Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Merhaba arkadaşlar,

Malum tabletimi oğlum kullanıyor, içine zilyon tane oyun yükleyip siliyor. Dün de oyun oynadı ve şarjı bitti diye koydu kenara.

Cihazı akşamdan şarja taktım sabah kalktığımda açılmadığını farkettim.

Tuş kombinasyonu ile açayım dedim o da olmadı.

Sıkıntı ne olabilir sizce?

Şarj olduğunu da görmüyorum ekranda.

Şarj aleti sağlam mı acaba?

Bir kaç farklı şarj aleti ile denedim, Note2 ve Note4’ü sorunsuz şarj ediyorlar... :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Merhaba arkadaşlar,

Malum tabletimi oğlum kullanıyor, içine zilyon tane oyun yükleyip siliyor. Dün de oyun oynadı ve şarjı bitti diye koydu kenara.

Cihazı akşamdan şarja taktım sabah kalktığımda açılmadığını farkettim.

Tuş kombinasyonu ile açayım dedim o da olmadı.

Sıkıntı ne olabilir sizce?

Şarj olduğunu da görmüyorum ekranda.

Hallettim.

Youtube ta “How to fix Samsung P600” yazdım, çıkan videoları izledim. Bir videoda kapağı söküyor, arkasında şarj kablosundan anakarta ve pilden anakarta giden iki kablo var. Bunları söktüm, beş dakika bekledim ve yeniden taktım. Kapağını tamamen taktıktan sonra bastım açılmadı. Şarja taktım bir süre beklettim ve pil şarj olmaya başladı, ekran açıldı.

Bilgilerinize dostlar ;)

• Parlaklık full un üçte biri iken 1 saat youtubetan belgesel izlendi wifi ile pil düzeyi %12 azaldı. Sizce alınır mı 2. El olarak. Bir arkadaşa alacağız.
  • Yüzde 40 dan sonra biten tabletim oldu. Zaten çoğunda pil sorunu var. Ama hala üst düzey tablettir. Fiyatına göre alınır tabi ama kaç para....

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    pil iyi mi sizce? tablet 600 TL ve az yıpranmış 2 kılıf var.
  • Pil iyi ama fiyat çok fazla. O fiyata p900 var. Yada tab s t800 var. Letgoda var. Kalem içinse p900 daha iyi değilse tab s öneririm.

Fiyat ne olmalı sizce en fazla, tablet sıfır gibi çok az kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phizikci -- 5 Nisan 2018; 22:11:2 >
  • Aslında piyasaya göre çok çok iyi, diğerlerine bakarsın 600 hala iyi. Sim kart varsa 500, yoksa 400-450 eder, etmeli. Çünkü 2k ekranlı 3gb ramli bi tablet. Dandkleri 200 250 ye sattıklarını düşünürsek....
  • Guzel tablet ama dis cami kirildi yapan yok servisi 800 tl istiyor..

Teşekkürler hocam. 8 inç reeder e 400 TL vermektense buna 550-600 verilir o zaman

www.hepsiburada.com
    Reeder A8i Q2 16GB 8" IPS Tablet - Gümüş Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/reeder-a8i-q2-16gb-8-ips-tablet-gumus-p-HBV000009KULC?magaza=Reeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: recooz

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/development/sm-p601-lineage-nougat-galaxy-note-10-1-t3546012

Paylaştığım linkte cm14 versiyon var ve ben resurrection remix olanı kullanıyorum. Stabil ve iyi bir versiyon. Elimde galaxy note edge var, şunu açık söyleyebilirim ki bu rom ile 2014 Edition tabletim daha akıcı ve çok daha kullanışlı. O kadar çok özelleştirme yapabiliyorsunuz ki fonksiyonel anlamda spen sonuna kadar hakkını vere vere kullanabilirsiniz.
    merhaba. bu rom da snote vs gibi uygulamalar var mı, kullanabiliyor muyuz? ya da squid diye bir uygulama var markette kalemle yazıp parmağınla siliyorsun. bu tür özellikler çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: phizikci

Teşekkürler hocam. 8 inç reeder e 400 TL vermektense buna 550-600 verilir o zaman

https://www.hepsiburada.com/reeder-a8i-q2-16gb-8-ips-tablet-gumus-p-HBV000009KULC?magaza=Reeder
    Kesinlikle. Bunlar dokunmatik değil basmatik resmen. Kasım kasım kasılırlar. Note bunların yanında kral.

• phizikci P kullanıcısına yanıt
    Rom içinde snote yok. Ama note 8 forum ana konusunda paylaşılan apk yüklenip kurulurmu denemedim bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. müsait olduğunuzda squid adlı uygulamayı deneyebilir misiniz bu romda. Kalemle yazıp parmakla siliyorsunuz note serisinde (resmi romlarda). yani parmak ve kalem ayrımı yapılıyor kalem kullanırsanız çizgi vs, parmak dokunursa silgi işlevi geliyor. Kalem destekli başka bir marka tablette parmakla silme olayı çalışmıyordu, parmağınızı dokunduğunuzda kalem olarak algılanıp çizgi çiziliyordu.

• O ilk çıktığındaki fiyatlar. Altındaki yorum 2016 yılından kalma. Ama şunu söyliyim. 1000 liranın üzerinde tab e satılıyor sıfır. Yeni tabletlere bakarsak o fiyatı bile normal. Tek dezavantajı android 5 te kalması. Samsungun politikasını anlamak mümkün değil. Zamnında mükemmel cihaz yapıyosun, 4 yıl geçmiş hala özellikleri mükemmel. Ama destek yok. Şaka gibi. Note serisinin özelliklerinde apple çıkarsın 2000 den aşağı satmaz. 2k ekran ve 3gb ram var bu cihazda. Ve kalem efsane zaten.
  • hala stokta olması ilginç
  • aliexpressten batarya alan oldu mu? kaliteleri nasıl acaba ali dekilerin
  • Samsung note 2014 edition tabletimde şöyle bir sorun var. tablet çalışırken ekranı kaparsam (düğmesi, kılıfı veya otomatik ekran koruyucu modu dahil) ekran öyle kalıyor . tablet çalışsa bile ekran açılmıyor. bunun çözümünü bilen varmı?
  • Resetledin mi?

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.