Şimdi Ara

Samsung Galaxy A32 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
13
Favori
22.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben S9 kullanıyorum ayın 15 inde A32 aldım yedek telefon olarak genel olarak iyi bir telefon gündelik kullanım için ideal batarya işlemci uyumlu ekran kalitelisi olsun iyi instagram Facebook Twitter uygulamalarını A32 ye kurdum aklıma gelirse boş vakitlerimde pubg oynuyorum bana yetiyor S9 u WhatsApp ve bankacılık uygulamaları için kullanmaya devam edeceğim Bugün yeni bir güncelleme geldi onu daha yüklemedim yükleyenler oyun performansının çok iyi arttığını yazmışlar forumlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona bu arada bir güncelleme daha geldi güvenlik güncellemesi 1 Ağustos tarihine güncellendi yenilik göremedim henüz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun samsung a valla. Aldığımdan beri her ay güncelleme verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Helal olsun samsung a valla. Aldığımdan beri her ay güncelleme verdi.
    Aynen öyle güncelleme konusunda epey iyi çalışıyor Samsung hatta yanılmıyorsam 2 ay önce aynı ayda 2 güncelleme bile verdiğini bilirim

• Keşke bir de bildirim ışığı koysalardı,Huawei mate 10 lite dan geçiş yaptım hala alışamadım çok tuaf geliyor bu telefon hem kaba hem de kullanması daha zor bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: samil422

Keşke bir de bildirim ışığı koysalardı,Huawei mate 10 lite dan geçiş yaptım hala alışamadım çok tuaf geliyor bu telefon hem kaba hem de kullanması daha zor bana göre

AOD olduğu için koymamışlardır büyük ihtimalle

• SAMSUNG a30s 64 gb annemin telefonun ekranı gidip geliyor. telefoncu ekran değiscek dedi 1000 dedi. sasırdık baya. telefonu satalım dedik 200 tl alırım dedi. bu telefonun suan ekranı bozuk reel ederi 200 mü yani. bunun yerine anne telefonu olarak ne alabiliriz, face insta youtube takılıyor kendisi. foto bile çekmez. tesekkurler

• Bugün güncellemeyi yaptım sanki bi tık çabuk bitiyor gibi batarya uygulama kullanırken youtube ta video izlerken 9 dakika da 1 düşüyordu daha denemedim pubg de vs kolay modda yüzde 3 yiyordu daha bakmadım sadece instagram Facebook hepsiburada Twitter da dolaşırken bi nebze çabuk düşüyor pil

• Pil tüketimi düzeldi güncelleme sonrası çift hat kullanıyorum arada 4,5G full açık yüzde yüz doldurmuyorum bataryayı yüzde 85 te otomatik duruyor
    Samsung Galaxy A32 [ANA KONU]

• Arkadaşlar merhaba, aod destekli telefon arayisindayiz a32 mantıklı geldi ne dersiniz alınır mı acaba? Yoksa bu fiyatlara başka cihaz önerir misiniz? (7000₺ civarı.)

A33 de always on display yokmuş o yüzden eledik. Önerilere açığız, teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung a32 de you tube videoları için f/p ürünü kablosuz yaka mikrofonu arayışındayım.Bulduğum bazı mikrofon yorumlarında a32 mikrofonu görmüyormuş.Acaba uyumlu kablosuz yaka mikrofonu tavsiye edebilirmisiniz?

• Nikeee kullanıcısına yanıt

kaç defa dedik güncelleme yapmayın hocam diye android 11deyim huzur doluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Bu mesaj silindi.
    Var siz sormadan söyleyeyim Aod da mevcut 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Bu mesaj silindi.
    Hemde çok güzel çalışıyor

• Telefonu 1 senedir kullanıyorum, ama tahminimce son güncellemelerden sonra telefon daha fazla kasmaya başladı. Oyun falan da oynamıyorum, telefon ana ekranı kasıyor. Telefonu yeniden başlatmak, gereksiz uygulamaları silmek, Device Care'den optimize etmek fayda etmedi. Öneriniz var mı? Telefona hard reset (format) atan var mı, faydasını gördünüz mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 7 Aralık 2022; 18:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob The Sponge

Telefonu 1 senedir kullanıyorum, ama tahminimce son güncellemelerden sonra telefon daha fazla kasmaya başladı. Oyun falan da oynamıyorum, telefon ana ekranı kasıyor. Telefonu yeniden başlatmak, gereksiz uygulamaları silmek, Device Care'den optimize etmek fayda etmedi. Öneriniz var mı? Telefona hard reset (format) atan var mı, faydasını gördünüz mü?

Bence çözüm reset atmak

• Guncelmiyiz sitesine göre A32 için Android 13 test aşamasında yani eli kulağında yakında gelir A32 ye Android 13 gerçekten güncelleme konusunda epey hızlandılar sanki bir de malum A32 Android 11 ile çıkmıştı yani Android 13 ile birlikte 2. büyük sürüm güncellemesi olacak sizce Android 14 ü de alma ihtimali var mı?

• Android 13 geldi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 12 Aralık 2022; 16:49:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

Android 13 geldi arkadaşlar

Teşekkürler bilgi için bu kadar hızlı geleceğini düşünmüyordum test aşamasında yazıyordu sitede indireyim bakalım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.