Ben S9 kullanıyorum ayın 15 inde A32 aldım yedek telefon olarak genel olarak iyi bir telefon gündelik kullanım için ideal batarya işlemci uyumlu ekran kalitelisi olsun iyi instagram Facebook Twitter uygulamalarını A32 ye kurdum aklıma gelirse boş vakitlerimde pubg oynuyorum bana yetiyor S9 u WhatsApp ve bankacılık uygulamaları için kullanmaya devam edeceğim Bugün yeni bir güncelleme geldi onu daha yüklemedim yükleyenler oyun performansının çok iyi arttığını yazmışlar forumlarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A32 [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Telefona bu arada bir güncelleme daha geldi güvenlik güncellemesi 1 Ağustos tarihine güncellendi yenilik göremedim henüz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Helal olsun samsung a valla. Aldığımdan beri her ay güncelleme verdi.
Aynen öyle güncelleme konusunda epey iyi çalışıyor Samsung hatta yanılmıyorsam 2 ay önce aynı ayda 2 güncelleme bile verdiğini bilirimquote:
Orijinalden alıntı: KenanK89
Helal olsun samsung a valla. Aldığımdan beri her ay güncelleme verdi.
Keşke bir de bildirim ışığı koysalardı,Huawei mate 10 lite dan geçiş yaptım hala alışamadım çok tuaf geliyor bu telefon hem kaba hem de kullanması daha zor bana göre
-
AOD olduğu için koymamışlardır büyük ihtimallequote:
Orijinalden alıntı: samil422Keşke bir de bildirim ışığı koysalardı,Huawei mate 10 lite dan geçiş yaptım hala alışamadım çok tuaf geliyor bu telefon hem kaba hem de kullanması daha zor bana göre
SAMSUNG a30s 64 gb annemin telefonun ekranı gidip geliyor. telefoncu ekran değiscek dedi 1000 dedi. sasırdık baya. telefonu satalım dedik 200 tl alırım dedi. bu telefonun suan ekranı bozuk reel ederi 200 mü yani. bunun yerine anne telefonu olarak ne alabiliriz, face insta youtube takılıyor kendisi. foto bile çekmez. tesekkurler
-
Bugün güncellemeyi yaptım sanki bi tık çabuk bitiyor gibi batarya uygulama kullanırken youtube ta video izlerken 9 dakika da 1 düşüyordu daha denemedim pubg de vs kolay modda yüzde 3 yiyordu daha bakmadım sadece instagram Facebook hepsiburada Twitter da dolaşırken bi nebze çabuk düşüyor pil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar merhaba, aod destekli telefon arayisindayiz a32 mantıklı geldi ne dersiniz alınır mı acaba? Yoksa bu fiyatlara başka cihaz önerir misiniz? (7000₺ civarı.)
A33 de always on display yokmuş o yüzden eledik. Önerilere açığız, teşekkürler..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung a32 de you tube videoları için f/p ürünü kablosuz yaka mikrofonu arayışındayım.Bulduğum bazı mikrofon yorumlarında a32 mikrofonu görmüyormuş.Acaba uyumlu kablosuz yaka mikrofonu tavsiye edebilirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç defa dedik güncelleme yapmayın hocam diye android 11deyim huzur doluyum
-
Var siz sormadan söyleyeyim Aod da mevcut 👍quote:
Orijinalden alıntı: ahmetbayram5
Bu mesaj silindi.
Hemde çok güzel çalışıyorquote:
Orijinalden alıntı: ahmetbayram5
Bu mesaj silindi.
Telefonu 1 senedir kullanıyorum, ama tahminimce son güncellemelerden sonra telefon daha fazla kasmaya başladı. Oyun falan da oynamıyorum, telefon ana ekranı kasıyor. Telefonu yeniden başlatmak, gereksiz uygulamaları silmek, Device Care'den optimize etmek fayda etmedi. Öneriniz var mı? Telefona hard reset (format) atan var mı, faydasını gördünüz mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 7 Aralık 2022; 18:55:45 > -
Bence çözüm reset atmakquote:
Orijinalden alıntı: Bob The SpongeTelefonu 1 senedir kullanıyorum, ama tahminimce son güncellemelerden sonra telefon daha fazla kasmaya başladı. Oyun falan da oynamıyorum, telefon ana ekranı kasıyor. Telefonu yeniden başlatmak, gereksiz uygulamaları silmek, Device Care'den optimize etmek fayda etmedi. Öneriniz var mı? Telefona hard reset (format) atan var mı, faydasını gördünüz mü?
Guncelmiyiz sitesine göre A32 için Android 13 test aşamasında yani eli kulağında yakında gelir A32 ye Android 13 gerçekten güncelleme konusunda epey hızlandılar sanki bir de malum A32 Android 11 ile çıkmıştı yani Android 13 ile birlikte 2. büyük sürüm güncellemesi olacak sizce Android 14 ü de alma ihtimali var mı?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X