Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
352
Cevap
35
Favori
28.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S23'te de aynı durum var. kimisi alıyo 8-9 saat ekran. kimisi alıyo 3-4 saat. ne yaparsak yapalım durum değişmedi.

hatta diğer birçok Samsung telefonun konusuna girdiğimde ayno durumu görüyorum. Samsung telefonlarda kronik bu durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladio2 kullanıcısına yanıt

Bayağı yanlıs bireyler var ...Arka planda calisan uygulamaları dondurmak ve ustte yazdığım adaptıf 60, Manuel sabıt dusuk parlaklık , karanlık tema 2-3 saat uzatabilir ama 3-4 saatleri iPhone 7-8 ler, s22, s21 fe falan bile vermıyor ..nerede sorun acaba ...telefon güncel degil mı ..( Kasım basında bır sistem güncellemesi gelmis..vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 14 Kasım 2024; 22:4:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy Watch 7 ile beraber A35 siparişi verdim. Monitör TV zaten Samsung, Tablette Tab S9 kullanıyorum. Bunlardan memnunum. Açıkçası telefon tarafına pek bir merakım yok, işimi görsün Samsung olsun düşüncesinde aldım.

Ekleme: Cihazlarım geldi, beklediğim gibi her şey.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

monitör tv' mi kullanıyorsun? işletim sistemi nedir? çözünürlük ve genel kullanımda takılma sorunu yaşıyor musun? bence yapabilir gibime geliyor.

• Kasım ayı icin 300 mb lık bir güncellemeden bahsediliyor gelen var mı ...bu güncellemeleri ilerde tamamen kapatmayı dusunuyorum bunu nereden yapıyorduk ( gelismis sekmesindendi galiba)

• 256 GB 15/16 bin TL civarında geziniyor indirim gelirse bir tane daha alacağım. Fark eden olursa dürterse sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14 civarina buluyorsunuz zaten ..bu fiyatlar da 1-2 ay sonra hayal olur tabi (20 gun evvel 13.3 -13.6 bin tl civarina amazon da satilmisti ..zor o fiyatlar artık)

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a35-5g-256gb.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Kasım 2024; 15:6:26 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    O gün Amazon'dan almıştım zaten iki tane şimdi üçüncüyü kovalıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

güncelleme dedin de KB yani mbyte mertebesinde olmayan google play güncellemesi var misal, hadi diyorsun mobilden yapsın bu güncellemeyi. sonra güncelleme bir başlıyor bakıyorsun ki 20 mbyte indiriyor. ben de buna gıcık oluyorum. gerçek güncelleme boyutunu göstermeyen güncelleme listesi çıkıyor ilk başta. bu böyle değildi ya.

• A35 ile A55 arasında 4-5000 TL fark var, sadece daha hızlı işlemci ve 3 kameradan birinin daha iyi olduğu için bu farka değer mi? Ayrıca A36 ve A56 beklenmeli mi? 6 yıl güncelleme desteği sunacağı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 25 Kasım 2024; 15:50:13 >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu. Samsung M7 43inc var. Bir kaç uygulamayla TV olabiliyor, TV izlemediğim için önemli değil. Tizen işletim sistemi var. Monitörün çözünürlüğü 4K.

Tam olarak neyi soruyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

monitörü demek istemiştim. bir de windows işletim sistemini sormuştum ama ikisi de tutmamış. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU]  tizen işletim sistemini zaten pc olarak kullanıyorsundur. ben ekran kartına göre monitör çözünürlüğü düşük kaldığında windows11 de sorun olur mu, bunu merak etmiştim. aynı şekilde ekran kartı düşük ama monitör çözünürlüğü yüksekken de sorulabilir belki ama ilkinde durum nedir bunu sormaya çalışmıştım.

• ekran süresi sizin icin onemli ise a55 alın ..a35 'i bazen günde 2 kez sarj etmek durumunda kalabilirsiniz ...benim ekran sürem 6-7 saat arası ..a55 de bu süre 8-9 saat ..kamera olarak da a55 a54 'ün bir tık iyi versiyonu , kamera odakliysaniz s21fe 2.nesil yada s22 daha mantıklı olabilir(yalnız onlarin pilleri a35'den bile kotudur) hatta su an honor 200 'u hb 16999 'a satiyor ki kamera icin guzel bir şık ...

Dedigim gibi pil süresi onemli olanlar farklı bir telefona baksin derdim ..Nispeten az gelen ekran süresi beni yormaya basladi ki (oyun yok ancak telefonu gun icinde aktif kullaniyorum iş ..vb geregi ) burada 4-5 saatten bahseden kullanicilar var ki onlar ne yapiyor cok merak ediyorum

Pil korumasi icin %20-80 'i deneyim dedim 4.5 saat ekran süresini gorunce %20 -100 'e dondum bu seferde 6-7 saat arasi alabildim ki bunlar bana gün icinde yetmiyor malesef onu biraz gec farkettim artık yapacak birsey yok ..Telefon 13-14 bin tl arasi alınabilecek bir telefon amasi var tabi ..(ısınma eğilimi ve pil 'in ortalama olmasi ..vb)

6-7 saati 'de 60 hz,karanlık mod , arka plandaki uygulamalari dondur , always on kapali seklinde alabiliyorum yoksa bunlar acik olsa 5 saat falan olur zannedersem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 25 Kasım 2024; 21:47:17 >

Ben de batarya erkenden ölmesin diye %80 sınırında kullanmayı düşünüyordum ancak günlük koşulda imkansız gözüküyor.

1.5 saatte %44 şarj. Kullanım profilimi sorarsanız, mobil veri, wifi, otomatik parlaklık açık. Gündbatımına göre karanlık mod açık ve parmak izini kullanıyorum o yüzden ekran sürekli algıladığından çok götürüyor da olabilir ama yine de 4 senelik telefonum bundan 2 kat daha fazla gidiyor. Aldığım ekran görüntüsünden gayet ortalama bir kullanıcı olduğum ve telefonu hiç zorlamadığım da anlaşılıyor. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimal bir sonraki güncellemede daha iyiye gider. Çıktığı ilk sene tüm telefonlarda böyle sıkıntılar oluyor.

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU]

• A35 almayı düşünüyorum ama sizce 13000TL civarı olan fiyatını hak ediyor mu? 7 bine M15 veya 9 bine M34 almak yerine buna 13 bin vermem kalite olarak karşılığını verir mi?

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

-Ekran süresinin (pil) 5-7 saat olmasi sorun olabilir (günde 2 kez takabilirsiniz sarja) ,

-arada bir ısınabiliyor ancak vapor chamber sogutmasi sayesinde cabuk soguyor ..

-e-sim yok (turkiyedekiler'de yok ,farklı ulkelerdeki modellerinde varmis)

-malzeme kalitesi cok iyi degil ki bence kotu bir hissiyati yok ancak a55 daha premium hissiyati var (kesin kılıf ve temperli cam alın telefonu alırken)

-Kutudan sarj cihazi cikmiyor...orjinali samsung 25 watt 500 tl civari , belkin 25 watt 380 tl civari onlari da telefonla beraber alin isterseniz yoksa

elinizde herhangibir adaptor ..

13 bin tl civari düzgün bir şık tum handikaplı yanlarina ragmen ..olmadi butce birazdaha arttirilip(15-20 bin tl arasi) ;

honor 200 , a55 ,x6 pro, s21 fe (pili cok iyi degil android 15 sonrasi yok ) , oppo reno 11f, nothing phone 2a, realme 12 pro 'ya da bakilabilir ..

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/750421-910394-917434-921549-923487-925141-931647-969507/samsung-galaxy-s21-fe-5g-snapdragon_poco-x6-pro_samsung-galaxy-a55_realme-12-pro_oppo-reno11-f-5g_nothing-phone-2a_samsung-galaxy-a35-5g-256gb_honor-200-256gb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 28 Kasım 2024; 13:18:11 >

Daha üstünü düşünmüyorum bütçenin en tepe noktası buna yetiyor ama çok farkı olmayacaksa M15 gibi daha ucuz alternatiflere mi yönelsem diye düşündürüyor. Günlük kullanım yapılacak arada bir fotoğraf çekilir sosyal medya kullanılır bolca da telefon görüşmesi yapılır oyun vs gibi beklentiler zaten yok. Herhalde bu kullanıma da 5000 mah pil 2 şarj istemez?

Bir de Nothing Phone 1 var A35 ile aynı fiyatlara ama marka açısından Samsung daha iyi sanki bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 28 Kasım 2024; 13:24:20 >

bende ikisi arasinda kaldigimda daha uzun guncelleme süresi olan a35 i almistim ...

samsung m34( a25 'de de benzer sekilde olan cagri alamama ,hat kesilmesi sorunlarindan bahsedilmekte ve exynos 1280 gene 1380 gibi ısınma meyilli bir chipset, ram 6gb, suya toza dayanıklılık yok,ekrandan parmak izi okuyucu yok )

samsung a24(4k ve 5g yok , ram 6 gb ,suya toza dayanıklılık yok ,ekrandan parmak izi okuyucu yok),

realme 10 (4k ve 5g yok, android 14 sonrasi yok, suya toza dayanıklılık ,ekrandan parmak izi okuyucu yok, kamerasindan cok ustun seyler beklememek lazim )

realme 9 pro (4k ve 5g yok, android 14 son ,ram 6 gb suya toza dayanıklılık yok ,ekrandan parmak izi okuyucu yok) ..vb teller

bile pek cok ihtiyacinizi giderebilir ..4 gb ram'li telefonlara artık bakmanizi onermezdim .

Eğer bütceniz 13 bin tl civari ise fiyatlar daha da ucmadan A35 'i almanizi onerirdim ancak o butcelere cok zor cıkıyorsaniz diye alternatifleri belirtmis oldum ..bende benzer sürecten gecmistim ve bugun 1-2 istisnai (pil ve sebepsiz isinmalari .vb) haric a35 'den cok fazla pisman degilim ...25 .günüm tabi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 28 Kasım 2024; 13:51:56 >

Yarını bekliyorum cuma akşamı siteler ek birkaç yüz lira indirim yaparlar telefonlara diye düşünüyorum. Daha geçe bırakmam sanırım.

Bir telefon olsa 3 bin daha koyalım vs deniyor ama biz en az 2 tane alacağız sanırım o yüzden ufak fiyat farkları bile 2-3 ile katlanınca büyük geliyor doğal olarak. Mesela A35 parasının çok az üstüne 2 tane M15 alınıyor 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 28 Kasım 2024; 13:50:34 >

Merhaba bende SAMSUNG GALAXY A35 8/256 GB modelini düşüniyorum en uygun nerede var acaba benimde pek işim olmuyor telefonla oyun filan çok nadir oynarım genelikle pc kulanırım oyun için indirim bulursanız paylaşırmısınız rica etsem benim şuanda bulduğum en uygun fiyat burası ama burayada güvenemedim ne bilyeim hiç duymadığım bir firma ama oda 128 gb.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.