Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana anakart cortlamış gibi geliyo ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phizikci

teşekkür ederim. müsait olduğunuzda squid adlı uygulamayı deneyebilir misiniz bu romda. Kalemle yazıp parmakla siliyorsunuz note serisinde (resmi romlarda). yani parmak ve kalem ayrımı yapılıyor kalem kullanırsanız çizgi vs, parmak dokunursa silgi işlevi geliyor. Kalem destekli başka bir marka tablette parmakla silme olayı çalışmıyordu, parmağınızı dokunduğunuzda kalem olarak algılanıp çizgi çiziliyordu.
    Bunu deneyebildiniz mi?
  • phizikci P kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki hayır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    5.1.1 e geri dönüşte sorunlar oluşmasından çekindiğimden yeterince bilgi edinmeden kurmak istemiyorum .squid uygulaması Google play de var müsait olduğunuzda bekliyorum.
  • Arkdaşlar En başından itibaren okuyamadım ancak P602 4.4.2 romda kalmış görünüyor. P601 ise 5.1 yanlış hatırlamıyorsam.Ben 2. el olarak aldım P602 modelini , açıkçası güncelleme almadığı konusundan haberim yoktu. Ben bu cihazı araçta kullanmak istiyorum S pen araçta nekadar kullanışlı olur bilmem ama Bana Şarj olurken aynı zamanda veri akışı da yapabilirmi OTG Y denilen kablo kullanılablirmi. Şarj oluyorken Flaş disk yada hdd bağlayabilrmiyim. Macrodroid,tasker gibi programlar kullanacağım araçlar için olan launcer kuracağım kullanışlı olması bakımından.
    Bu işlemler için Stok romdan çıkmalımıyım ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western__ -- 19 Nisan 2018; 5:27:42 >
  • Hdd muhtemelen normalde de kullanamazsın, gücü başka yerden alırsan belki kullanılır. Tablet 4.4.2 olmaaına bakma. Biçok şeyi kaldırır. Ama 602 için sim karttan feragat edip 7 bile yükleyebilirsiniz. Y kablo işe yaramaz bence.

• sim kartı kullanmayı düşünmüyorum zaten. 7 ye geçsem yine Y otg çalışmaz değilmi.Destekleyen modeller hangisiyse onlara geçiş yapabilirim.
  • Benim pil de artık iflas etti sürekli şarja takılı kullanıyorum.
    Servise verip pil değişimi isteyeceğim (vardır inşallah)
    Değiştirten oldu mu, fiyat ne alıyorlar?
  • Servise verirseniz dünya ister. Nette 60 100 arası. Ankatada birisi 60 lira demişti. Acık wl yatkınlığı varsa kendiniz de değiştirirsiniz

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Bir yatkınlığım yok ama servis ne fiyat verecek önemli.
    Çok anormal fark olursa arayışa girerim ama orjinal ürünü kendi servisinde taktırmak ilk tercih.

• resimdeki dosyaları indirdim forumda tarif edilmiş ama Root yapamadım kendimi
  • western__ kullanıcısına yanıt
    Önce odinle bunu kur (tar uzantılı).

twrp-3.0.2-0-lt03wifiue.img

XDA Developers
    [TOOL/UTILITY][TWRP][3.0][RECOVERY] TWRP 3.0.2-0 TeamWin Recovery Project 4/5
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515656

Sonra recovery den supersu kur hocam.

• Arkadaşlar merhaba bende samsung p580 tablet mevcut. Cihazımdan whatsappa girmek istiyorum ancak bir türlü halledemedim. Şöyleki whatsapp webe giriyorum. Masaüstü sitesini iste diyorum ilk seferinde giriyor sorun olmuyor.Ancak ikinci defa girmek istediğimde masaüstü sitesini işte desem bile yine de mobilde kalıyor. Cacheleri silmeden yeniden giremiyorum.Cacheyi sildiğimde de her defasında yeniden telefonu tanıtmam gerekiyor. Var mı bunun bir çaresi acaba çok yardımcı olursunuz valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parabelyum -- 22 Nisan 2018; 8:55:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apk neden kurmuyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phizikci

Önce odinle bunu kur (tar uzantılı).

twrp-3.0.2-0-lt03wifiue.img

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515656

Sonra recovery den supersu kur hocam.

https://forum.xda-developers.com/apps/supersu/stable-2016-09-01supersu-v2-78-release-t3452703
    teşekkür ederim arkadaşım.dün görseydim keşke mesajını başıma gelmiyen kalmadı. P602 tableti ben aracımda kullanmak için bazı işlemler yapıyorum.Toyota forumda biri Tab3 modeline sanırım şarj soketi takınca tablet otomatik açılsın diye bazı işlemler yapmış System klasurunden playlpm dosyasının içeriğini değişince olmuş Bende gaza geldim girdim klasöre Tabi önceden rootu bişekilde halletmiştim. Playlpm isimli dosyayı bulamadım sadece lpm vardı aynıdır heralde dedimgirdim içeriğini değiştirdim dedikleri gibi. sonra kapattım tableti şarj soketi taktım dedikleri gibi açılmaya başladı cihaz ama ekranda kaldı samsung yazısı .Power dan kapatıyorum yine restart yapıyor ekranda samsung yazısı kalıyordu zaten acemiyim elim ayağım koyverdi.Sonra hızlı bi şekilde orjn romu bulup odinle Ap yapıp yukledım açıldı cihaz çok sevindim :) Şimdi korkar oldum kurcalamaya.
    Araç içi tablet uygulaması için Hetürlü eleştiriye ve öneriye açığım arkadaşlar. macrodroid ve tasker le bikaç şey yapacağım bakalım yavaştan başladım. he birde cihazda OTG Y desteği olmadığını sonradan öğrendim onun için birkaç kablo kesip deneme falan yaptım ancak pilde X işareti çıkıyor şarj olmuyor. (hem şarj olup hemde veri akışı olmuyor mikro usb kablo ile )

• western__ kullanıcısına yanıt
    Root için kesin çözüm yukarıdaki yöntem hocam. Ayrıca resmi romlarda sıkıntı yok, otg desteği var cihazın. Aşağıdaki aparatla flash bellek kullanabiliyorum ben.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    bana sorduysanız hocam whatsappı hem telefonda hem tablette kullanmak istiyorum tablete kurduğum zaman onay istiyor onayladığım zaman ise telefondan çıkıyor her defasında aynı işlemi hem telefon hem de tablet için yapmak istemiyorum
  • Size başka bişey önereyim. Eğer imkanınız varsa tab pro s yada galaxy book. Hem ona bluestack android kurabilir hemde whatsap ı sorunsuz windows üzerinden (windows uygulaması var) kullanabilirsiniz. 1500 civarında bulunabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın ne yazsığını okudunuz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Size başka bişey önereyim. Eğer imkanınız varsa tab pro s yada galaxy book. Hem ona bluestack android kurabilir hemde whatsap ı sorunsuz windows üzerinden (windows uygulaması var) kullanabilirsiniz. 1500 civarında bulunabilir.
    hocam cihazı aldım ya mecburen buradan girmenin bir yolunu bulmam gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.