< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 12 Ocak 2024; 17:31:18 > |
SAMSUNG GALAXY A15 [ANA KONU]
-
-
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a15.html
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a15-6gb.html
4gb ve 6gb ram versiyonları piyasaya çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 12 Ocak 2024; 17:32:56 > -
A15, A24e çok benzese de ufak farklar var
A15te Aod yok, camera'de Ois yok, video modunda Eis yani video sabitleme yok, 3 slotlu değil ama güvenli klasör var
A15 6gb ın tek avantajı android 18 alacak
Bugün mediamarkt te inceledim Samsung işlemci ram rom ekranı aynı yapmış ama birazcık kırpmış
-
A15 6gb 256gb versiyonu da ülkemizde satılmaya başlandı
-
Özgür Çetin 🇹🇷 (@ozgurcetin) on XtwitterÖzgür Çetin 🇹🇷 (@ozgurcetin) on Xhttps://twitter.com/ozgurcetin/status/1751921072104968590?t=qZQCk16fpbtxadkAQm7PZg&s=19
Yarin yüzde 50 indirim kodu verilecek bu cihaz için.
-
Az önce A15 6gb alalım dedik kodu yazmaya hızımız yetmesi artık nasıl bir hızla yazıp siparişi onayladılarsa
-
Ben bir kere Özgür beyin kodla m34 aldim hala kullanıyorum. Bir iki kod bitmişti ortadaki lod çalışmıştı. Özgür bey veriyorsa bu cihazlar için başka kişiler de verir. M34 için 4 5 kişi vermişti.
-
başka kim verebilir?
-
Gecen su kanallar da vermis hocam.
-
Teşekkürler takibe aldım
Sende denk gelirsen konuya yazabilirsin
-
A15 6GB almayı düşünüyorum. Bir kod vs var mı indirim için -
a24 u de incelemenizi onerirdim ..n11 in kodlari var ..amazon da güzel indirimler olabiliyor ki yeni üyelere kod da verebiliyorlar ve maximum kapanyasi vardi zannedersem 3 bin tl ye 300 tl gibi ..
-
Oyun haricinde kullanmak için aldım, cihaz güzel 3-4 aydır kullanıyorum. Şarjı uzun gidiyor, ufak oyunları da sıkıntısını görmedim, memnunum. Fiyatına göre yeterli. Bendeki cihaz 8/256gb olan versiyonu. -
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
-
Ekran / Gövde Oranı a 15'inki a24'e göre daha iyi galiba bu ne anlama geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000Xplus -- 23 Temmuz 2024; 9:33:17 > -
Cihazı kullanan arkadaşlar, son güncellemeyi yaptiniz mi. Birde ekranda titreme var mi. Gecen gun telefon çalarken bir anda döndü ve ekran tepki vermedi. Bu sirada ekranda kendiliğinden oynamalar titreme ler oldu. Kapatıp açtık düzeldi. Şikayet varda bu tür şikayetler okuyunca almasa miydik acaba dedim. Bunun gibi sorun yaşayan oldu mu. -
Ekran süresi tutmadım. Günlük rutin kullanımım; sabah 8de %100 tam şarjda çıkartırım, gün sonu gece yatmadan şarja taktığım da sarjımın %56-63 arasında olduğunu görüyorum. WhatsApp ağırlıklı kullanımım var.
-
Dediğiniz gibi telefonda bazen cebimde sıkıştığından ya da sıcaktan kaynaklı olduğunu düşündüğüm; ekran dokunmatiğinde geç algılama, basmama gibi ya da kendi kendine bazı bölgelere basma şeklinde algılama sorunları yaşıyorum. Bu sorunu telefonu cebimden çıkarttığımda yaşıyorum.
-
Anneme A15 8/128 versiyonunu aldım. Ekran üzerinde koruyucu varmı yokmu anlayamadım.
Fabrika çıkışlı takılımı yoksa ayrıca takmakmı gerekiyor. -
Ekran koruyucu yok
Benzer içerikler
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- 4g+ nedir
- samsung note 20 ultra yorumlar
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- iphone kaydırarak geri gitme
- samsung f55
- android 12
- hat takılı ama şebeke yok
- pls ekran nedir
- samsung m55
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X