Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.669
Cevap
148
Favori
273.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle bir girinti var evet ama ne olduğunu net bilmiyorum. Genellikle sensör, yakınlık sensörü falan oluyor oralarda, o yüzden öyle çentik bırakıyorlar. Muhtemelen sensörlere denk geldiği içindir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Almayı düşünenler değerlendirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Yalnız belleği 8 GB değil 6 GB gözüküyor.

Yurt dışında 6 GB bellekli versiyon da var. Belki Türkiye'de de satmaya başlamışlardır. Dikkat etmek lazım.

• Engineered Rock kullanıcısına yanıt

O bölgede sensör yok.

Ön kamera sanal yakınlık sensörü olarak kullanılıyor.

Diğerleri aşağıda gözüküyor. Kullanım kılavuzundan aldım.

https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202303/20230317140443078/SM-A346E_A546E_DS_UM_MEA_TT_Tur_Rev.1.0_230313.pdf

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

• Wi-Fi ile ilgili problem yaşayan var mı? 2.4GHz üzerinden modemime bağlanmayı denediğimde bağlantı aşırı yavaş ve sürekli kopuyor. Modem ile aynı odadayım, durup dururken telefonun Wi-Fi özelliği bozuldu. Modemde bir problem yok, evdeki diğer cihazlar düzgün bir şekilde bağlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trise -- 25 Mayıs 2023; 10:29:57 >
  • Trise kullanıcısına yanıt

Wifi kartinda veya antende problem olabilir hocam

• churchil C kullanıcısına yanıt
    Servis yolu gözüktü desenize. Bilerek Samsung cihaza geçiş yapmıştım böyle saçma sapan işlerle uğraşmamak için, yine uğraştıracak.

• Trise kullanıcısına yanıt

Hocam istersen once bi temiz kurulum yap cihazina bir ihtimal belki yazilim kaynaklida olabilir eger duzelmezse o zaman servise goturursun

• Arkadaslar batarya acisindan size bir onerim var denememizi oneririm. Ben suan c5 pro cihazi kullaniyorum bende 60hz var malum. Ancak gelistirici seceneklerinden animasyon hareketlerinin hepsini 0.5x hizinda kullaniyorum ve 120hz olan cihazlari inceledigimde arada bir fark hissetmedim ve bataryamada hicbir etkisini gormedim. Sizlerinde en azindan gunubirlik denemesini tavsiye ediyorum.

• 27 martta samsung shoptan aldığım telefon için 1334,62 TL'lik avantajix iadesi dün hesabıma yattı.

• iPhone 7 plus cihazımdan bu cihaza geçmeyi düşünüyorum ama mantıklı bir şey yapar mıyım bilemiyorum. Ortalıkta hala detaylı inceleme ve kamerasından görseller paylaşılmadı. Şu anki cihazımın pili berbat durumda ve hafızası 32gb. İşim gereği sürekli video ve fotoğraf çekmem gerekiyor. iPhone'um çok eski olmasına rağmen kamerası çok başarılı, acaba a34 beni memnun eder mi?

• BorazanPower kullanıcısına yanıt

Batarya, kamera, performans genel olarak her turlu memnun edecek cihazdir ama kaliteli kamera istiyorsan eger ust modellere bakman daha dogru olur.

• Bütçe olarak maksimum bu cihaza çıkabiliyorum, benzer fiyatta a52 var fakat o da işlemcide bu cihazdan geri kalmış. Xiaomi falan hiç bulaşmak istemiyorum özellikle yurt dışı cihaza. Teşekkür ederim yorum için

Rica ederim hocam

s7 edge'den geçiş yapmama rağmen kamera aman aman iyi gelmedi bana . Pro ayarlara izin veriyor oluşu yetiyor sadece . a54 bakmak daha yararlı olabilir biraz daha farkla

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

Bugün mağazada inceleme fırsatı buldum, kamera öyle aman aman değil ama günlük kullanım için gayet yeterli gözüküyor fakat, malzeme kalitesini 10k bir cihaz için gerçekten çok düşük buldum. Çok fazla plastik olmuş. Ekran kalitesi ve 120hz'ye söyleyecek hiçbir şey yok ses kalitesi de çok iyi mağazada gürültülü ortamda şarkı açtım baya baya iyi geldi bana. Fakat kasa kalitesi çok düşük benim görüşüm. A54'e bakma fırsatım olmadı maalesef.

A54 ile A34 arasında işlemci performansı bakımından büyük bir fark yok, üstüne A54 Exynos adlı hiç hazzetmediğim bir yongaya sahip. Aradaki fiyat farkına değecek ölçüde bir malzeme kalitesi olmadığını zannediyorum ben. Muhtemelen kamera ağırlıklı bir fiyat farkı söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Mayıs 2023; 21:26:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Kilifsiz kullanacak varsa A54 arka kismi cam ve biraz daha premium havası var.Hem A34 hem A54 sahibiyim.Arada kamera farki bariz daha iyi A54 un.Fakat A34 islemcisi daha iyi calisiyor.Son kullanici ikisini birden deneyimlemese bu farkı anlamaz ama.A54 islemcisi kagit üzerinde dahs iyi.

S23 kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki hiz konusunda iki telefonda s23 den bir farki yok gayet akici ve stabil çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznbzkrt -- 26 Mayıs 2023; 22:36:6 >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

modemi tavana yakın mı tutuyorsun? sanırım o gördüğüm doğalgaz borusu ve yüksekten geçiyor olmalı. eğer ki böyle ise modemi, cihazlar ile aynı seviyede olmasa bile yakın olacak şekilde konumlandırman, daha iyi sonuç almanı sağlayacaktır görüşündeyim.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

iyi düşün derim. samsung mu? .. Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

https://r1.community.samsung.com/t5/galaxy-a/samsung-galaxy-a34-battery-draining/td-p/21696245

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.