Şimdi Ara

Samsung Galaxy A32 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
13
Favori
22.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bob The Sponge

Telefona One UI 5.1 güncellemesi geldi.

Güncelleme 2 gün önce geldi herhangi bir yenilik yok gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yardım lütfen :)) Telefona karar verememekten beynim yanmasa iyi :) Hanıma telefon alacağım, çok paralar dökmek istemiyorum. Sadece günlük kullanım (banka, sosyal medya, alışveriş vb.) artı iyi sayılabilecek bir kamera istiyorum. Yurtdışı cihazlara bulaşmaya çekiniyorum, yasal olmaması, aksilik yaşama ihtimali vs. Samsung istiyorum ama iyi telefonlar 10 bin lira civarında geziyor. Yurtdışı olarak düşündüğüm cihaz ise Redmi Note 10 Pro 256 GB

Bu telefon nasıldır ihtiyaca binaen. 4-5 yıl ağlatmadan götürür mü? Not: Şu anki telefon android 7 sürümlü bir casper :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tastan87 -- 24 Mart 2023; 14:14:33 >
  • tastan87 T kullanıcısına yanıt

Günlük kullanım için yeterli. Kamerası maks 1080p/30 çekiyor, onu bilerek alın. Pro ayarları sınırlı (shutter speed, RAW vb. bulunmuyor), gece çekimleri biraz çamur gibi çıkabiliyor ama günlük kullanım için sizi tatmin eder.

• 1-2 widget eklenmiş, galeride birkaç yenilik var (detay vb. göstermesi), onun dışında yenilik yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 24 Mart 2023; 23:50:1 >
  • A32, Android 14 güncellemesi alacak. Sanırım Samsung, A32'yi de 4 ana güncelleme takvimine ekledi

hatta Android 15'te alması muhtemel

• Hepsiburada'da A32 128 GB modelinde 150 TL indirimim mevcut. Ücretsiz kullanmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz, boşa gitmesin kupon.

• An itibariyle güncelleme geldi telefona güvenlik güncellemesi gibi duruyor 1 Nisan 2023 tarihli

• 1 Haziran tarihli güvenlik güncellemesi de içeren 232 MB boyutlu bir güncelleme geldi telefona

• A32 android 14 hatta 15 alacak. kullanıcıları şanslı

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Technopat'a göre güncelleme alamayacak.

technopat
    One UI 6 ve Android 14 Almayacak Samsung Cihazlar Belli Oldu
    https://www.technopat.net/2023/06/07/one-ui-6-ve-android-14-almayacak-samsung-cihazlar-belli-oldu/
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Nasıl 14 hatta 15 alacak?

O dediğiniz A33 modelinde oluyor. 12 ile çıktı 13, 14, 15, 16 tüm sürümleri alabilecek 3 aylık güvenlik yamaları ile. A53'te bu güvenlik yamaları aylık oluyor.

A52, A52s ve A72 için son güncelleme Android 14. A33, A23 ve A13'ün vadesi tamamlandı/doldu.

Öte yandan A14 5G modelinde 4 yıllık güvenlik yaması sözü verildi. OS güncellemesi sayısı ise hâlâ 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 4 Temmuz 2023; 13:11:55 >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

A20 ve A30 serisi 4 yıllık güncellemeye dahil edildi.

A30 serisinde A32 den itibaren

A20 serisinde ise A24 ten itibaren 4 yıl güncelleme takvimine eklendi

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Samsung'dan uygun fiyatlı modeline güncelleme müjdesi
    https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-a20-serisi-dort-yil-guncelleme-alacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı download mode almayı bilen var mı androd 11 sürümüne geri döneceğim dönemiyorum download mode alamadığım için. Ne yaptıysam olmadı

• tastan87 T kullanıcısına yanıt

Hocam memnun musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık cihazimda birkaç gündür ahizeden ses çok az geliyor,bazen düzeliyor, sebebi ne olabilir,hat kaynaklı mi cihazda mi sorun var

• Benim cihaz birkaç gündür durduğu yerde ısınıyor normalmidir,havalar çok sıcak olduğundan mıdır,masa üstünde dursa bile ısınıyor

• Ağustos güvenlik güncellemesi gelmiş. 1.2gb

• Benim en çok merak ettiğim şey acaba one uı 6 ve android 14 alacak mı?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.