Teşekkür ederim hocam da anlamadığım illa samsung mu olması lazım. Farklı markalarınki olmuyor mu yani? |
SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (20. sayfa)

-
-
Samsung şarj aletlerinde bir özellik var. Onun da olması lazım ki 25w yapabilsin. Sen 33w xiaomi kafası kullansan bile muhtemelen süper hızlı şarj etmez. PPS desteği mi neydi adı tam hatırlamıyorum. Kısacası Samsung hem şarj olayında çok yavaş hemde çok seçici. Bazı kaliteli markalar da bile süper hızlı şarj devreye girmiyor. Spigen, anker gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KayrabeySamsung şarj aletlerinde bir özellik var. Onun da olması lazım ki 25w yapabilsin. Sen 33w xiaomi kafası kullansan bile muhtemelen süper hızlı şarj etmez. PPS desteği mi neydi adı tam hatırlamıyorum. Kısacası Samsung hem şarj olayında çok yavaş hemde çok seçici. Bazı kaliteli markalar da bile süper hızlı şarj devreye girmiyor. Spigen, anker gibi.
Anladım hocam teşekkür ederim bilgi için.
-
PD 3.0 PPS
-
senesi olmadı daha. bu sefer iyi takip edeceğim. bakalım telefonu yavaşlatacaklar mı. gerçi şimdiden yavaş gibi ya..
-
Cellular Line markalı ürünlerde "samsung compatible" ibareli şarj aletleri var. onlar uyumlu . ben de kullanıyorum
-
Bu güncellemeden sonraki (sıfırdan 100'e) ilk hızlı şarjım 2 saat sürdü. (Normalde 1saat + 23/40 dk arasıydı.)
Sizde de öyle oldu mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asliaralBu güncellemeden sonraki (sıfırdan 100'e) ilk hızlı şarjım 2 saat sürdü. (Normalde 1saat + 23/40 dk arasıydı.)
Sizde de öyle oldu mu acaba?
bugüne kadar hiç bakmadım. benim baktığım genelde, power tuşuna basınca ekranın yüzünü ne kadar zamanda gördüğüm ve bundan sonraki kasmalar ve bunun süresi oldu genelde. not aldım, bir deneyim bakalım, unutmazsam yazarım.
-
Teşekkür ederim hocam garipmiş gerçekten. Yukarıda da yazdım 120lik Xiaomi marka kullandım yine aynı şeyi yaprı demek ki lisanslı ya da OEM ürün almak lazımmış.
-
google play hizmetleri güncelleme var, 14,82MB
sürüm: 25,07,33 (190400-728382230)
-
Teşekkürler.
Bugün süre biraz daha normale döndü. Ancak bir başka sorun gözlemledim.
Pil/ArkaPlanKul.Sın./Derin uyku menüsüne aldığim uygulamalardan bildirim ve mesajlar gelmeye başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, iyi forumlar.
Anneme telefon alma arifesindeyim, şu anda a36 çıkışı öncesi a35 almak mantıklı mı?
Anne telefonu için önerilerinize de açığım.
13.858,90 TL'ye a35 128 gb versiyonu bulunabiliyor.
-
Mantıklı alınır çok da mutlu olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
google play hizmetleri güncelleme var, 18,08MB
sürüm: 25,08,32 (190400-731361394)
çok kısa sürede yeni bir güncelleme, ilginç..
google play sistem güncellemesi de var. 1,3MB
bunlar neden diğer güncellemeler arasında yerini almaz ki? restart istedi bir de..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 5 Mart 2025; 0:26:45 > -
Bende ara ara alıyorum çocuktan ver bakalım güncelleme var mı diye :)
-
zengin adamın hali bir başka oluyor tabi..
-
Yok yahu ne zengini. Mate 20 lite kullanıyorum. Bi A35'im bile yok :)))
-
Nothing Phone 1, 128GB 12999 a indi fiyatı n11 de. A35ten çok daha iyi bir telefon ve yazılımı çok sade kullanması yormaz. çer çöo uygumala da yok. Ben babama aldım bir sene oldu hiç şikayeti yok. Kamera donanımı A35in ötesinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X