kablosu beraberinde gelmedi mi? sadece adaptör olmuyor kutuda. |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (11. sayfa)
-
-
Ben oğluma aldım. Geçen arkadaşlarıyla online Roblox oynuyorlardı. Çok ısınmıştı telefon. Elimi rahatsız edecek kadar vardı. Normal kullanımda bir sorun yok. Bataryayı sordum, çok memnunmuş. Youtube izleme, oyun kullanımı bir gün yetiyormuş. Kamerasını denedim. Günışığında yeterli ama loş veya karanlık ortamlarda çok vasat buldum.
-
Daha telefon gelmedi hocam,kutu açılımına baktım kablosunu bari zahmet edip koymuşlar sadece adaptör alıcam şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kılıf ve ekran koruyucu işini nasıl hallettiniz? Tavsiyeniz var mı?
Ekran koruyucu ile kılıf arasında boşluk kalıyor mu?
Telefonunun fotoğrafını atabilecek var mı?
-
selam a34 severler,1 ay önce üst düzey ama uygun fiyatlı kaçak telefon almak isterken;garanti imei direnç güvenlik muhabbetinden vazgeçip,orta sınıftan aynı fiyatlarda taksitli garantili a34 aldım,2 yıl önce 4.700 tl ye aldıgım poco x3 gt ye göre tek olumlu farkı oled ekran degişikligi gibi geldi bana,aşırtarak render yaptırtıgım x3 çok kasılmasada pili sömürüyordu,a 34 de ise ekran renkler kalite fena degil ama yüz tanıma (çogu zaman tanımıyor)parmak izi fazla geç zamanda açıyor pocoda ikiside çok hızlıydı,aynı nesil ana işlemci olsalarda a34 multitasking veya agır hizmetlerde takılıp bekletiyor ama pili gayet iyi( kısıtlama yapılmış),kamera oldukça kötü poco bile daha iyi sonuçları vardı,neticede ne kadar ekmek o kadar köfte f/p telefonu,orta ölçege konumlandırılamazsada (orta alt) sınıfa giriyor şeklinde izlenim yaptı.
-
kılıf aldım ben ama piyasada olanlar tam olarak işlev görmüyor.Şuan günü kurtarmalık bir tane aldım ve araştırmam devam ediyor.
-
Valla hocam , 2 sene garanti , 5 sene yazılım güncellemesi , samsunga alışlanlar için arayüzün kullanılabilirliği gibi durumları göz önüne alınca biraz mecburen alma durumu oluyor . Ben de dediğiniz gibi redmi note 12 pro ve pro+ modellerine bakıyordum yurtdışı olarak , ama gerek imei gitme muhabbeti gerek garanti olmaması benim gibi telefonu en az 4-5 sene kullanan biri için gereksiz kafa yorgunluğu olacaktı . Samsunga malesef sadece donanım için para ödemiyor alanlar . Keşke poco f5 daha makul olsaydı da garantili olarak alabilseydik ama olmuyor malesef , bana göre xiaomi fiyatları fahiş arttı ülkede .
-
3 aydır kullanıyorum, çok memnunum ben telefondan. Ama benim kullanımım aramalar, WhatsApp vs. Ve facebook, Twitter gibi sosyal medyalar. Facebook ta mesela ekranı hızla illerletirken ne bir takılma, ne bir kasma oldukça rahat ve akıcı. Oyun çok nadiren oğlum ısrar eder e-football denen oyunu oynarım, onda da bir sıkıntı görmedim. Ama daha performans isteyen oyunlar için bir şey diyemem. Telefonun antutu puanları, geekbench puanları da fena değil. Diğer oyunlarda da çok sıkıntılı olduğunu zannetmiyorum. Kamerası günlük kullanım için idare eder. Batarya performansı iyi, 5 güncelleme desteği ve 5g li bir telefon. Benim hoşuma gitmeyen tek yönü kaba tasarım, ve kalitesiz kasa malzemesi.
Elbette çok çok daha iyi telefonlar var ama bence bu fiyatlardaki rakiplerine göre en başarılı telefon bu. 9500 değil de 11 bin , 15 bin, 30 bin veririm derseniz daha iyi telefonlar tabiki var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar telefonu ilk şarjda ne kadar bekletmeliyim,dikkat etmem gereken bişey varmı batarya optimizasyonu için?
Suan ki mevcut pillerde boyle bisey yapmana gerek yok hocam genelde yuzde 20 80 85 arasi kullanilmasi oneriliyor o kadar.
5 sene ana? yazılım güncellemesinin abartılacak bir yanı gerçekten yok. güvenlik güncellemelerini veriyor oluşu ana yazılım güncellemesinden daha çok önemli. bir telefona üçüncü senesinden sonra gelecek olan ana yazılım güncellemesi, telefonu çöp edecektir. tablet a8'ime bakıyorum bu onaylıyor. çöp etmeyi bırak, seni de rezil ediyor. rezil etmeyi bırak hasta da eder. samsung'un satış taktiği. ben anlamsız buluyorum. cihazınızı bu güncellemeler ile bozacağımın gerantisini veriyorum size diyor. ah samsung ahhh..
-
Bu tek Samsung'da değil maalesef her firmada var
Aynısı Apple içinde birebir geçerli 5 ile 6 yıl ana sürüm güncellemesi veriyor Ama son 2 yıl gelen güncellemeler cihazı mahvediyor çoğu zaman
doğrudur. cihazı güncellerken, aynı zamanda yavaşlatıyorlar. aslında bu yavaşlama, güncelleme kaynaklı değil. anlayışları bu yönde. dolayısıyla cihaz alırken 5 sene güncelleme alacak yanılgısına kapılmamak lazım. ben hata gördüğüm markadan anında soğuyorum. beceremiyorsa, güncelleme vermesin.
-
S7 edge kullanırken 2020 sonu veya 2021 başlarında son update i almıştı . Ne her hangi bir updatede ne de son dönemlerdeki updatelerde çöp olma vb. bi durum olmadı . Bu tecrübeden yola çıkarak aynısı olmasını umuyorum . Zira telefondan beklentim sınırlı şeyler .
-
7 plus'tan geçiş yaptım, kamerası hariç çağ atlamış gibi hissediyorum
-
Sistem kaç gb yer kaplıyor
26 GB
Bende 20gb gözüküyor. Sanal Ram kullanımına bağlı olarak değişiyor zannedersem.
Sanal RAM kapalı benim, performansı olumsuz yönde etkilediğini yazmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trise -- 2 Haziran 2023; 10:6:46 >
Hala yağ gibi akıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X