Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
36
Favori
32.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci farkı dışında dişe dokunur bir şey bulamadım aralarında farkı vermeye değer mi bilemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Para tabi ki sizin , bütceyi ayarlamak yada 13-14 bin tl de max limit ayarlayip a35 de karar kılmak da bir secenektir ancak A35'i 1 aylık kullanımdan sonra belirtiyorum ki a55 'i de 1 hafta kullanma sansim olmustu arada kalmam artık diye size donus yapabilirim ..

Yani ikisini de kullanan biri a55 'e yonelmeli yada a35'in bazi eksiklerini kabullenmeli

kamera (genis aci kamerasi 'nda o farkı hissedebilirsiniz ancak selfie de hissetmezsiniz sanmam)

chipset (daha verimli ve daha az ısınma meyilli)

pil süresi (8-9 saat ekran süresi alirsiniz bu a35 de max 6-7 saat)

premium hissiyat (teknomarketlerde cam , metal bilesimini cok daha iyi hissedersiniz eger deneme sansiniz olursa ..)

e-sim (eger yurtdisina cok sık cıkıyorsaniz hayat kurtarabilir yada 5g geldiginde ki uzun zaman alıcaktir ancak gene esim'e saglam kampanyalar gelecektir)

Abime a55 kendime a35 almistim eger dogumgunu hediyesi olmasaydi alirdim o teli ondan o sekilde belirteyim :)

Bu arada hem a55 hem a35 icin %20 -100 e 70-80 dk bekliyorsunuz sarj etmek icin bunu da denkleme koymak lazim bu gunumuzde oldukca uzun bir süre ...yani kendinize farklı marka alternatifleri de ekleyebilirsiniz ...ki bu baslikta suna bakın buna bakin demem uygun olmaz onun icin de bu basliga bakabilirsiniz https://forum.donanimhaber.com/telefon-tavsiyeleri-her-butceye-uygun-ana-konu--124980266-631#160196200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Aralık 2024; 23:45:21 >

• Selam a35 de instagramda gezerken birden ekran kapanıyorneden olabılır.bakarken ekran acık yaptım bırsey degısmedı sizlerde oluyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ce35 C kullanıcısına yanıt

Gezinirken kapanması uygulama ile alakalı olabilir. Beta programına kayıtlı iseniz çıkın. Uygulama verilerini silip yeniden giriş yapın.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Birkaç kere instada basıma geldı gezinirken birdenekran kapanıyor çif tıklamayla acıyorum kaldığı yerden devam ediyor insta ile kaynaklı olabılırmı belada degılım dıger programlardan deneyeyim bakalım yapacakmı

• şimdi fark ettim. iki tane güncelleme var yine. aşağıdaki iki güncellemeyi, otomatik güncelleme olarak neden listelemiyor acaba?

Google play sistem güncellemesi

1-ayarlar

2-telefon hakkında

3-yazılım bilgisi

4-google play sistem güncellemesi

güncelleme var... güncelle/restart

Google play hizmetleri güncellemesi

1-ayarlar

2-uygulamalar

3-google play hizmetleri

4-mağazadaki uygulama ayrıntıları

5-güncelle...

• Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi güncellendi.

• Selamlar adaptör olarak ne önerirsiniz? Orjinalden yanayım ama bulmak zor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

Spigen 25 watt ve belkin 25 watt ..

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Ben anker 25 watt kullanıyorum orjinalden iyi diyebilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefon fiyat performans telefonu olarak değerlendirilebilir.
    Ancak hemen her konuşmada ses sorunu yaşatıyor.
    (Turkcell, Netgsm ve Vodafon) 3 ayrı operatör ile kullandım Vodafone iyi kesilme pek yok ama Netgsm ve Turkcell ses kesilmeleri çok rahatsız edici düzeyde.
    Şu an umre için Arabistan'dayım. Hem Turkcell ve hem Arap operatörü ile kullanıyorum. Sonuc aynı: Ses kopmaları yaşıyorum.
    Başka cihazla (A52) beş tık çeken wifi bu A35 ile 3 tık çekiyor.
    (A52 şirketin yelefonu, bazı yerlerde de A52'nin bağlandığı wifi'lere A35 inç bağlanmıyor)
    Türkiye'ye dönünce servise vereceğim: Bakalım sadece benim cihazmı arızalı yoksa A35'in genel durumu böyle mi (ses ve wifi düşüklüğü) anlayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 9 Ocak 2025; 11:43:11 >
  • Negan kullanıcısına yanıt

google play sistem güncellemesi var yine. samsun a35 için de "güncelleme var" mesajı atacağım artık.  

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

Allah kabul etsin umrenizi. İnşaAllah 2 hafta sonra da ben gideceğim.

• 317 mb 'lık 1 kasım guncellemesi disinda mi gelen birseyler var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Ocak 2025; 12:30:58 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

yok bildiğin güncelleme listesinde kendisini göremediğin, google play sistem güncellemesi. yalnız bu güncellemeden sonra telefon restart istiyor ve zaten yapıyor da. boyutuna hiç dikkat etmedim. o kadar değildi ama. tarifi yukarıda var zaten, telefon hakkındaya girip oradan güncelleme kontrolü yaptrıyorsun.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, sizde olmasanız valla hayatta haberimiz olmaz 

• Negan kullanıcısına yanıt

bir şeyi merak ediyorum. bir dahakine bu güncellemeyi yapmayacağım ve bakalım telefon kendi ne zaman bu güncellemyi görüp de kendi yapacak.  

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Kayrabey çok teşekkür ederim de sizin de makbul ve mebrur bir umreniz olsun inşallah.

Bu arada A35 kullanıyorsaniz : Telefon görüşmeleeinde ses kesilmesi yaşıyor musunuz bu bir;

İkincisi: wifi hızından memnun musunuz

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

Telefonu çocuğa aldığım için bir fikrim yok malesef. Ama kendisi ile yaptığımız görüşmelerde hiç ses sorunu olmadı. Wifi hızı da gayet iyi.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.