|
SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Para tabi ki sizin , bütceyi ayarlamak yada 13-14 bin tl de max limit ayarlayip a35 de karar kılmak da bir secenektir ancak A35'i 1 aylık kullanımdan sonra belirtiyorum ki a55 'i de 1 hafta kullanma sansim olmustu arada kalmam artık diye size donus yapabilirim ..
Yani ikisini de kullanan biri a55 'e yonelmeli yada a35'in bazi eksiklerini kabullenmeli
kamera (genis aci kamerasi 'nda o farkı hissedebilirsiniz ancak selfie de hissetmezsiniz sanmam)
chipset (daha verimli ve daha az ısınma meyilli)
pil süresi (8-9 saat ekran süresi alirsiniz bu a35 de max 6-7 saat)
premium hissiyat (teknomarketlerde cam , metal bilesimini cok daha iyi hissedersiniz eger deneme sansiniz olursa ..)
e-sim (eger yurtdisina cok sık cıkıyorsaniz hayat kurtarabilir yada 5g geldiginde ki uzun zaman alıcaktir ancak gene esim'e saglam kampanyalar gelecektir)
Abime a55 kendime a35 almistim eger dogumgunu hediyesi olmasaydi alirdim o teli ondan o sekilde belirteyim :)
Bu arada hem a55 hem a35 icin %20 -100 e 70-80 dk bekliyorsunuz sarj etmek icin bunu da denkleme koymak lazim bu gunumuzde oldukca uzun bir süre ...yani kendinize farklı marka alternatifleri de ekleyebilirsiniz ...ki bu baslikta suna bakın buna bakin demem uygun olmaz onun icin de bu basliga bakabilirsiniz https://forum.donanimhaber.com/telefon-tavsiyeleri-her-butceye-uygun-ana-konu--124980266-631#160196200
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Aralık 2024; 23:45:21 >
-
Selam a35 de instagramda gezerken birden ekran kapanıyorneden olabılır.bakarken ekran acık yaptım bırsey degısmedı sizlerde oluyormu -
Gezinirken kapanması uygulama ile alakalı olabilir. Beta programına kayıtlı iseniz çıkın. Uygulama verilerini silip yeniden giriş yapın.
-
Birkaç kere instada basıma geldı gezinirken birdenekran kapanıyor çif tıklamayla acıyorum kaldığı yerden devam ediyor insta ile kaynaklı olabılırmı belada degılım dıger programlardan deneyeyim bakalım yapacakmı
-
şimdi fark ettim. iki tane güncelleme var yine. aşağıdaki iki güncellemeyi, otomatik güncelleme olarak neden listelemiyor acaba?
Google play sistem güncellemesi
1-ayarlar
2-telefon hakkında
3-yazılım bilgisi
4-google play sistem güncellemesi
güncelleme var... güncelle/restart
Google play hizmetleri güncellemesi
1-ayarlar
2-uygulamalar
3-google play hizmetleri
4-mağazadaki uygulama ayrıntıları
5-güncelle...
-
quote:
Orijinalden alıntı: haykoatmacaşimdi fark ettim. iki tane güncelleme var yine. aşağıdaki iki güncellemeyi, otomatik güncelleme olarak neden listelemiyor acaba?
Google play sistem güncellemesi
1-ayarlar
2-telefon hakkında
3-yazılım bilgisi
4-google play sistem güncellemesi
güncelleme var... güncelle/restart
Google play hizmetleri güncellemesi
1-ayarlar
2-uygulamalar
3-google play hizmetleri
4-mağazadaki uygulama ayrıntıları
5-güncelle...
Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi güncellendi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X