Aynen kırpılmış şekilde konulmuş. Ben birkaç fotoğrafta denedim bence segmentine göre başarılı siliyor. Renk ayrımı düzgün ve nesne net ise güzel sonuç veriyor genelde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (165. sayfa)
-
-
Tekrar tekrar denedim, dış çekimlerde güzel sonuçlar veriyor. Kesinlikle iş görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu ekranda iken bildirim çubuğunu tamamen indirin, en üstte görünür. Artık yeri değişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncellemeyi yaptıktan sonra 1 saat civarında telefonda bir kasma oldu ama şu an stabilleşti. Herhangi bir yavaşlama hissetmedim. Arayüz olarak pek bir değişiklik yok gibi. Telefonu çok kurcalamadığım için eklenen ufak detayları bilmiyorum. Birisi benden habersiz güncelleseydi 6.1'e geçtiğimi anlamazdım. 🤣
6.1 sonrası şebeke çekimi artmış , always on display özelleştirme seçenekleri uçmuş ,,neden yaptılar ? cihaz biraz hızlanmış , AOD üzdü .
-
Boşta Ram kullanımı ne durumda ?
-
3,3 GB boşta ram kullanım , batarya performansı iyileşmiş 6,1 sonrası , geçilir mi --geçilir 6,1 e , cihaz biraz daha hızlanmış , şebeke çekim iyileşmiş
-
benim aod hep açık ,6.1 öncesi 8-9% şarj yiyodu , 6,1 sonrası %5 e düşmüş
-
A34 ü realme 11 pro ile takas düşünüyorum sizce mantıklı mı?
-
Telefon adeta canlandı sanki. Çok daha performanslı hissettiriyor. Ayrıca pil kullanımı da iyileşmiş.
-
Hani yapay zeka?
Yeni güncelleme için pili hızlı bitiriyor diye yazan çok. Ona göre güncelleyin.
Bende az önce yaptım güncellemeyi. Pil durumuna birşey diyemem. Beni pekilgilendirmiyo. ANcak genel olarak akıcıl hızlandı sanki. 60hz kullanıyorum bu arada. Onda bile fark etti.
-
En son dün akşam şarj ettim. 100-20 bence gayet iyi gidiyor güncellemeden sonra. 120hz açık. Bluetooth sürekli açık, adguard uygulaması açık, akıllı saat bağlı, çoğunluğunda bluetooth kulaklık bağlı. Sonuç bence iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 22 Mayıs 2024; 18:38:15 >
Güncellemeden sonra kilit ekranındaki saat koyu renk oldu, bunu nereden değiştirebiliriz?
Telefonu güncelledim. Şimdilik sorun yok.
Ben de güncelledim sorun yok şimdilik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X