çok mu zordu şu telefonu 3 slotlu yapmak 2 sim kart ve micro sd kart kullanıyorum sırf bu yüzden A34 alamıyorum |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (8. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum.
Şarj kablosu için EP-DA705BBEGWW ve EP-DN975BBEGWW modelleri var samsungda.
ilki 3A destekli, diğeri 5A.
25w hızlı şarj için hangisini almak gerekir?
Bir de A101'de satılan şarj aleti ve kablosu orjinal mi?
-
EP-DA705BBEGWW bunu alsan yeterli olur. Evet a101 dekiler orjinal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gümüş rengini sipariş verdim, kargoda sorunsuz gelirse aranıza katılacağım. Hepsiburada ve kart kampanyası ile uyguna geldi.
A101'dekiler orijinal demişsiniz, diğer siteler ile kıyaslayınca aralarında baya fiyat farkı var, normal mi?
Bir de tavsiye edilen ekran koruyucu ve kılıf var mı?
-
Hocam ben cihazi kullanan biri degilim ama a101 dekiler orjinal s23 konusunda alan cok arkadas var
Hocam 20w veya 25w hızlı şarj aleti tavsiyeniz var mıdır? Link verebilirseniz daha makbule geçer, zira sahte şarj aletleri cirit atıyor her yerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Mayıs 2023; 22:27:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün telefona yeni yazılım güncellemesi geldi arkadaşlar.Güncellemeyi kurdum herhangi bir sıkıntı gözlemlemedim şuana kadar
Orjinal satan en ucuz a101 hocam suan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 24 Mayıs 2023; 7:29:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
güncellemeyi bende yaptım sıkıntı yok su anlık
-
Sağolun hocam. A101'dekiler kesin orjinaldir değil mi? Mağzalarda yok sanırım. Online almaya da gözüm yemedi sahte gelirse uğraşmamak için. O nedenle sordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
getirde de bölgesel değişmekle birlikte 100 liralık indirimle 250 liraya geliyordu kontrol etmek lazım . bence orjinaldir hem a101 hem getir
-
bu ilanı görünce mobil den uygulamayı indirip A101 kurayım dedim
tarayıcıdan üye olabildim. uygulamadan olamadım daha sonra onay sms'si gelmiyor
enteresan bir uygulama
-
Orjinal hocam merak etmeyin
Kullanmadigim icin tecrube etmedim henuz ama insAllah kullanirsam etmem 😁
Kullanan arkadaşlar, uyumlu ekran koruyucu tavsiyeniz yok mu?
Koruyucuz kullaniyorum herhangi bir cizik olmadi youtube da videolarini izledim kolay cizilmiyor.
Piyasada temperli duzgun cam göremedim ben hep nano yada hayalet ekran vs var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznbzkrt -- 24 Mayıs 2023; 17:17:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran koruyucu bunu kullanıyorum ben problem yok. www.hepsiburada.comCase World Caseworld Samsung Galaxy A34 Tam Kaplayan Seramik Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/case-world-caseworld-samsung-galaxy-a34-tam-kaplayan-seramik-nano-esnek-ekran-koruyucu-cam-p-HBCV000042B7N5?magaza=CaseWorld&url_src=and-product-detail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X