Teşekkür ederim bakacağım. ![]() Atık ayrıştırma merkezinde bulundu: Kutusu açılmamış halde ve değeri 30 bin lira https://www.hurriyet.com.tr/gundem/atik-ayristirma-merkezinde-bulundu-kutusu-acilmamis-halde-ve-degeri-30-bin-lira-42611244Şaka gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
50 lerde geliyor evet tr de monte ediyorlar
Sarj adaptörü olarak orjinale alternatif belkin 25 watt da onerıyorum madem sarj bahsi gectı ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2024; 14:7:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Git normal bir kablo al evdekileri kullan adaptör almana gerek yok. Bende Orijinal 18w samsung kafası vardı. Kablo aldım bimden devam :)
-
Peki arkadaşlar ekran koruyucu olarak ne tavsiye edersiniz siz kendinizi taktınız yoksa telefoncuya götürüp taktırayımı.
Fiyatlara baktım şimdi ekran koruyucu fiyatları 130 dan başlıyor.
Spigen marka baktım onlarda 1.199 TL 2 adet kendim takabilirmiyim varmı aramızda ben kendim taktım diyen..?
daha evvel kendiniz takmadiysaniz bosluk kalabilir ..
(kılıf ve koruyucu olarak assagidakileri aldim kılıf fena degil ancak temperli cam 'dan emin degilim ...hani sorumluluk alıyormuş gibi olmayayim ki spigen falan diyorsunuz ki en kalitesini bulmussunuz zaten ..)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG7DDCVW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ5NLNZR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2024; 17:8:54 >
-
Linkler için teşekkürler kılıf abim doğum günü hediyesi olarak almış bana kılıf işi tamam sadece erkan koruyucu lazım.
Daha önce babamın kullandığı oppo 5i modeline ben taktım ama işte bu ekran koruyucusunu alsam kılıfla birlikte uyum sağlamı bazı ekran koruyucuları büyük oluyormuş kılıfla kullanmak mümkün değil diye yazmışlar.
ekran koruyucu aslında telefonun ekran boyutuna gore kesilmis 9h standart temperli bir cam ..kılıfla uyumsuzlugu cok zor ..yani pek alakalari olucagini zannetmiyorum bir de hakkaten kaliteli , pahalı ve yedeksiz 1 adet seklinde cam alicaksaniz telefoncuya taktirin derim ....100 tl falan isterler diye tahmin ediyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2024; 17:37:33 > -
Camı üretenler de kılıfla kullanacağımızı bilip dar üretiyor o konuda endişeye gerek yok. Şuana kadar hiçbir cihazda ve kılıfta o sorunu yaşamadım en geniş cam bile tam oluyor.
ekonomim
Telefonlarda şarj sorunu tarihe karışacak. 8.000 mAh pilli telefonlar geliyor! 70 dakikada dolum!https://www.ekonomim.com/foto-galeri/teknoloji/telefonlarda-sarj-sorunu-tarihe-karisacak-8000-mah-pilli-telefonlar-geliyor-70-dakikada-dolum-galeri-783756
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet dün sordum oturduğum yere yakın bir telefincuya 100 tl dedi.
Abim çok kalın cam taktırma bir süre sonra kenarlardan kabarıyor ve altına toz pislik girince atıyor çirkin bir görüntü oluşuyor ve camın koruyucunun altına giren tozlar camı çiziyor dedi.
Orta kalınlıkta koruyucular daha iyi bence dedi abim.
arkadaşlar video oynatıcı emojisini ekrana nasıl koyabilirim ? resimlerin içinden videolara ulaşmak istemiyorum.
-
-
Dns reklam engelleme var mı ?
İlk sponsor siteleri açmayın aşağıda normal olarak var.
Ben extra birşey kurmadım telefonda varsa bilmiyorum.
Başka tarayıcı ile deneyin.
-
-
Arkadaşlar annem için bu cihazı düşünüyorum, aktif olarak sosyal medya kullanıyor, kamerası da kullanışlı olsa güzel olur. Bu cihazı mı önerirsiniz A5x serisini mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A55 olsa iyi olabilir ama bu telefonda boş değil bana göre bide annen kullancak zaten ,ama a55 olsa belki biraz daha iyi olabilir
A55 fiyatlarına bakmadım , yakınsa ona da bakayım. Özellik olarak belirgin bir fark var mı ona göre bakayım.
Butceniz yetiyorsa arada kalmadan a55 alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X