Benim A32 maceram 4 ay sürdü. Telefonum mikrofonda hışırtı arızası verdi. Teknik servise gönderdim. Telefonun sorunu çözülmeden elime geri geldi. Üstelik arka kapağı kocaman çizilmişti. Bende Samsung Türkiye'ye ye şikayet ettim. Samsung bu durumdan ötürü bana A33 5G gönderdi. Sağ olsun çok ilgilendiler. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A32 [ANA KONU] (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güle güle kullanın
-
Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 22 Haziran 2022; 17:35:58 >
-
Android 12 nin ilk düzeltme ve güvenlik güncellemesi geldi. 169mb.
Bilgilendirme için teşekkürler indireyimquote:
Orijinalden alıntı: KenanK89
Android 12 nin ilk düzeltme ve güvenlik güncellemesi geldi. 169mb.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim 👍
-
Ben de Cumartesi günü Samsung Kutup'tan 2 tane A32 aldım. 4999tlden. yanında 2 tane smart tag hediye ettiler. Alış veriş kredisi ile ing banktan faizsiz 12 taksit yaptılar. yalnız ing bankası hesabında her ay 1250tl para olması lazım ve bu paranın harcanması lazım. Bu şekilde olursa faizsiz 12 taksite alınmış oluyor telefon. Saygılar.
-
SDN haberine göre A32 ye bu ay güncelleme gelebilir (Temmuz güvenlik güncellemesi) şu anda Kore de yayınlanmış güncelleme malum en son gelen güncelleme de Nisan ayı güvenlik güncellemesi idi ve değişmemişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Temmuz 2022; 19:17:19 >
Arkadaşlar merhaba cihazı yeni siparişini verdim kırılmaz cam almak istiyorum da tavsiye edeceğiniz kaliteli bir şey varmı link atarsanız sevinirim.
Eğer bütçeniz yerinde ise Spigen ekran koruyucusunu tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: MissMacHoOo
Arkadaşlar merhaba cihazı yeni siparişini verdim kırılmaz cam almak istiyorum da tavsiye edeceğiniz kaliteli bir şey varmı link atarsanız sevinirim.
Link varmı hocam
Biraz pahalanmis ama atayım 👇quote:
Orijinalden alıntı: MissMacHoOoLink varmı hocam
amazon
Spigen Samsung Galaxy A32 Cam Ekran Koruyucu AlignMaster Full Cover Siyah AGL02820https://www.amazon.com.tr/Spigen-Samsung-Koruyucu-AlignMaster-AGL02820/dp/B08YN38SMT
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Baya pahalı hocam be buda. Neyse biz 20 tllik camlara devam edelim :D
Aynen ben aldığımda 120 TL idi ama yine de link attım yoksa alınmazquote:
Orijinalden alıntı: MissMacHoOoBaya pahalı hocam be buda. Neyse biz 20 tllik camlara devam edelim :D
75tlye 6 tane kırılmaz cam aldım hocam. 2 tane cihaz var zaten uzun süre götürür herhalde :D
Dikkatli kullandıktan sonra tabii ki götürürquote:
Orijinalden alıntı: MissMacHoOo75tlye 6 tane kırılmaz cam aldım hocam. 2 tane cihaz var zaten uzun süre götürür herhalde :D
Bu telefonda "güvenli klasör" var mıdır?
Varquote:
Orijinalden alıntı: Guest-6EF013079
Bu telefonda "güvenli klasör" var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X