor. Eger derslerde bu ikisinden birisiyle not almaya kalkarsaniz size 6-7 ders rahat yeter. Ama hem derslerde not alacagim hem de ders aralarinda (kimse kusura bakmasin sahsi gorusum) da cocuk gibi oyun oynayacagim diyorsaniz ikisi de size sikinti yaratacaktir. Ben her iki tableti de yazi yazmak, internette gezinmek ve ara sira bir seyler izlemek icin kullaniyorum. Ama cok yogun kullanmamdan oturu aksam mecburen sarja takmam gerekiyor. Yaklasik 6 aydir kullandigim ipad'e de hic bir oyun uygulamasi yuklemedim note'a da simdilik yuklemedim ve yuklemeyi de dusunmuyorum. Dolayisiyla oyun oynarken takiliyor diyorsaniz bana sacma geliyor. Oyun oynayacaksan buna ozel makineler var gidip onlardan alin derim. Futbol topuyla nereye kadar pilates yapabilirsiniz?

Sonuc olarak bir cihazi (bu her ne olursa olsun) ne icin almak isteyeceginizi bileceksiniz. Ihtiyaclarinizi net olarak belirlemenizde yarar var. Yoksa hangi urunu alirsaniz alin memnun kalmaniz olasi degil.

Note'un sag ust kosesinde hafif bir isinma var. Rahatsiz edici degil ama insani supheye sokuyor ve icinizin rahat olmamasina neden oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• over and under kullanıcısına yanıt
    Ben olayın snapdragondan ya da ram den ziyade yazılımsal olduğunu düşünüyorum. İlerleyen günlerde güncelleme alacaktır tablet zaten Samsung'un 2014 güncelleme planında yer alan bir cihaz. İnternet gezintilerinde takılma nadiren oldu olmadı değil elbette ama farklı browserdan girince olmadı. Mesela Next Browser ile daha stabil çalışıyor. Yani Samsung bu tabletin yazılımsal durumunu çözmeli bence güncelleme ile.

Bir de buradaki yorumlarda dikkatimi çeken şey şu oldu herkes bu cihaza çamur atıp İpad alın demiş. Haklı oldukları yanlar fazlası ile var. İpad'in şarj süresi bu cihazdan %20 kadar daha fazla gidiyor doğrudur. Fakat olay arz-talep olayıdır arkadaşlar. Bu cihaz S-pen üzerine inşa edilmiş bir cihaz biraz daha not almaya, bir nevi ajanda gibi kullanmaya müsait bunun yanında Ipad ile yaptığınız diğer işleri de yapabiliyorsunuz. IOS un daha stabil bir işletim sistemi olduğunu zaten herkes kabul ediyor. Eee o zaman bunu alma Ipad Aır al demenin mantığı yok. İkisinin de sınırları belli tüketiciye sundukları beli. Seçim yaparken ihtiyaca yönelik seçim yapın.

Benim Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition tercih etmemdeki ana neden S-Pen teknolojisidir, cihazı bir ajanda gibi kullanıyorum hoşuma gidiyor not alabiliyorum PDF dosyalarım üzerinde ders çalışabiliyorum, çoklu pencere özelliği ile aynı anda iki işlemi tek pencerede yapabiliyorum v.s Bunun yanında zaten tabletle yapılabilecek her şeyi de yapıyor o zaman ben bunu tercih ederim. Ama eğer başka birisi şarjı en uzun süre giden tablet olsun, yazılımsal olarak ios olsun stabilite sorunları yaşatmasın diyorsa İpad Air alacak. İpad Air alacaklar da 32 GB dan aşağı alırlarsa hiçbir iş görmez o tablet arttırabilir hafıza desteği yok. Ona dikkat edin alırken.

Kararsız kalanlara fikir vermesi açısında faydalı olur umarım, marka takıntısı olan birisi değilim ben bu cihazı aldım ihtiyacıma yönelik siz de ihtiyacını belirleyin ona göre bir ürün satın ve tavsiyem gidip görüp alın. Ekran kalitesi bakımından iki cihazın ekranı da oldukça güzel ve netlikleri başarılı bana göre. Samsung Galaxy Note 10.1 kötü bir cihaz değil sizi yarı yolda bırakacak ya da elinizde patlayacak bir ürün hiç değil bu tarz fanatik yorumlara aldırış etmeyin. Alacağınız ürünün ve seçiminizin şimdiden hayırlı olması dileği ile. Ben iyiki aldım diyorum sorunsuz şu ana dek. Aşağıda Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition incelemem mevcut isteyenler okuyabilirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakara85

Son durum

Ipad : %9
    Note : %31

Isin acikcasi soyle bir durum ortaya cikiyor. Eger derslerde bu ikisinden birisiyle not almaya kalkarsaniz size 6-7 ders rahat yeter. Ama hem derslerde not alacagim hem de ders aralarinda (kimse kusura bakmasin sahsi gorusum) da cocuk gibi oyun oynayacagim diyorsaniz ikisi de size sikinti yaratacaktir. Ben her iki tableti de yazi yazmak, internette gezinmek ve ara sira bir seyler izlemek icin kullaniyorum. Ama cok yogun kullanmamdan oturu aksam mecburen sarja takmam gerekiyor. Yaklasik 6 aydir kullandigim ipad'e de hic bir oyun uygulamasi yuklemedim note'a da simdilik yuklemedim ve yuklemeyi de dusunmuyorum. Dolayisiyla oyun oynarken takiliyor diyorsaniz bana sacma geliyor. Oyun oynayacaksan buna ozel makineler var gidip onlardan alin derim. Futbol topuyla nereye kadar pilates yapabilirsiniz?

Sonuc olarak bir cihazi (bu her ne olursa olsun) ne icin almak isteyeceginizi bileceksiniz. Ihtiyaclarinizi net olarak belirlemenizde yarar var. Yoksa hangi urunu alirsaniz alin memnun kalmaniz olasi degil.

Note'un sag ust kosesinde hafif bir isinma var. Rahatsiz edici degil ama insani supheye sokuyor ve icinizin rahat olmamasina neden oluyor.

1.si sen hala eski ipad ile karşılaştırıyorsun ve elindeki batarya kullanılmış artı hangi koşullarda şarj ettiğin bataryayı gerektiği gibi şarj edip etmediğin belli değil (senin de bildiğin üzere zamanla batarya ömrü kısalır) + yeni ipad mini bataryası eskisine göre daha uzun gidiyor

2. si ben oyunla ilgili birşey demedim oyunda sorun çıkarmadı note 10.1

• quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Ben olayın snapdragondan ya da ram den ziyade yazılımsal olduğunu düşünüyorum. İlerleyen günlerde güncelleme alacaktır tablet zaten Samsung'un 2014 güncelleme planında yer alan bir cihaz. İnternet gezintilerinde takılma nadiren oldu olmadı değil elbette ama farklı browserdan girince olmadı. Mesela Next Browser ile daha stabil çalışıyor. Yani Samsung bu tabletin yazılımsal durumunu çözmeli bence güncelleme ile.

Bir de buradaki yorumlarda dikkatimi çeken şey şu oldu herkes bu cihaza çamur atıp İpad alın demiş. Haklı oldukları yanlar fazlası ile var. İpad'in şarj süresi bu cihazdan %20 kadar daha fazla gidiyor doğrudur. Fakat olay arz-talep olayıdır arkadaşlar. Bu cihaz S-pen üzerine inşa edilmiş bir cihaz biraz daha not almaya, bir nevi ajanda gibi kullanmaya müsait bunun yanında Ipad ile yaptığınız diğer işleri de yapabiliyorsunuz. IOS un daha stabil bir işletim sistemi olduğunu zaten herkes kabul ediyor. Eee o zaman bunu alma Ipad Aır al demenin mantığı yok. İkisinin de sınırları belli tüketiciye sundukları beli. Seçim yaparken ihtiyaca yönelik seçim yapın.

Benim Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition tercih etmemdeki ana neden S-Pen teknolojisidir, cihazı bir ajanda gibi kullanıyorum hoşuma gidiyor not alabiliyorum PDF dosyalarım üzerinde ders çalışabiliyorum, çoklu pencere özelliği ile aynı anda iki işlemi tek pencerede yapabiliyorum v.s Bunun yanında zaten tabletle yapılabilecek her şeyi de yapıyor o zaman ben bunu tercih ederim. Ama eğer başka birisi şarjı en uzun süre giden tablet olsun, yazılımsal olarak ios olsun stabilite sorunları yaşatmasın diyorsa İpad Air alacak. İpad Air alacaklar da 32 GB dan aşağı alırlarsa hiçbir iş görmez o tablet arttırabilir hafıza desteği yok. Ona dikkat edin alırken.

Kararsız kalanlara fikir vermesi açısında faydalı olur umarım, marka takıntısı olan birisi değilim ben bu cihazı aldım ihtiyacıma yönelik siz de ihtiyacını belirleyin ona göre bir ürün satın ve tavsiyem gidip görüp alın. Ekran kalitesi bakımından iki cihazın ekranı da oldukça güzel ve netlikleri başarılı bana göre. Samsung Galaxy Note 10.1 kötü bir cihaz değil sizi yarı yolda bırakacak ya da elinizde patlayacak bir ürün hiç değil bu tarz fanatik yorumlara aldırış etmeyin. Alacağınız ürünün ve seçiminizin şimdiden hayırlı olması dileği ile. Ben iyiki aldım diyorum sorunsuz şu ana dek. Aşağıda Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition incelemem mevcut isteyenler okuyabilirler...

http://www.gurkanbilgisu.com/2013/12/samsung-galaxy-note-10.1-2014-edition-inceleme-kullanici-yorumu.html

neticede s pen aktif kullanacak birisi almalı bence

yoksa geri kalan tüm uygulamalarda hız ve stabilite açısından ipad mini de air da bunu yer

birde 2. eli para etmez dememe neden gücendiniz anlamak olası değil

iphone nasıl değer kaybetmiyorsa ipad de kaybetmiyor ama note 2 ve eski note pad fiyatlarına bir bakın 2. elde tümden hezimet yaşatıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 22 Aralık 2013; 18:20:24 >

• Cizim konusuna guvenmiyorum cunku buna yonelik her reklamda profesyoneller kullaniliyor. Yani senin benim gibi insanlar degil. Ama o JOT SCRIPT inanilmaz hosuma gitti. Eger gercekten de elin dokunmasina karsi duyarsizsa (ki bu butun olmasa da bazi uygulamalarda da kullaniliyor olmasi gerek) muhtesem. Eger yalnizca kendine has bir uygulamayla calisiyorsa o uygulamanin da ozelliklerini bilmek gerekir diye dusunuyorum. Sonucta ipad donanim olarak bu sekilde tasarlanmadi. Dolayisyla uygulamalarda buna yonelik degil. Sanirim bir tek uygulamayla kullaniliyor olacak gibi duruyor. Peki ya bu uygulama bizim hosumuza gitmezse ne olacsk?

Ipad mi samsung mu dersen eger bazi aciklamalar yapmam gerekiyor.

Ios her zaman daha akici android ilk gunden beri takilmalar yasiyor. Bir sure sonra alissaniz da akicilik her zaman daha iyidir.
    Ios'a her zaman film ve muzik atmak sikintidir.
    Ios'larda arttirilamaz hafiza sinir bozucu.
    Ios'larda bluetooth kendi icinde calismasi cok ilginc.
    Ios guncellemeleri asla yarim birakmaz ve hemen her cihaz icin yapilabilir.
    Ios uygulamalari hem daha zengin hem de daha kaliteli.
    Ios ekrani daha kullanici dostu (tamamen sahsi dusuncem) hersey elinizin altinda ve simdi ne yapacagim demiyorsunuz kendinize.

Bu durumda bence geriye su soruya cevap vermek grekiyor?

Coklu ekran sizin icin onemli mi? Eger Jot script uygulamasi guzel bir uygulama mi?

Jot script uygulamasiyla birlikte gercekten iyiyse coklu ortam bence goz ardi edilebilir ve bu durumda ben olsam Ipad'i tercih ederim. Cunku tablete film veya dizi atmam. Muzigi telefondan dinliyorum dolayisiyla tablette bulunmasa da olur. Tabletle fotograf cekenlerin goruntusu bana cok garip geliyor ve asla cekmem yani kamera kalitesinin hicbir onemi yok. Kullandigim belli basli uygulamalar var ve bunlar ios'da daha kaliteli.

Eski Note 10.1 fiyatlarına baktım öyle çok çok düşük fiyatlara satılmıyor sahibinden.com da inceleyebilirsiniz ikinci el ürünleri. Ayrıca alınmadım onu nereden çıkardınız sizin fikrinize karşılık kendi fikrimi söyledim şu an 1100 liraya aldım kampanyalar ile satmaya kalksam 1 sene 2 sene sonra 750 liradan aşağı satmam. Apple in tüm ikinci el ürünleri her zaman daha pahalıdır ona bir şey demedik zaten. Elinde kalır, elinde patlar tarzı sözler ürünü almayı düşünenleri korkutan sözler yoksa ben aldım memnunum elinde patlar deseniz ne olur demeseniz ne olur. Ve size yönelik değil genel kanıya yönelik bir cümledir. Stabilite isteyen Apple alır. S-Pen isteyen Samsung alır. Ayrıca stabilite sorunu sadece internet gezinmelerindeki ara sıra takılma ise çok da problem değil. Sizin bahsettiğiniz sorun cihazın değil android işletim sisteminin genel kararlılık sorunudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Eski Note 10.1 fiyatlarına baktım öyle çok çok düşük fiyatlara satılmıyor sahibinden.com da inceleyebilirsiniz ikinci el ürünleri. Ayrıca alınmadım onu nereden çıkardınız sizin fikrinize karşılık kendi fikrimi söyledim şu an 1100 liraya aldım kampanyalar ile satmaya kalksam 1 sene 2 sene sonra 750 liradan aşağı satmam. Apple in tüm ikinci el ürünleri her zaman daha pahalıdır ona bir şey demedik zaten. Elinde kalır, elinde patlar tarzı sözler ürünü almayı düşünenleri korkutan sözler yoksa ben aldım memnunum elinde patlar deseniz ne olur demeseniz ne olur. Ve size yönelik değil genel kanıya yönelik bir cümledir. Stabilite isteyen Apple alır. S-Pen isteyen Samsung alır. Ayrıca stabilite sorunu sadece internet gezinmelerindeki ara sıra takılma ise çok da problem değil. Sizin bahsettiğiniz sorun cihazın değil android işletim sisteminin genel kararlılık sorunudur.

Sadece nette değil takılma uygulamalar arası geçişlerde de oluyor deli gibi ram yiyor
    Sadece s pen veya diğer gereksiz Samsung uygulamaları için ben bu tablete verilecek paraya acıyorum ve

Sahibi olanlara da hayırlı olsun mutluluklar diliyorum

Yeni alacak arkadaşlara da tavsiye etmiyorum

Bundan başka da bu konuya yazmayacağım

Iyi forumlar

Herkesin teknoloji mağazalarında iki ürünü de detaylı inceleyip öyle karar vermesi taraftarıyım.

Bu bir tercih meseledir ben aldım diye iyi veya siz beğenmediniz diye kötü olmaz bir ürün. Bundan bir ay sonra bu sayfada ürüne iyi deyip alanlar da olacak beğenmeyenler de kaldı ki Ipad sayfasında onu bile alıp beğenmeyen bir sürü forum kullanıcısı var. Dediğim gibi ihtiyacı olan ihtiyacına yönelik alışveriş yapsın. Size de iyi forumlar...
  • Apple'in ikinci el fiyatlarinin dusmemesinin temel nedeni marka olmasidir. Ayrica hic dusmuyor da degil. 2500 TL'ye aldigim iphone5 64 gb'i gecen ay paraya ihtiyacim oldugu icin satmak istedim. 1800 TL istemis olmama karsin (urunde hicbir sorun yok ve bir yillik garantisi ve en kucuk jelatinine varincaya kadar herseyi duruyor) 1500'den fazla veren olmadi. 1000 TL kayip da oldukca fazla bence. Bunun yani sira S3 satmaya kalksaydim 700'den fazla kimse vermeyecekti biliyorum ama ben de o telefona 1500 TL verecektim 2500 degil. Sonucta ikisinin birbirinden cok da farki yok.

• Neyi anlamamak da israr ediyorsun bilemedim. Ben hicbir zaman ipad mini 2 demedim zaten her yerde ipad mini dedim. Isin icine civcivi sokan sensin. Eski batarya dedigin 6 aylik ve apple'in hicbir urununde 6 ay sonra batarya omru azalmaz. Sarj ettigim yer ise emin ol sehir sebekesinden daha stabil ve emniyetli. Fikrini soyledin kimse almasin dedin bir de cirkince alanlara laf soyledin bitti daha fazla uzatma verdigin bilgi yok yalnizca laf kalabiligi yapiyorsun. Amacin apple tanitimi ise o ayri tabi ama onun yeri de burasi degil.

• Son batarya durumunu paylasmam gerekiyor. Ipad mini %7 gosterdigi icin sarja taktim.
    Note ise son yirmi dakikadir kapali durmasina karsin en son mesajimin ustunden gecen surede bir anda %15'e dustu ki bu da hos degil.

• Note 10.1 2014 Editon ı aylar önce ilk defa Amerika da bizzat kendim epeyce inceledim ve tespitlerim son güncellemelere rağmen değişmediğini görmekteyim ve yeni testler ve kullanıcı yorumlarıda aynı rezaleti ifade etmektedir.

Samsung kendi arayüzü relazet ve özellikle kendi uydurduğu hibrit işlemciyi Google hiç ciddiye almıyor.

Bence Google ın tercih ettiği işlemcilere bakılmalı varsa o işlemcilerin hızlı olanına bakılır.

Note 10.1 2014 Edition için Snapdragon 800 modeli Türkiye ye 4G olmadığı için satılmayacak lakin bu sefer Samsung un kendi arayüzü cihazı yavaşlatması ile Samsung bu işi beceremediği tekrarlanmaktadır.

S-Pen ve uygulamalarına rakip firmalar makul fiyatta ve daha hızlı kaliteli modeller pek olmayışı ister istemez Note 10.1 2014 Edition a zoraki yöneltmekte.

Kalemle işi olanlar piyasada akıcı kapsatif özel ucu şeffaf kalemler var.

Samsung un tabletlerde yazılımsal desteği çok kötü olduğu telefonlarından bile daha vasat hizmet verdiği eski model Note 10.1 başta olmak üzere diğer Samsung tablet kullanıcıları çok iyi bilmektedir.

RGBW daha parlaklık sağlanacağı düşünülmüş lakin Ipad Air deki daha az floresan ve mühendislikle daha parlak ve daha yüksek kontrast elde ederek Samsung u bariz geçmiştir.

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ]

Bu da Ipad Air :
     Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ]

Samsung ekranları aslında tabiri caizse beyaz ölü pikseller var buna RGBW demişler ... Beyaz renk sırıtmakta . Ayrıca RGB ekran görüntüsünü RGBW ye dönüştürüen özle LCD işlemcisi de ne kadar başarılı olduğu şüpheli .

GSMArena.com
    Apple iPad Air vs. Samsung Galaxy Note 10.1 2014: Center of gravity
    http://www.gsmarena.com/ipad_air_vs_galaxy_note_101_2014-review-1016p3.php

Ayrıca dahili hafıza nerdeyse yok gibi nasıl 16 GB diye satıyorlar anlamış değilim. Bari 32 GB modeli gelse idi malum 50$ lık fark vardır.

Harici hafıza kartını savunanlar kaliteli ve hızlı olanlardan almazlarda pil tüketimi daha fazla olacaktır ! Özellikle oyun ve uygulamaların büyük data ları I/O performansı en kaliteli hafıza kartında bile Samsung un dahili eMMC den daha hızlı ve enerji tasarufuna sahip olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 22 Aralık 2013; 20:19:51 >

• Türkiye için yeni firmware sızmış işte indirme linki :

Galaxy Note 10.1 2014 (Wi-Fi) (SM-P600)
    terafile.co
    Download File
    http://terafile.co/5a158c854375

Türkiye firmware leri biraz geriden takip ediyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakara85

Cizim konusuna guvenmiyorum cunku buna yonelik her reklamda profesyoneller kullaniliyor. Yani senin benim gibi insanlar degil. Ama o JOT SCRIPT inanilmaz hosuma gitti. Eger gercekten de elin dokunmasina karsi duyarsizsa (ki bu butun olmasa da bazi uygulamalarda da kullaniliyor olmasi gerek) muhtesem. Eger yalnizca kendine has bir uygulamayla calisiyorsa o uygulamanin da ozelliklerini bilmek gerekir diye dusunuyorum. Sonucta ipad donanim olarak bu sekilde tasarlanmadi. Dolayisyla uygulamalarda buna yonelik degil. Sanirim bir tek uygulamayla kullaniliyor olacak gibi duruyor. Peki ya bu uygulama bizim hosumuza gitmezse ne olacsk?

Ipad mi samsung mu dersen eger bazi aciklamalar yapmam gerekiyor.

Ios her zaman daha akici android ilk gunden beri takilmalar yasiyor. Bir sure sonra alissaniz da akicilik her zaman daha iyidir.
    Ios'a her zaman film ve muzik atmak sikintidir.
    Ios'larda arttirilamaz hafiza sinir bozucu.
    Ios'larda bluetooth kendi icinde calismasi cok ilginc.
    Ios guncellemeleri asla yarim birakmaz ve hemen her cihaz icin yapilabilir.
    Ios uygulamalari hem daha zengin hem de daha kaliteli.
    Ios ekrani daha kullanici dostu (tamamen sahsi dusuncem) hersey elinizin altinda ve simdi ne yapacagim demiyorsunuz kendinize.

Bu durumda bence geriye su soruya cevap vermek grekiyor?

Coklu ekran sizin icin onemli mi? Eger Jot script uygulamasi guzel bir uygulama mi?

Jot script uygulamasiyla birlikte gercekten iyiyse coklu ortam bence goz ardi edilebilir ve bu durumda ben olsam Ipad'i tercih ederim. Cunku tablete film veya dizi atmam. Muzigi telefondan dinliyorum dolayisiyla tablette bulunmasa da olur. Tabletle fotograf cekenlerin goruntusu bana cok garip geliyor ve asla cekmem yani kamera kalitesinin hicbir onemi yok. Kullandigim belli basli uygulamalar var ve bunlar ios'da daha kaliteli.

Jot script modeli sitede yazana göre tüm uygulamalarla çalışıyormuş dostum. Upad ile kullanılabilir bu mantığa göre. Palm rejection olayı için bluetooth 4.0'dan bağlantı gerekiyormuş, kısacası cihazla kablosuz bağlantı kuruyor.
    Palm rejection(avuç içi/bilek engelleme) için sanırım oradaki uygulamaları kullanmak da gerekebilir tabi ondan emin değilim, ama düz özelliği ile tüm uygulamalarda çalışıyor bazı yerlerde okuduğuma göre.
    Ekstradan içinde accelerometre varmış, kalem tutuş açısına göre yazı şeklini gerçek kalem gibi ayarlıyormuş.
    https://adonit.net/jot/script/

Bu arada karşılaştırmalarınız ipad'in default hali için gayet isabetli. Fakat şunu söylemeliyim bahsettiğiniz 2 konu için güzel çözümler var. ipad'e dosya müzik atmak artık sorun değil, ipad'iniz için ifunbox yazılımını denemenizi
    öneririm sürükle bırak her dosyayı atıyorsunuz. Belki androiddeki gibi direkt windowsta usb bellek olarak gözükmüyor ama ifunbox ile usb bellek rahatlığında kullanılabiliyor.
    App sharing i de sürükle bırak yapıyorsunuz, itunes yok dert yok. itunes daha hiç kullanmadım bile. Jailbreak gerektirmiyor. http://i-funbox.com/

Bluetooth için ise jailbreak var ise btStack ile tüm dosya alışverişleri aktarımlar bütün cihazlar arası yapılabiliyor, cydia'dan ediniliyor.

Android tablet kullanmadım fakat telefon olarak çok uzun süre kullandım fakat galaxy s2 ile çok iyi deneyimlerim olmadı, kendi resmi romunda rootsuz halde sistem çökmeleri, donanımsal sorunlar vs. gibi çok problem yaşadım.
    Cihaza biraz tedirgin yaklaşmamın sebebi buydu, ios biraz tak çalıştır mantığında bakım vs. istemiyor sorun çıkarma oranı çok düşük. Sonradan telefon ve tablet olarak komple ios'a taşınmıştım.
    Tekrardan androide dönme konusundaki sıkıntılarım sizin de bahsettiğiniz sebepler. Bir de mesela samsung kendi telefonlarında resmi romlarına gereksiz çok fazla uygulama ekleyerek batarya ve kaynak
    tüketimini gereksiz sömürüyor bazı yerlerde. Tabletlerinde durum nasıl bilmiyorum, o yüzden ben de düşündüm ki bu cihazlar az para değil elimde de zaten iyi bir tablet var bunu kalem ekleyerek nasıl değerlendirebilirim gibi araştırma yaptım.
    Bu jot script modelini ciddi olarak satın almayı düşünmekteyim bakalım. Ben de upad not uygulamasını kullanıyorum, denediklerim arasında en başarılısı gerçekten. Klavye kalem hibrit olarak güzel kullanılıyor.
    (Parmakla denedim tabi şimdilik :))

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Türkiye için yeni firmware sızmış işte indirme linki :

Galaxy Note 10.1 2014 (Wi-Fi) (SM-P600)
    http://terafile.co/5a158c854375

Türkiye firmware leri biraz geriden takip ediyor ...

Sm-602 3g li model icin de bir seyler yok mu? Sadece wife modelleremi gelmis guncelleme. 1.2 gb boyutuda iyimiş. Inşallah tum sorunlara şifa olur.

• Merhaba, ben de 3 gün önce Bimeks'ten wifi modelini aldım. İlk gün bir problem yoktu fakat dünden beri wifi'ye bağlandığı halde hiç internet sitesine ve uygulmada veri alamıyor ve internet bağlantısı yok diyor. Başka wifi 'larda da denedim, bağlandığı halde ve inernette bağlantı yok diyor. Aynı problemi yaşayanlar var mı?
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben de ilk gün bir problem yoktu, fakat dünden beri bağlandığı halde, ienetnet bağlantınızı kontol edin diyor ve bağlanmıyor hiç bir yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmelcan

Merhaba, ben de 3 gün önce Bimeks'ten wifi modelini aldım. İlk gün bir problem yoktu fakat dünden beri wifi'ye bağlandığı halde hiç internet sitesine ve uygulmada veri alamıyor ve internet bağlantısı yok diyor. Başka wifi 'larda da denedim, bağlandığı halde ve inernette bağlantı yok diyor. Aynı problemi yaşayanlar var mı?

Bu sorun butun modellerde var. Sorun şu ip adresi alamiyor tablet. Çözümü cok basit, ip adresinizi baska bir cihazla bağlanıp öğrenin daha sonra tablette wifi agini unut diyip tekrar giris yapin orada gelişmiş secenekler var. Oradan elle yazin ip adresinizi. Dns1:8.8.8.8 dns2: 8.8.4.4 bu sekilde yaparsaniz hallolmasi lazım. Bende ayni sorunu yaşamıştım bu sekilde çözdüm.
     Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ]

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    ok, deneyeceğim, çok teşekkür ederim.
  • Umutcan

Senin su jot script kullanimini ve degerlendirmelerini heyecanla bekliyorum. So kararimi buna gore verecegim ve simdilik ipad mini'yi elden cikarma islemni beklemeye aldim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.