Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A15 [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Ordinary Member O kullanıcısına yanıt

3 gün rahat gider öyleyse sarj. Gerçekten efsane olmuş bu telefon sarj konusunda.

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki saat 4 cumartesi-pazar gecesiydi. Son mesajimdaki saat 1 ise pazar-pazartesi gecesi. Hastahaneden düğüne oradan bir daha hastahane sonrada gece 1de eve. Pazar gecesi biraz yağmur da yedi haritaları açmak zorunda kaldığımdan... Metronun kapanış saatine denk geldim ve bilmediğim bir durakta inip haritalara baka baka yolu buldum.

Sahiden maşallahı var şarjın. Ama şimdi bu performans beni M serisi konusunda meraklandı. Malum orada 6000mah..

Her ne kadar 3.5mm giriş olsa da yakın zamanda bir tane Bluetooth Kulaklık da alacağım. Bakalım bizim a15'in o zaman sarj performansı nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Member -- 7 Ekim 2024; 13:30:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY A15 [ANA KONU]

Ekran kendi kendine sapıttı ve bu uyarıyı güç bela çektim. Ekran koruyucusu çıkarınca geçti bir daha yapıştırdım.

Ekran öyle bir sapıttı ki kendi kendine her yere girdi çıktı herhangi bir tepki vermedi...

Korkuttu.

Edit: One Ui arayüzünün güncellemesi varmış. Yükledim. Herhalde bu sapitma guncelleme uyarisiydi diye dusunmek istiyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Member -- 9 Ekim 2024; 18:50:38 >

Youtube yorumlarında bu sorunu yaşayan çok kişi var. Ciddi bir durum değil ama ara sıra da olsa oluşan bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    Yinede korkuttu.

Aslını ararsan bu kadar fazla model çıkaran samsungun, düşük segment modelinde problem çıkmasını bekliyordum yinede başıma gelmesi biraz üzdü.

Herseye ragmen memnunum, ne kadar ekmek o kadar kofte. YouTube videolarına birkaç ayar önerilmiş, onları yaptım bakalım birdaha sorun çıkartacak mi. Yazarız buraya. Şuan hersey stabilize tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Member -- 9 Ekim 2024; 19:39:25 >

bu dokunmatik meselesi cok sık sikayet edilmis ...basliktaki cogu kisinin basina gelmemesi sevindirici ...sizde nasil durum , tekrarladi mi gene ?

Bu arada teli kılıfsiz yada temperli camsiz kullanmamak lazim ki a24 icin de gecerli hicbir koruyucu yok telde aman dikkat edin derdim (temperli cam takmadan kullanicam diyenlere belirtiyorum )

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Hersey stabilize şuanda. Tam one ui arayüzü güncellemesinden önce olduğu için herhalde onunla ilgili teknik bir aksaklıklar oldu diye düşünüyorum.

Bunun dışında hem kendisine hem de ailesine a15 alan bir tanıdığım var. 4 a15'te de hiç benimki gibi bir problemle karsilasmadigini söyledi.

Son olarak Bluetooth Kulaklık değilde orijinal samsung kablolu Kulaklık aldım, yukarıda Bluetooth alacağımı söylemiştim ama bütçe çok asilmisti, kablolu ama orjinal aldım.

Kablolu da olsa orijinal orjinalmiş... neredeyse her enstrümanı ayrı ayrı duyabiliyorum müziklerimde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Member -- 12 Ekim 2024; 21:18:40 >
  • Tam şarjla alınan güncel ekran süresi paylaşabilir misiniz

• Merhaba herkese.

Cihaz bıraz nce vıdeolarda buna youtube de dahıl yeşil ekran vermeye başladı ancak aç kapa yaptıktan sora sorun kendılıgınden gitti. Sızce neden olmus olabılır bu yeşil cızırtılı ekran ?

• helluri kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY A15 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY A15 [ANA KONU]

Bu dün mü ne. Gece vakti kick açmış, küçük ekrana almış bir de pdf okurken uyuya kalmışım ve sabah kalktığımda durum buydu.

Yine de sanki ilk günlere göre ekran süresi 1 saat kadar kisalmis gibi hissediyorum günlük kullanımda. Belkide bana öyle geliyor.

Ha bir daha ekran titreme sorunum hiç olmadı.

• kalavar kullanıcısına yanıt
    Telefon plastik gövdeye sahip, farkında olmadan cebinizde dururken falan esnettiyseniz belki ondandır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.