Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera 48megapixel modu ayrı olarak var mı ve hdr nasıl açılıyor sadece ayarlarda otomatik hdr var ben hep açık olsun istiyorum yapamadım
  • BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Kamera ayarlarında var. 48 mp seçeneklerde var. Kamerada yaptığınız ayarların tekrar açtığınızda aynı olmasını istiyorsanız yine ayarlarda öyle bir seçenek var.
  • Engineered Rock kullanıcısına yanıt
    Buldum hocam sağ olun ama hdr nin açık mı kapalı mı olduğuna dair hiçbir ibare yok
  • Bugün yaklaşık 20 telefoncu gezdim hiçbirindeki a34 ekran koruyucuları telefona uymadı, en son redmi note 9'un ekran koruyucusunu taktırdım, ön kamerayı da koruyor ve kamera kalitesini etkilemiyor temiz olduğu sürece arayıp bulamayanların aklında bulunsun.
  • Hocam Hepsiburada da var ben aldım kendim taktım oldu tam uyumlu

• onsos1100 O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam kaydettim elimdeki eskiyince direkt alayım Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

• Arkadaşlar şarj tam dolu iken yüzde 20 civarına kadar 8 saat civarında (artı eksi 30 dakika) ekran süresi veriyor.

Gece 11 gibi şarjdan çektim. Ertesi gün yaklaşık bir buçuk saat tel görüşmesi ve sosyal medya kullanımı var, gün içinde akşam 5'e kadar 4g açık, sonrasında wi-fi var.
    Bu arada 4g'de volte hep açık, şarja olumsuz etkisi var mı?
    Sizce normal mi?
    Ekran süresini artırmak için tavsiye edeceğiniz bir ayar var mı?
  • Night Hawk kullanıcısına yanıt
    Bence cihaz şarjda kullanılmadığı sürece batarya kolay kolay eskimez. 120hz de çok şarj yiyor ama ben de sizin gibi 4g VoLTE Bluetooth sürekli açık kullanıyorum bir günü rahatlıkla çıkarıyorum, bataryası 78 iphonedan geçince muhteşem oldu.
  • Kamera performansı özellikle ön kamera hiç tatmin etmiyor en kısa zamanda gcam çıkar fotoğraflarda çağ atlar cihaz diye umuyorum
  • Şöyle bir fiyat var:

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 3 Haziran 2023; 23:4:36 >

Parmak izi okumasında sorun oluyor mu?

• Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Samsung a34 ün parmak izi okuyucusu zaten çok hızlı değil performans kaybı yaşamadım aynı yavaşlıkta devam ediyor.
  • Son güncellemeden sonra ekran sürem azaldı.

• Sestosian kullanıcısına yanıt

kaç saat alıyorsun ve ayarların nasıl ?

• Beyler telefonunun pili lityum polimermiş yeni farkettim hatta şaşırdım. Avantajları ve dezavantajları nelerdir hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
    Lityum iyon pillerin avantajı yüksek kapasite yoğunluğu ve düşük maliyetidir. Dezavantajı ise yangın tehlikesi olması ve kendi kendine deşarj olmasıdır. Lityum polimer pillerin avantajı ise dayanıklılığı, esnek yapısı ve küçük boyutlarıdır. Dezavantajı ise yüksek maliyeti, düşük kapasite yoğunluğu ve kısa ömürlü olmasıdır. Diye bir yazı buldum ne derece doğru araştırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

kaç saat alıyorsun ve ayarların nasıl ?

%85 sarj ile 5 bucuk - 6 saat arası ekran suresi aliyorum. Internet ve gps hep açık, ekran 120 hz (always on), oyun aliskanligim yok.

• Arkadaşlar, en üstteki durum çubuğunda anlik kac kb data çektiğini göstermeyi nasıl açabiliriz yada öyle bir özellik varmi. Yıllardır xiaomi kullanirdim bu özelliği cok hoşuma giderdi, bu cihazda bulamadım öyle bir özellik.

• velespitman35 V kullanıcısına yanıt
    Internet Speed Meter uygulaması gayet iyi hocam.

(Örnek görsel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Haziran 2023; 1:13:42 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Tam olarak aradigim uygulama Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.