Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
35
Favori
28.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dimensity 1080'li A34 aşırı serin çalışıyor. CPU-Z ile oyundan önce ve sonra telefonun ısınmasına baktım ama 9 derece oynadı. Exynos 1380'li A35 ve A54 olsaydı baya bi ısınırdı.

17:44'den 19:03'e kadar full ayarlarda Call of Duty Mobile oynadım, söz konusu bile olmayacak derece çok hafif bir ısınma oldu. Tabi havalar da biraz soğudu ama yaz performansı da buna yakındı zaten.

18:29'da CPU hızını %70'e sınırladığımı hatırlayıp, kısıtlamayı kaldırdım ama ısınma konusunda hiçbir şey değişmedi, hissettiğim sıcaklık aynıydı.

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 2 Ekim 2024; 19:38:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu nedir arkadaş, orta ve alt segmentte küçük telefon yok.

Bıktım kafam kadar telefonları kullanmaktan. Yetmemiş ekranları küçük olanlarıda büyütüyorlar bu samsung cephesinde.A35 de 55 de kürek gibi telefonlar.

• jubeii kullanıcısına yanıt

Maalesef durum bu. Samsung efendi bir de inadına kıvrımlı telefon yapmıyor! Dandik Reeder da bile kıvrım var. :) Yontulmamış kalas gibi telefonları tutamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 2 Ekim 2024; 20:53:32 >
  • bu son güncellemelerden sonra google play store ile ilgili bir yenilik dikkatinizi çekti mi? google play store demişken unutmadan, "ayarlar-uygulamalar-google play hizmetleri-mağazadaki uygulama ayrıntıları" aynı şekilde google play store için de güncelleme kontrolünü yapmanızı öneririm. her ikisinde de güncellemeler bu yollardan takip edilebilir. bu iki güncellemenin otomatik veya diğer güncellemeler arasına dahil olduğunu ben hiç görmedim. sürekli elle güncelliyorum.

ne diyorduk, evet samsung kaynaklı mı yoksa google play store kaynaklı mı bilmiyorum ama android de ios gibi artık çoklu güncelleme indirme ve yüklemeye başlamış görünüyor. daha önce bu rakam 1'di. şimdi en az üç güncellemeyi aynı anda indiriyor, aynı anda yükleme yapmaya başlıyor. yüklemelerden biri bitince veya ikisi, aynı anda yeni güncellemelere ait indirmeler başlıyor. ios'da bu sayı kaçtı hatırlamıyorum ama bir çok güncellemenin aynı anda indirildiğini, bitenin yerine yenisinin de anında başladığını hatırlıyorum.

siz de fark ettiniz mi yoksa, ben geriden mi geliyorum.. bunun konusu açılmamıştır umarım. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Evet 3 uygulama aynı anda güncelleniyor artık.

• sikayetvar ve cesitli forumlardaki ''inanilmaz ısınıyor '' yorumlari genelde haziran-eylul arasi gelmis ve yaz mevsimine denk geliyor ...Samsung bir güncelleme falan mi yayinladi da bu isinma meselesi artik bu baslikta cok konusulmuyor ? ..

yani '' isinma '' meselesi telefonda kasma,donma ,siste uyarisi verme seviyelerine cıkıyor mu yoksa sadece hafif isinan bir cihpset'ten mi bahsediyoruz ...

Telefonun isinmasi degil ama kronik donma, kasma , asiri isinma kaynakli sistem uyarilari sorun olurdu ...(yani kronik mi anlık & donemsel mi )

10 bin tl'lerden 14 'e zor cıkıp simdi 17 -18 binlik a55 lere bakmak istemiyorum :( (ki o da exynos benzer sorunlar onda da olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 12 Ekim 2024; 12:38:21 >
  • Update kaç sene bu telefonda.

• Heisenberg61 kullanıcısına yanıt

4

• Arkadaşlar merhaba, telefonumda son birkaç gündür akıcılığında kısmi bir yavaşlama hissettim. Alalı henüz 1 ay oldu. Oyunlarda ve menüde gezinirken ekranda biraz kasma olmaya başladı.Cpu monitör programından baktığımda işlemcinin telfon boşta iken bile %50 civarında çalışıyor normal mi? Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak, güvenli modda çalıştırmak, tüm uygulamaları silmek, virüs malware taraması vs gibi yazılımsal olarak yapılabilecek tüm işlemler yaptığımı düşünüyorum. Servise göndermeyi düşünüyorum. Sizce tarafımca yapılabilecek başka bir eylem ne olabilir ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falci89 -- 23 Ekim 2024; 22:52:32 >
  • Aileme bu telefonu almayı düşünüyorum var mı bir sorunu sıkıntısı.

Kullanım amacı: Youtube, whatsapp ve internette gezinme.

• byJuck kullanıcısına yanıt

yaklaşık 5 aydır kullanıyorum akıyo hocam telefon sıkıntısız.

• bu google play store ve google play hizmetlerinin, otomatik olarak güncellenmesi ya da güncelleme kontrolü yapıldığında güncelleme listesine düşmesi için ne yapmak gerekiyor acaba? bu ikisini her nedense, elle kontrol ettiğimde güncelleme yakalıyor ve güncelliyorum. az önce google play hizmetlerini elle güncelledim mesela.

ayarlar / uygulamalar / google play hizmetleri / mağazadaki uygulama ayrıntıları / >>> güncelleştir. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

• Sarı renk aldım dün geldi.
    Ses bana biraz başarısız geldi.
    Şimdilik başka bir sorun göremedim telefon çok yeni. Fakat batarya sanki üzecek gibi duruyor. 5.000 Mah ama değilmiş gibi hissettiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ayarlar / telefon hakkında / yazılım bilgileri / google play sistem güncellemesi / indir ve yükle. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Bende böyle yapıyorum

• Telefonu yaklaım 4 gündür kullanıyorum. Her şeyi çok beğendim ancak ekran süresi inanılmaz derece kısa. 4 yıllık telefonum hiç bataryası değişmemiş halde bundan 2 kat uzun gidiyor. Ekran süresi sorunu umarım güncellemelerle hallolur. Bunun dışında bir eksği de boyutu. Keşke 6.4 yapsalardı eskisi gibi, sokakta vs yürürken kullanımı çok zor. Köşeli tasarımdan dolayı ergonomik değil. İlk izlenimlerim bunlar.

Genel olarak memnun olsam da sırf boyut ve şekli itibariyle 10 bin daha verip 6.4 inçlik s23feyi almayı düşünürdüm şimdiki aklım olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 14 Kasım 2024; 20:6:32 >
  • gladio2 kullanıcısına yanıt

6-7 saat arası ekran suresi ve 70 dk full sarj..cok kotu sayılmaz aslında ...daha iyisi a55 di 8-9 saatlerde o ..

(Adaptif 60 ,ekran parlaklığı kısma,arka plan işlem sınırı, karanlık tema fayda edebilir eger denemek ıstersenız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 14 Kasım 2024; 20:14:8 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Benim telefonda bir sorun var herhalde. Değil 6 saat 4 saat bile imkansız gözüküyor şu an. İlk başta optimizasyon süresi var diye düşündüm ancak değer hala çok kötü 5.günde. Ekran süresinde Saat başına %24 şarj gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.