güç tasarrufu açıksa kapat. bildirim ayarlarını uygulamalar için güncelle, izin ver. google asistan ayarlarına gir ve yeniden ayarla veya kaldırıp yeniden kur ve ayarla. gemini kur veya nasıl istersen. başka kur.. alınabilir bir telefon ama ben vasat görüyorum. kaç ay oldu hatırlamıyorum ama bugün alıyor olsaydım, tercih etmezdim. belki üst modellere veya s serisine diye aklımdan geçiriyor olsam da google pixel edinmeye çalışsaydım diye aklımdan geçiriyorum şu an. |
SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
dediği doğru, ısınıyor.
-
Wattz, Battery Guru gibi uygulamalardan sıcaklık kontrolü yaptınız mı? Sıcaklık olarak ne gösteriyor?
Yanlış hatırlamıyorsam bu cihaz Türkiye'de montajlanıyordu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benchmark uygulamaları bana hitap etmiyor. ben mesela sadece instagram kullanırım. bazen dalgınlıkla mobilden de uzun süre kullandığım oluyor. iyi ısınıyor ama öyle alev gibi değil. kılıf da orjinal. istekler hiç bitmez. bir de çabuk bıkan biri iseniz. bana harem de dayanmaz ya..
-
Arkadaşlar telefonun depolaması UFS kaç? Bilgisi olan var mı?
-
3.1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamera kalitesi nasıl ? A34'ten geçmek anlamlı olur mu ?
Gsmarena 6/128 modeline test yaptık 2.1 görünüyor diye yazmış aklım takıldı bu yüzden sorayım dedim. 8/256 3.1 gayet yeterli...
-
a34 te var bende a35 de aldım tek farkı kamerası bide ön kamera damla çentik değil.kamera yönünden a34 ten baya iyi.
-
Çeşitli uygulamalarla test etmiştim bazıları 2.1 deyince. Baktım hepsinde 3.1 çıktı. Yani içiniz rahat olsun bu konuda
Oğlum yaşadı aslında :) Vermesem mi diye düşünüyorum da bazen. 6 yıllık mate 20 lite baymaya başladı artık :))
-
Ben yaklaşık iki ay kullandım. Genel itibariyle parasının hakkını veren bir cihaz s23 ten geçince bana kaba geldi büyük ekranlara alışık değilim. Oğlunuz için ideal bir cihaz olacaktır :)
A35'in depolama yongası UFS 2.2'dir. Kamera anlamında A34'ten pek farkı da yoktur, arka ana kamera sensörleri teknik anlamda birbirine çok yakın...
Ön kamera kalitesi nasıl ?
evde sarı renkli florasan aydınlatma kullanıyorum. arka kamera ile tv'yi görüntülediğimde, gözlerimin tv ekranında gördüğü renkler ile a35'in cep ekranında tv'yi görüntülediği renkler arasında acaip fark var. bir florasan bu kadar etki eder mi ya? ayrıca halka şeklinde florasan lambanın görüntüleyip, fotosunu buraya atmaya utandım ya. kamerası kesinlikle kötü. ben böyle bir şey daha önce görmedim.
-
hocam üst model telefon kullanmadığım için kıyas edemicem ama iyi yani bana göre.
-
a35 kamera anlamında a34 den baya iyi hocam ikiside var elimde.yani arada gözle görülür fark var.
-
Kamera konusuna katılmıyorum fiyatına göre kamerası gayet iyi. Ben şu an s22 deyim a35 de kullandım arada öyle bi uçurum yok s23 de kullandım
Ben şu iki kılıfı aldım...
trendyol.comemybox Samsung Galaxy A35 5G Kamera Lens Korumalı Şeffaf Yumuşak Silikon Telefon Kılıfı Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/pd/emybox/samsung-galaxy-a35-5g-kamera-lens-korumali-seffaf-yumusak-silikon-telefon-kilifi-kapak-p-826418056?boutiqueId=61&merchantId=153626trendyol.comemybox Galaxy A35 Kamera Köşe Korumalı Darbe Emici Silikon Şeffaf Kartlıklı Telefon Kılıfı Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/emybox/galaxy-a35-kamera-kose-korumali-darbe-emici-silikon-seffaf-kartlikli-telefon-kilifi-kapak-p-823282003?boutiqueId=61&merchantId=153626
-
Merhaba.
Acaba telefonun şarjı tamamen bitip kapanmışken ve 100e kadar, orjinal Samsung 25 watt.lık şarj aleti ile hızlı şarj şeçili "olmadan" yani normal şarj etmeniz ne kadar sürüyor?
Ben sarja takar takmaz 2saat 47 dk yazdı ve bundan da biraz daha uzun sürdü. Ama bana çok fazla geldi.
Elimdeki orjinal Samsung 15 watt şarj aleti ile de, 2.52 dk diyordu zaten.
Bazıları batarya yeni ve birkaç haftada optimize olur demiş ama ben katılmıyorum. A32 telefonum vardı ve aldığım gün orada yazan 2.42 değeri dakikası dakikasına tutuyordu. Zamanla batarya eskidikçe yine 2.42 yazıp daha kısa sürmeye başladı. Ama ilk aldığım haftalar hep sabitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asliaral -- 28 Temmuz 2024; 21:25:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X