Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam iyi hoş diyorsunuz da evde canavar gibi bir kedi var. Yüksekler en büyük hobisi. Bunun yüksekliğine bile baktı baktı durdu gözü kesmediği için de atlayamadı. Evet doğalgaz borusunun oraya taktırdım. Yoksa dediğiniz gibi masanın etrafına vs kurdururdum router ile ONT terminalini.

Ayrıca hem A33'ün Wi-Fi entegresi zayıf hem de modem zayıf kendi başına. Bir Apple cihaz ile test ettirmem lazım. Ne köy olur ne kasaba ikisinden de. 300 Mbit alıyorum sağlıklı biçimde artık, o da yetiyor. Güncelleme yapıldı routera uzaktan biraz daha toparladı.

Router marka model : ZyXEL EMG-5524 ONT : ZYXEL PMG1005-T20B GPON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 27 Mayıs 2023; 15:5:7 >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Burada epey kullanan kişi var bu modeli ama umarım yazılımsal bir durumdur. Her modelde (amiral S serisi dahil) bu veya bundan daha beter sorunlar paylaşılıyor bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar a34 almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye edermi bu telefonu? şarj kamera nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

Arkadaşlar a34 almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye edermi bu telefonu? şarj kamera nasıl?
    Telefonu alalı 1 hafta oldu, Wi-Fi bozuldu kullanılmıyor. Ben tavsiye etmiyorum, bir daha da Samsung telefon almam bu son oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trise kullanıcısına yanıt

Telefonu sıfırlamayı denedinizmi hocam wifi öyle kolay kolay bozulacak bişey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

Telefonu sıfırlamayı denedinizmi hocam wifi öyle kolay kolay bozulacak bişey değil.

Henüz sıfırlamadım, iş için çift hatlı aktif olarak kullandığımdan dolayı uğraşmadım. Reset atsam bile düzelmeyeceğini biliyorum. Yaptığım zaman tekrar yazarım.

• a34 ü eline alınca al beni diyor ama.. Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]  alma ben söyleyim.

• eve yeni gelen her şeyi merak eder kedi. oraya çıkabilmesine yönelik geçici bir imkan sağla kedine. bir kere koklasın, daha da yüzüne bakmaz oranın. Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Kamera onemliyse A54 bas cek yaparim arada dersen A34.Ben A34 kullaniyorum sarji oyunsuz 1.5 gun gidiyor bana.Wifi de sorun yasamadim en ucra kosede iphone 13 telefonun çekmediği yerde bile kopmadan giriyorum.Her markada elektronik sanssizligi denk gelecek illaki birine bunu Samsung kötü diye genellemek yersiz.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

2021 çıkışlı olup, en son android 13 yükseltmesi alan galaxy 52s var. bunu piyasadan çekip, ex işlemci ile 53 modeli ile daha düşük performans sunan bir samsung var. deneme tahtası gibi bir üretim şekli var samsung'un. işlemciyi değiştiriyor, gpu'sunu değiştiriyor, fiyat düşürüyor ve birbirine yakın modeller çıkararak insanın aklını karıştırıyor. 53 satılsın diye 52s'i piyasadan çekiyor. tp-link'in huyu gibi kötü bir huyu var samsung'un. (versiyon farklılıkları) 52s piyasada satılıyor olsa a33'den de 53'den de daha iyi.

52s'in android 13 ile çıkış yaptığını düşünün.. Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 28 Mayıs 2023; 3:28:43 >
  • Ben powerbank almak istiyorum acaba a34 için hangi powerbank alınmalı. Bu telefonla hangi powerbank kullanıyor yada tavsiye ediyorsunuz? telefon biliyorsunuz 25w hızlı adaptör destekliyor 25w üstü bi powerbank alsam sorun yaşar mıyım? vs. vs.

• yaşamazsın. telefon, ihtiyacı kadarını çekecektir. voltajını kontrol et diyeceğim ama zaten cep telefonları için üretildiği için aynıdır. 5v

• oznbzkrt O kullanıcısına yanıt

ben de s7'den sonra wifi konusunda baya rahatladım , evin çekmeyen iki odasında da çekiyor çift diş .

• Arkadaşlar cihaz yoğun kullanımda ısınıyor mu deneyimleriniz nasıl ısınma konusunda? Notebookcheck incelemesinde stres testinde nerdeyse hiç ısınmıyor ve throttle olmuyor. Sizdeki deneyim nasıl?

• avastos A kullanıcısına yanıt

cihazı alalı 1 aydan fazla oldu ısınma problemi hiç olmadı.Gayette güzel cihaz parasına göre bence.Günlük kullanımlarda minimum 5,5-6 saat ekran süresi alıyorum.

• avastos A kullanıcısına yanıt

ben sadece geçenlerde bi gece maç izlerken yayın açık elimde kalmış uyumuşum , kalktığımda biraz ısınmıştı ama neredeyse 5 saat açık kalmıştı .

• churchil C kullanıcısına yanıt

kablo işini nasıl çözebiliriz ? hangi ürünü önerirsiniz ?

• kablo şarj adaptöründen daha pahalı nasıl bi mantık bu iş anlamadım.kablo konusunda öneriniz varmı arkadaşlar ?

• Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

7000/350 kupon kullanarak 9.149 ₺'ye alabilirsiniz.

• Garanti Bonus kampanyası ile 500 lira kişiye göre ek bonuslarla 8600-8700 bandına iniyor. Fiyat biraz düşer temmuz asgari ücret ve memur zammı sonrası 10 bin olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.