Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
19
Favori
128.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.Samsung yetkililerine mesaj atmayı deneyeceğim.İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahiroguz

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Samsung yetkililerine mesaj atmayı deneyeceğim.İyi akşamlar.

İyi geceler.Arkadaşlar sorunun çözümü için Samsung Members vasıtası ile mesaj gönderdim kısa sürede cevap verdiler. 1 seçenek tlf. format atmak,2 seçenek en yakın servis merkezine müracat etmemi belirtmeleri üzerine format seçeneğini kullandım ve söz konusu yazı kayboldu 'YAZILIMINIZ GÜNCEL ŞEKLİNDE' bir yazı geldi.En önemlisi ise telefonun şarj tüketiminde ve internette dolaşmada bariz şekilde iyileşme meyana geldi.

• tahiroguz T kullanıcısına yanıt
    1-2 aya Android 11 gelir o zaman da (hard reset) yaparsanız daha güzel olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

1-2 aya Android 11 gelir o zaman da (hard reset) yaparsanız daha güzel olur.

Teşekkürler.

• Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

Hazırlıklar başlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

telefon çalarken ekranın geç gelmesi ve birini ararken dıııt sesinin ekran gelene kadar gelmesi sorununu yaşayan var mı?

birini yanlışlıkla arayınca artık aramış bulunuyorum çünkü ekran geç geliyor.

biri aradığında da ekran kilitlide olsa açıkta olsa geç geliyor.

uygulamalardan telefon verisini çok kez sildim ama yinede sorun devam ediyor.

evet evet hard formatta attım.

sson güncellemeden sonra birkaç milisaiye iyileşme gözlemledim ama hala durum aynı.

• Hard resetin yanında bir seçenek daha vardı adını hatırlayamadım çer çöpü siliyordu. Onu da yapsaydınız keşke. Hard reseti bu son yapmadan sonra mı yaptınız?

• byJuck kullanıcısına yanıt

hocam hard resetten öncede aynıydı sonra da aynı. en son güncellemeyi yaptım sonra hard reset yaptım yine aynı.

sizlerde bu olay olmuyor mu? mesela arama yapacağınız zaman hemen ekran geliyor mu anında? yada biri aradığında şak diye ekrana düşüyor mu?

• Sıkıntı yok hızlı çalışıyor

• Bizdeki cihazda da böyle bir sorun yok hocam
    Hard reset de rağmen düzelmemesi ilginç

Küçük bir ihtimal de olsa Yukarıdaki arkadaşın da demiş olduğu gibi recovery menüden hard reset in hemen bir altında
    Wipekeş partişın bölümünden önbelleği temizleyin

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

android 11 ile beraber yapacağım bu işlemi artık. şuan o kadar programı şifreyi yüklemeyi gözüm yemiyor. yeni android ile yaptıktan sonra umarım düzelir artık. çok canımı sıkmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

android 11 ile beraber yapacağım bu işlemi artık. şuan o kadar programı şifreyi yüklemeyi gözüm yemiyor. yeni android ile yaptıktan sonra umarım düzelir artık. çok canımı sıkmaya başladı.

Aynen bende yeni güncellemeyi bekliyorum bu ay gelir sanırım :) bi tazelenme istiyor telefon. Az da uygulama yok telefonda 87 tane yüklü ( google play YÜKLÜ kısmında yazıyor)

• Aynısını uzun süre yaşadım. Biri aradığında 3. 4. çalışından sonra ancak ekranda kim olduğunu görüyordum. Yine ben birini aradığımda da arama ekranı geç geliyordu. Chrome çok kasıyordu.

Odin ile tekrar rom atınca kendine geldi. Denemenizi tavsiye ederim.

• Bunun üzerine kac model çıktı normaldir.

• Lola Del Rio

SAITAMA

aynı problem bende de var

ararken ve aranırken ekran bekletiyor.

ekran yan bir şey izlediğimde tlf çalarsa hiç gelmiyor desem yeridir. kimin aradığını göremiyorum, cevap veremiyorum falan

• quote:

Orijinalden alıntı: SON OF GOD

Bunun üzerine kac model çıktı normaldir.

normal falan değil hocam

ne demek normal

en basit hali ile telefon bu, telefon görüşmesi sırasında sorun çıkıyorsa nasıl normal

oğlum 2013 model Samsung Galaxy Win (GT-I8552) kullanıyor halen

onun bile bu tip bir sorunu yok

• yasaluyari kullanıcısına yanıt
    Kronik hata olabilir hocam.

• Kronik hatadan ziyade yüklenen programların çokluğu, oyunlar gibi uygulamalar telefonu ağırlaştırabileceğini düşünüyorum.
    Şu da bir gerçek ki verilen güncellemelerle telefonu ağırlaştırıp yeni telefonlar satabilmektir.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.