< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (14. sayfa)
-
-
Babama ait 2 aylık A34 kendi kendine kapanıp tekrar açılıyormuş. Güncellemeleri falan da yapmış ama durum aynı. Böyle bir sorun yaşayan veya duyan oldu mu acaba?
-
oto optimizasyon açıktır onu kapatın.
-
Evet açıkmış, söyledim kapattı . Umarım tekrarlamaz.
-
A34 en uygun fiyata nerden bulabilirim arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon ve HB aynı fiyattan satıyor bu aralar. Mağazalar kur zammını yapıştırdılar sanırım.
akakce.comSamsung Galaxy A34 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a34-fiyati,143025884.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Taksit düşünüyorsanız vatan 12 ay vadesiz veriyor kredi çıkarsa tabi.
Hepsiburada denizbank 12 ay faizsiz kullanan var mı ekstra sigorta vs istiyor mu?
12 taksitle nasıl aldınız, karta taksit çıkmıyor hocam
Zam gelmeden hepsiburadadan bir tane a34 1 tane a54 almıştım. A54 u kullanmaya karar verdim. A34 u iade edeceğim. İsteyen olursa aldığım fiyata buradan birine verebilirim. Şu an 9600 tl yi geçmiş. Ben 9050 tl ye almıştım. Hafta sonu 14 günlük iade süresi doluyor. İstanbul elden teslim şeklinde birine verebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Type-c kablo ile görüntü aktarma deneyen oldu mu? Bende samsung smart monitör var ama ben beceremedim.
Dün gece Vatan dan 8749₺ ye aldım, 14 Pro Max ten geçeceğim. İyi fiyata 14 PM sattım geçici süre kullanmak için fiyat performans cihazı bakıyodum iyi denk geldi. Birazdan cihazı mağazadan almaya gidecem deneyimlerimi paylaşırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9750 yazıyor kampanya mi vardı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla çok iyi denk gelmiş hocam , hayırlı olsun . anlık kampanyalı fiyat mıydı nasıl oldu
-
Dün vatan bilgisayardan kardeşime aldık. 9749 TL. Samsung shop da 12000 TL olmuş. Haftaya mağazalara da zam gelecekmiş. Telefonu alınca samsung kulaklığı indirimli 339 TL, bu kılıf da 99 tlye alabiliyorsunuz. www.vatanbilgisayar.comSamsung Galaxy A34 Kart Yuvalı Kılıf - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-a34-kart-yuvali-kilif-siyah.html
-
Hocam saat 22:00 dan sonra Vatan çoğu üründe sepette %10 indirim yapıyor hafta 1 kere falan telefonlar için yapıyor ama 2 saat içinde indirimli çoğu ürünün stoğu bitiyor her akşam sitesine girip kontrol edin muhakkak denk gelecektir
Bu arada 9749 a mağazada Fibabank faizsiz 12 taksitte çok mantıklı
9750 TL fiyatla Forum İstanbul Teknosa mağazasından ING 12 ay faizsiz kredi kullanımı ile satın aldım bu akşam. 6 Senelik Emektar Iphone 7 ile vedalaşıyorum şu an. Umarım Yeni telefonum A34 ile bu kadar uzun süreli bir birliktelik yaşarım.
-
Nerden duydunuz zam olayını ben cihazı alırken konuştum öyle birşey yok dediler herhangi bir bilgi gelmemiş Samsung tarafından. Bu fiyatlarda sabit kalır bence hatta benim aldığım gibi her akşam 22:00 dan sonra takip ederseniz 8749 lara düşürürsünüz haftada 1 yapıyolar
https://shop.samsung.com/tr/galaxy-a34-5g/ burada fiyatı 11.999 TL. Mağaza çalışanı söyledi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X