Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
35
Favori
28.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende yeni aldım hocam 256 lık çekimde görüşmede sorun yok güzel cihaz memnunum.

• sezerede S kullanıcısına yanıt

Sadece bu telefon için geçerli değil exynos işlemcili tüm güncel modellerde bu sorun mevcut sar değerlerini düşük tutmak adına band desteği kısıtlı özellikle hattınız turkcell ise bu sorun daha sık görülüyor.

• Mayıs güncellemesi geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar, Samsung A35 256 gb. (sarı) modeli ile aranıza katıldım. N11 den indirim ve nays (250) iade ile 12.819 liraya geldi. Fiyat performans düşünerek aldim. Daha önce alanların yaşadığı sorun var mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Dun a35 telefonu aldım.genelde memnunum.ama gorusör bittikten sonra ekran uyanmıyor telefonu yantustan acıp sonra ekrandan kapatıyorum sizde nasıl.bırdr ekranda saat gurultusu cok belirsiz.ekran parlaklığını acmakmı lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 256 gb 15000

• vatan bılgısayar

• evrenarisoy E kullanıcısına yanıt

bende 256 lık olanı amazondan aldım 14449 a kablosuz kulaklık hediyeli.

• Merhaba cihaza ekran koyucu alacagim a34 ile a35 ekran boyutları aynı birbiri ile uyumlumudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung a35 lerin e devlet imei sorgulamasinda imalat yolu ile kaydedilen imei yaziyor. Türkiye de birleştirilmesi yapılıyor, vergiden kaçmak için. Sizde nasil

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.