Şimdi Ara

Samsung Galaxy A32 [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
249
Cevap
13
Favori
22.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can851

Teşekkürler bilgi için bu kadar hızlı geleceğini düşünmüyordum test aşamasında yazıyordu sitede indireyim bakalım

Alıntıları Göster
    Rica ederim,şuan bende indiriyorum umarım sorunsuz kullanırız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelledim Bi fark göremedim🤣

• Babamda A72 var hala ona güncelleme gelmedi... A32'ye nasıl bu kadar hızlı geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob The Sponge

Babamda A72 var hala ona güncelleme gelmedi... A32'ye nasıl bu kadar hızlı geldi?

Bilemedim samsungun vardır Bi bildiği,güncellemeleri kontrol ettiniz mi

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Ettik, şimdi yine kontrol ettirdim. Hala gelmemiş. Halbuki 1 ay kadar önce görmüştüm A72'ye güncelleme geldi haberini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob The Sponge

Babamda A72 var hala ona güncelleme gelmedi... A32'ye nasıl bu kadar hızlı geldi?

A72 eli kulağında gelir yakında ona da

• bu cihaz önümüzdeki aylarda büyük bir güncelleme alacak mı yoksa desteği bitti mi androidin?

• Bugün Android 13 Güncellemesi geldi , Yeniden başlattım güncellemeden sonra fakat belirgin bir şekilde kasma mevcut başka bu sorunu olan var mı ?

• Bana da gelmiş, guncelleyeyim mi,var mı fark?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu güncelledikten sonra genel olarak telefonda bir hızlanma gördüm.

• Android 13 ün ilk düzeltme güncellemesi gelmiş. 367mb

• 13 kullanab arkadaar stabilite nasil? Kasma donma ve batarya süresi 11e göre nasil? Ekranda herhangi bir donma algilamama problemi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vendor.samsung.hardware.snap-service telefonu yavaşlatıyor uyarısı çıkıyor ve sanki telefon bu aralar çok kasıyor gibi , sorun nedir?

• Son güncellemeden sonra kamera uygulamasında video kısmına gelince görüntüde kasma gözlemleyen var mı?

• Bob The Sponge kullanıcısına yanıt

son güncelleme genel olarak sıkıntılı galiba hocam öyleyse güncellemeyelim çünkü pda kısmı U2'den U3 olmuş geri downgrade imkanımız olmaz

• Gailba A32 Android 14 ü almayacak gibi gözüküyor
    Edit: Güncelleme gelmiş One Uİ 5.1 ve 1268 MB boyutunda Samsung Galaxy A32 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 21 Mart 2023; 21:7:33 >
  • almıcak hocam ve sizden bi ricam var güncellemeden sonra deneyimlerinizi paylaşır mısınız güncelledikten sonra daha sürüm düşürülemeyecek çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

almıcak hocam ve sizden bi ricam var güncellemeden sonra deneyimlerinizi paylaşır mısınız güncelledikten sonra daha sürüm düşürülemeyecek çünkü

Elbette deneyimlerimi yazarım ama ana telefonum olarak kullanmıyorum maalesef ☹️ ana telefonum Xiaomi 12 Lite

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

Çözümünü Samsung Members'ta talep açarak buldum hocam. Başta ben kamerayı fabrika ayarlarına döndürdüm, telefonu yeniden başlattım, hiçbiri fayda etmedi. Destek ekibi bana ayarlardan kamera uygulamasında "Clear Data" işlemini yapmamı istediler. Ondan sonra düzeldi sorun.

• Telefona One UI 5.1 güncellemesi geldi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.