Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
35
Favori
28.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün MediaMarkt da 13300 civarına 256GB sini satmışlar ama ben de yetişemedim. Bugün de birşeyler yaparlar umarım.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Kaçırdık desenize ben Lenovo Vibe P1 PRO dan geçiş yapacağım eskidi iyicene telefon donmaya başladı arayan ekranda görünmez oldu hayalet oldu resmen telefon.

Şuanda en uygun ve güvenilir burasını buldum ben büyük ihtimal az sonra alırım 1/2 saat içine.

www.n11.com
    Samsung Galaxy A35 5G 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a35-5g-8-gb-256-gb-samsung-turkiye-garantili-52955419?magaza=nextstore&renk=siyah&dahili-hafiza=256-gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 29 Kasım 2024; 14:47:5 >

• enja kullanıcısına yanıt

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Elerinde para yok insanların parası ile kim bilir neler yapıyorlar oyalama taktikleri hep zaten güven vermediği için es geçtim 500 TL yüksek olsun sağlam olsun.

Teşekkürler uyarınız için.

Acele etmeyin, cuma gecesi iyi indirimler dönebiliyor akşam 8 den sonra duruma bakıp karar verin derim. Vatan ve MediaMarkt fiyatları bile 15 bin cihazın, indirim payı vardır hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 29 Kasım 2024; 14:55:46 >

Peki sizin tavsiyenize uyuyorum beklemeye geçiyorum ozaman çok sağolun.

• www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy A35 256 GB 8 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatı
    https://app.hb.biz/Ndj7BzDoXF4t

14.299,00TL SATICI TEKNOSA iyimi arkadaşlar fiyat

Ben de onu gördüm şimdi. Sabahki fiyatlara göre iyi en azından gayet güvenilir bir yer satıyor ama yine de ideal fiyat mı emin değilim.

Merhaba ben aldım 14.299.TL den bilginiz olsun.

güzel fiyat(256 lik icin ), hayırlısı olsun ..hosgeldiniz aramıza :)

Pil ile ilgili de;

alır almaz 4-5 saat ekran sürelerini gorurseniz endise etmeyin normal karsılayin chipset'den dolayi yada telefon cok yeni diye (alısma süreci)

Bu süreleri arttirmak icin de ; adaptif ekran 60 hz , karanlık tema, parlaklıgı kısma ve sabitleme, arka plandaki uygulamalari dondur ve always on 'u kapatma ile 7-8 saatleri gorebilirsiniz ..

Isınma ile ilgili de ;

Cpu-z ile baktiginida 50-54 dereceleri goreceksiniz ama korkmayin 30 lara bir süre icinde dusecektir ..arkadas (exynos 1380) biraz ısınma meyilli ama vapor chamber fena bir iş cıkarmiyor (sogutma blogu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Kasım 2024; 10:54:51 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Hoşbulduk İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Facebook ta tekno dünya diye bir sayfa var orayı takip ediyorum tavsie olarak ne almalıyım diye sordum birçok kişi xiaomi yada vivo dedi.

Abime sordum ne dedi bu modeli al aldım bende yoksa telefondan anladığım yok emulator üzerinden arada eski oyunları oynamayı severim face youtube mail alo desin bankacılık işlemleri yeterli benim için.

Parlaklık konusuna gelince zaten çok parlak kulanmayı sevmiyorum rahatsız ediyor gözlerimi.

Lenovo Vibe P1 Pro dan geçiş yapacağım artık gitmiyor donuyor arayan kişiler ulaşamıyor ekran kalanıyor birisi arayınca beni bırak artık diyor telefon.🙂

• 1 samsung kms agent

2 samsung gallery

3 samsung cloud for wear os

bu uygulamar için google play store üzerinden, kurulu program listesinde detaylara baktığımda, aşağıdaki uyarıyı görüyorum.

"Bu uygulama cihazınızla artık uyumlu değil. Daha fazla bilgi için geliştiricilerle iletişim kurun."

aynı sayfada sağ üst köşeden klik atıp geri bildirim yapmaya çalıştığımda ise bu bildirim google play'e iletileceğini görüyoruz. galaxy store üzerinden uygulama bilgilerine baktığımızda ise güncelleme görünmediği gibi sorun iletisi de görünmüyor tabi. güncelleme demişken, örneğin netflix'i google play store'dan indirmek mümkün olduğu gibi galaxy store üzerinden indirmek de mümkündür. yalnız şöyle bir durum var. netflix'i google play store'dan indirdiyseniz eğer, güncellemesi de google play store'dan oluyor. ama galaxy store'dan indirdiyseniz, güncelleme de buradan oluyor. demek istediğim google play sore'da netflix güncellenemiyor sorunu gördüğünüzde, sorunun detayında bu karşınıza çıkıyor. ama yine de sen güncelle dersen eğer, program yine güncelleniyor. artık bu store depolarında ne fark var ise bu örneğini verdim netflix den başka, örneğin samsung my files programı da her iki store'da bulunuyor. güncelleme adresi sizin el hareketinize bağlı olarak, bir ordan bir burdan güncelleniyor. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

şimdi şunu merak ediyorum. samsung gallery, google play store'da yok ama google play protect bu uygulama için cihazınızla uyumsuz diyebiliyor. telefonda bulunan samsung members uygulaması ile telefon tanılama yapılabiliyor ama kurulu samsung programları için bir bölüm göremedim ben. buradan geri bildirim manuel veya otomatik olarak yapmak mümkün olsa bile, kurulu samsung programlarının google play store ile arasındaki rekabet için bir bölüm de göremedim ben. diyeceğim o ki; ha şu da var. telefonda birden fazla kullanıcı, haliyle email adresi kayıtlı ise programı kurduğunuz anda hangisi google play store'da ön planda ise güncellemeleri de o kullanıcı üzerinden alıyorsunuz. diğerlerinde görünmüyor. görünse bile gecikmeli veya ancak dürterseniz listeye düşüyor. yani samsung'a önerim, samsung my files gibi her iki store üzerinde de olan uygulamalarını, samsung cihazlar için sadece ghalaxy store üzerinden vermesi, samsung cihaz haricindeki kullanıcılar için de sadece google play store üzerinden programları indirilebilir hale getirmesi, google play store üzerinde bulunmayan programları için de google play store'a, sen kendi işine baksana benim programlarına ne karışıyorsun? demesi gerektiğini düşünüyorum. yoksa 4 sene bunlarla uğraşacağız görünüyor. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

• Yeni android ne zaman gelecek acaba.

Bu öneriyi almanız iyi olmuş, Xiaomi falan deneyimlediğim cihazların arayüzleri berbat ve çok kasmaya meyilli cihazlar bence. Samsung o konuda çok iyi iş çıkarıyor. Çevremde basit işler için telefon arayan birçok kişiye de farklı Samsung A serisi cihazlar önerdim hepsi gayet memnun cihazlarından 😀

Merhaba telefonun tek memnun kalmadığım kısmı 2 ucu typ c kablosu şimdi git buna yeni adaptör al evde 7 adet adaptör var hiç birisi olmuyor .

Kullanan arkadaşlar hangi marka model kullanıyorsunuz acaba şarj aleti olarak.

İçinden şarj aletini çıkartarak ne yapmaya çalışıyor bu firmalar anlamış değilim şimdi farklı bir firmanın cihazını kullansam telefon birşey olsa kullanıcı hatası diyecekler.

Oldu olacak şarj kablosunuda alsınlar içindem tam olsun.

Yıllar önce sega Satürn almıştım param yetmediği için satan kişi içinden joystick aldı parasını getirince alırsın dedi ona benzedi bu iş.🙂

Trendyolda Samsung 25W orijinal adaptörü vardı 350TL ye, ben artık duruma alıştığım için telefonun yanında onu da sipariş ettim o gün. Zaten en son garanti belgesine Samsung cihazları ile şarj edilmezse garanti dışı gibi bir şey yazmışlardı bence de saçma ama yapacak pek bir şey yok Apple başlattı bu saçmalığı…

Ürünün linkini ekleme imkanınız varmı rica etsem.

Link bu ama ben alırken Trendyol satıcısı 349TL ye satıyordu, şuan Trendyol satmıyor adaptörü. Sahte adaptör göndermeyecek kadar güvenilir herhangi bir siteden bu adaptörü alabilirsiniz en ucuz neredeyse artık.

• Kutudan çıkardığımda şarj %53 tü ben %30 olarak bekliyordum genellikle çoğu cihazda %30 geliyor.

Birde kutuda Made in Türkiye yazıyor buradamı üretim yapıyor Samsung.

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.