Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, İstanbul içinde P602 veya P600 satan arkadaş olursa görüşebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkoktay -- 4 Şubat 2018; 15:0:32 >
  • Sene oldu 2018

2013-2018 5 Sene bir tablet için. Ve bugün piyasada bulunan 850 TL ye kadar her tableti yener bu cihaz.

NE YAPTIN SEN SAMSUNG
  • elimde 3g sim kart girişli beyaz renk 2014 tabletim var. Dokunmatiği çatladı. Ekranı sağlam, sadece dokunmatik değişecek. Almayı düşünen olursa 225'e bırakıyorum...
  • Arkadaşlar sm p602 tabletim için güvenilir bir mhl kablo almak istiyorum. Tabletin mhl özelliği var ama sanırım tv deki hdmi girişinin de mhl olması gerekiyormuş. Yoksa adaptör enerjiye ihtiyaç duyuyormuş diye bir şey okudum. Televizyonumun hdmi girişilerinin mhl özelliği olup olmadığını bilmiyorum. Tavsiyelerinizi buna göre yaparsanız ve yardımcı olursanız çok sevinrim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, P602 tablet için android rom atıldığında simkartı görmede herhangi bir problem oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanıMüdavim

Arkadaşlar sm p602 tabletim için güvenilir bir mhl kablo almak istiyorum. Tabletin mhl özelliği var ama sanırım tv deki hdmi girişinin de mhl olması gerekiyormuş. Yoksa adaptör enerjiye ihtiyaç duyuyormuş diye bir şey okudum. Televizyonumun hdmi girişilerinin mhl özelliği olup olmadığını bilmiyorum. Tavsiyelerinizi buna göre yaparsanız ve yardımcı olursanız çok sevinrim...

Hocam tv ye hdmi girişi olacak. Mhl kablo için prizden güç alman gerekecek. Ben powerbank ile almıştım gücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturkoktay

Arkadaşlar selamlar, P602 tablet için android rom atıldığında simkartı görmede herhangi bir problem oluyor mu?

Bu soruyu bende merak ediyorum, custom rom attıktan sonra simkart ve kalem sorunsuz çalışıyor mu ?

cevabı evetse hangi rom ?
  • Ben yükledim herşey çalıştı ama google play çalışmadı telefon özelliği çalıştı. Xda da vardır rom lar.

• Arkadaşlar selamlar, spen'in kalem ucunu nereden temin edebilirim?
  • aliexpress.com
    US $1.35 15% OFF|1Pack BINYEAE Removal Tweezers Tool Touch Stylus S Pen Tips Apply For Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition P600 P605 P6000 P601|s pen tip|stylus s pen|s pen - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/JNrM3umY?fromSns

Tr de 75 e falan satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

http://s.aliexpress.com/JNrM3umY?fromSns

Tr de 75 e falan satıyorlar.

Samsung'dan 10 tanesini 25 liraya sipariş ettim hocam, eğer lazım olursa bilgin olsun.
  • Sadece uç mu? Pense var mı?

• Zamzung olunca böyle işte, elma olsa 25 dolar olurdu...

• Arkadaşlar;

Edit: SATILDI...

Dokunmatiğim kırılmıştı, sıfır orijinal dokunmatik aldım.

Ekranı ayırırken bu sefer ekranı çatlattım.

Yedek parça niyetine sim kartlı gsm destekli note 10.1 2014 edition tableti satıyorum...

Arka kasa, batarya, anakart, kalem her şey sıfır ayarında... Dokunmatiği de sıfır jelatinli...

İç ekranı çatlak... Yedek parça fiyatına satıyorum, tekliflere açığım...

Sıfır ayarında komple hepsini veya dokunmatik + anakart ( sim kartlı ) + batarya + arka kasa isteyen bana ulaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korekaplanı -- 5 Mart 2018; 15:10:42 >
  • Bu tablete uygun klavyeli kilif ve fare takimini nereden alabilirim

• Letgoda 120 ye bluetooth klavye ve mouse var. Samsung.

• p600 batarya değiştirdim malum orj bulunmuyor bulunsa da pahalı, tableti 2. el yeni aldığım için orjinal şarj aleti de yok. note 5 in orjinal 5V2A şarj cihazı kullanıyorum çok geç şarj oluyor. Orjinal şarjı ve orjinal samsung telefon şarjı arasında fark olup olmadığını bilen var mı? Orj şarj aleti kaç amper? bulabilirmiyim veya tableti bozulup vs elinde fazla şarj aleti olan var mı? Ayrıca kalemim de yok tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_le -- 9 Mart 2018; 10:16:47 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Malum tabletimi oğlum kullanıyor, içine zilyon tane oyun yükleyip siliyor. Dün de oyun oynadı ve şarjı bitti diye koydu kenara.

Cihazı akşamdan şarja taktım sabah kalktığımda açılmadığını farkettim.

Tuş kombinasyonu ile açayım dedim o da olmadı.

Sıkıntı ne olabilir sizce?

Şarj olduğunu da görmüyorum ekranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqunadan -- 13 Mart 2018; 0:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_le

p600 batarya değiştirdim malum orj bulunmuyor bulunsa da pahalı, tableti 2. el yeni aldığım için orjinal şarj aleti de yok. note 5 in orjinal 5V2A şarj cihazı kullanıyorum çok geç şarj oluyor. Orjinal şarjı ve orjinal samsung telefon şarjı arasında fark olup olmadığını bilen var mı? Orj şarj aleti kaç amper? bulabilirmiyim veya tableti bozulup vs elinde fazla şarj aleti olan var mı? Ayrıca kalemim de yok tşk

Hocam tabletler öyle. 5.3v 2a, yada 2.1 amper deneyin bide, note pro 12.2 şarjları öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Merhaba arkadaşlar,

Malum tabletimi oğlum kullanıyor, içine zilyon tane oyun yükleyip siliyor. Dün de oyun oynadı ve şarjı bitti diye koydu kenara.

Cihazı akşamdan şarja taktım sabah kalktığımda açılmadığını farkettim.

Tuş kombinasyonu ile açayım dedim o da olmadı.

Sıkıntı ne olabilir sizce?

Şarj olduğunu da görmüyorum ekranda.

Şarj aleti sağlam mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.