< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Onlinea özel mi düşüyor? Çok güzelmiş, ben mağazadan aldığımda herhangi bir bilgi vermediler yoksa kesinlikle alınabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz mağazadan aldık şefim. Telefon karar aşamasında böyle bilgi verdiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke bana da söyleselermiş hocam. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Elimdeki a54 den son anda vazgeçip a34 e karar kıldım. Kamera çok kullanmadığım için aradaki 2 bine yakın farka kamera kullanmayan kişi için değmeyeceğini düşündüm. Nano ekran koruyucu alıp takan var mı? Kılıf ve ekran koruyucu olmadan kullanmayı sevmiyorum. Kılıf olarak bütün telefonlarımda karbon kılıf kullanıyorum ama ekran koruyucu bulması sıkıntı.
Kendisinin almaktansa redmi note 9'un ekran koruyucularına bakabilirsiniz.
-
Cihazı şarja taktıktan 2 3 sn sonra algılıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Şarj cihazı ve kablo orijinal 25lik
Evet akımı direk telefona vermiyor büyük ihtimalle bir kontrol mekanizması gibi birşey var
Telefon görüşmelerinde ahize sesi yüksek mi? Sammobile incelemesinde yeterince yüksek olmadığı yazıyor.
-
Ahize sesi rahatsız edici oluyor bazen. Ben yüzde 70 civarında kullanıyorum. Tam açıkken kapalı ortamda yanımdaki kişi konuştuğum kişiyi çok net olarak duyabiliyor.
o konudan bende muzdaribim.Bazen çok fazla oluyor bazı kişilerde çok az her seferinde ayarlamak zorunda kalıyorum.Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bende bildirimler bazen sesli de olmasına rağmen sesli olarak gelmiyor.
-
Sadece ve sadece batarya perfrormansı değerlendirilirse A34 mü A54 mü?
-
A34
A34 için ekran koruyucu bakanlar bu ürünü rahatlıkla alabilirsiniz. Boşuna pahalı koruyucuya fazla para vermeyin. 10 numara uyuyor cihaza.
www.hepsiburada.com
Bufalo Samsung Galaxy A34 5g Flexiglass Nano Ekran Koruyucu Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/bufalo-samsung-galaxy-a34-5g-flexiglass-nano-ekran-koruyucu-p-HBCV00004AFL3Z?magaza=Modacepte&url_src=and-product-detail
Kılıf arayanlar çok az kalın ama cihaza müthiş uyan ve koruyan şu kılıfa bakabilir. Diğer samsung cihazlarimada hep bu karbon kiliflardan alıyorum yıllardır çok memnunum.
Samsung Galaxy A34 Kılıf Focus Karbon Kamera Korumalı Silikon Kılıf 104,99 TL yerine 94,99 TL
https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a34-kilif-focus-karbon-kamera-korumali-silikon-kilif-37070617?magaza=nevarium
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 26 Haziran 2023; 20:48:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonu kullanmaya başladım ve çok beğendim. Hızı, ekranı, sesi, özellikle bataryası çok iyi.
Tek kötü yanı şimdilik genişliği ve ağırlığı. Telefonu yanlardan geniş yapmışlar ve birazda ağır. Eli biraz yoruyor. İnsaAllah alışırım.
Son birkaç gündür instagramın optimizasyonu kapalı olmasına rağmen başka uygulamaya girip çıkınca uygulama başa dönüyor - kaldığım yer kayboluyor. Sebebini bir türlü bulamadım Ram boş sanal Ram açık
Bugün batarya performansıni test ettim biraz. Geceden sabaha çift sim takılı mobil veri ve Wifi kapalı %2 şarj gitti, çok iyiydi.
%100 den %50 ye kadar wifi ve %40 parlaklıkta 4,5 saate yakın ekran süresi aldım. %50 den şarj bitene kadar yine %40 sabit parlaklıkta ve sadece mobil veride 3,5 saat ekran süresi aldım. Yani yarı wifi, yarı mobil veri 8 saat ekran süresi aldım. Full 120 hz ekranda kullandım. Bayram nedeniyle baya bir telefon görüşmeside yaptım.
Şahsen şarj olarak beni gayet memnun etti. Eğer 60 hz ve güç tasarrufu açık kullansam rahat 10 saati görürüm diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 28 Haziran 2023; 22:10:56 >
Hocam merhaba. Ekran koruyucu olarak tavsiye ettiğiniz ürün Nano denilen jelatinimsi koruyucu değil mi? Cam değil gibi görünüyor (Klasik 9H temperli cam ekran koruyucu değil - düşmelere karşı kırılma açısından koruma sağlayan).
Bir de tavsiye ettiğiniz kılıf çok iyi, aynı tasarıma sahip farklı markalar da satıyor (Zore gibi) ama fiyatı 140₺ olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Haziran 2023; 22:8:2 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X